BAM! BMW 435i Coupé met M Sport pakket

Auteur: , 79 Reacties

Rechtstreeks uit de banlieu van München. Een gloednieuwe 4 Serie Coupé op straat, getooid in een sportpakketje.

BMW 435i Coupé met M Sport pakket

Het publieksdebuut voor de 4 Serie Coupé staat gepland voor de IAA in Frankfurt, halverwege september, maar wandel door de heimat van BMW en grote kans om er nu al een tegen te komen. Zo ook Tom, die deze zwarte 435i (306 pk) wist te kieken. Afgaande op de oranje reflectoren in de voorbumper is dit er een met U.S. specificaties.

Verder kreeg hij een sportonderbroek aangemeten, bestaande uit een bumper met gegroeide luchtinlaten, andere zijskirts, een zwart vlak in de achterbumper en een upgrade voor de remmerij. Als we naar binnen gluren zien we het M-sportstuur.

Fotocredit: Bimmertoday
79 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Zeer geslaagd als je het aan mij vraagt!
@ibasdenboer: uitgezonderd die gekleurde lijn in het interieur: alsof iemand met een liniaal en een spuitbus bezig is geweest.
@Henk_he: Ik vind het eigenlijk nog wel meevallen. Okée ik moet toegeven die rode lijn is wat minder maar die blauwe vind ik dan nog wel wat hebben met die blauwe lak kleur. Zal helemaal mooi zijn als ze ook de bekleding hebben met blauwe stiksels net zoals in de 1
@ibasdenboer: De reguliere 3 serie is leverbaar met blauwe stitching (m-pakket). Zal hierop ook wel leverbaar zijn ;)
@ibasdenboer: Op de lelijke naad tussen de motorkap en de voorbumper na, vind ik hem super gaaf!

Opletten BMW! Trek verdomme die motorkap door, die naad moet weg. Understand? good. :)
Ben benieuwd naar de M4!!
@roberto: Hopelijk hebben ze de V8 uit de M3 van de vorige generatie gepakt en daar twee turbo’s op geschroefd… Maar ik vermoed dat niets minder waar zal zijn…
Weet je zeker dat het de 4-serie is? Is lastig te zien zonder die badges..
@TimoBac: serieus?
@conny: juist ja dat dacht ik ook
@TimoBac: Hij heeft de voorkant van de nieuwste 3-serie, maar 2 deuren minder.

jammer van de kleur, moeilijk om zo de lijnen eruit te halen.
@towi1989: En de zijkant van GT;
@TimoBac: Grappig om te zien dat er mensen jouw reactie serieus nemen
@Lucb: Haha inderdaad. Ik dacht dat het sarcasme wel duidelijk was maar blijkbaar niet!
@TimoBac: Haha, dat dacht ik dus ook bij het lezen van jouw reactie
@Lucb: BMW’s lijken even goed op elkaar als Audi’s… Kijk maar: http://s4.paultan.org/image/328iF3074.jpg
@TimoBac: Hoe weten ze überhaupt dat het een BMW is?
@TimoBac: volgens mij is het een 3-serie coupe
@mo220cdi: Die bestaat niet meer, de Coupé versie van de 3-serie noemen ze bij BMW tegenwoordig de ‘4-serie’…
Mooi ontwerp, en op deze foto’s zie je ook hoe belangrijk het is dat er een merkembleempje in het midden zit op de voor- en achterkant. Ziet er gewoon raar uit zonder. Ben trouwens ook groot fan van het nieuwe sportstuur van BMW, erg strak.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Pruts uitlaatjes.. verder is t wel oke
@st3fan:
inderdaad, liever mijn dubbele 3″ uitlaten !
de vraag is: wat doet een 4-serie met Amerikaanse spec hier in Europa?
@aventador51: Omdat die gewoon in münchen gemaakt wordt
@towi1989: ah ok dacht dat bmw wel een fabriek in de VS zou hebben (zou goedkoper zijn qua transport)
@aventador51: Alleen voor de modellen waar daar de markt het grootst voor is, uit mijn hoofd de X6, X5 en Z4 worden in de USA geproduceerd
@ghj13: Spartanburg of hoe heet die plaats?
@berlinetta: Spartanburg (South Carolina) inderdaad, heb het even opgezocht, X3 en X6 worden er nu geproduceerd, Z4 is naar Regensburg verplaatst
Zozo ziet er lekker uit!
Ongelofelijk dat ze deze bak zo’n X6 ass geven.. erg jammer! De huidige vind ik mooier..
@solmatje: Ik denk dat wel meevalt. De hoek waaronder de achterkant gefotografeerd is maakt hem er niet mooier op.
Liever een a5.
samen met de 6 serie het mooiste in de bmw-schappen
Ik weet het niet meer zo goed… Vond de nieuwe 3-serie aanvankelijk erg mooi maar elke keer als ik de 3-serie nu zie rijden oogt hij al wat gedateerd. Deze coupé is nog wel een fraaie verschijning maar ik mis toch bepaalde accenten, voornamelijk een chrome omlijsting om de ramen heen. Ook al lijken ze heel erg op elkaar, de 5-serie houdt het qua design toch wat beter uit. De verhoudingen kloppen beter op die auto.
@Pordon:

Chrome raamomlijsting is denk ik iets wat wel te verkrijgen is. Alleen is de ze juist vaak afwezig op de sportievere modellen.
@Pordon: Chromen lijsten kun je gewoon kiezen hoor.
Maar meestal kiest men toch voor de sinistere ‘sportieve’ look i.p.v. chiquere.
@Pordon:

BMW levert 3 pakketten tegenwoordig ( ‘luxury’ met o.a chromen sierlijsten, ‘sport’ wat eigenlijk overbodig is als je een M pakket erbij neemt & ‘business’ volgens mij, wat de lease rijder dan kan gebruiken, maar daar zat dacht geen chromen sierlijsten bij. ). De koers die BMW in slaat op het design gebied is echt om te huilen. Niet alles is op dit moment mooi bij BMW op na de 5 serie sedan en huidige X5.
@bempi: Ze kunnen veilig kiezen voor de Audi route. Audi maakt mooie auto’s maar nooit echt een gewaagd design. BMW is daarin wat extremer en dat resulteert in dat de een de auto geweldig vindt en de ander niet. Persoonlijk vind ik de X5 weer niet mooi en de 1-serie wel. Blijft een kwestie van smaak maar ik ben blij dat ze wat meer experimenteren qua design dan Audi.
@ghj13: Ik ben het met je eens. BMW durft tenminste met een nieuw design te komen. Hate it or love it. En uiteindelijk kan ik alle auto’s van BMW waarderen. Soms duurt het wel een paar jaar.
@ghj13:

Maar ik bestempel deze 4 serie als een Audi. Aan dit model zit niks gewaagds aan behalve de afmetingen t.o.v de E92. Het is dat we lekker zijn gemaakt met het concept model, anders zou dit model nooit aandacht krijgen op auto websites of op de weg zelf. Zelfs met dit M pakket zou ik denken dat ik naar een model van 2005 zit te kijken. En dan te bedenken dat dit nog het meest lijkt op een 3 serie F30. Kortom het is niet lelijk, maar mooi is het zeker niet. En dan probeer ik nog zo objectief mogelijk te blijven.
@bempi: Ah oke. Maar als je wel een M-bumperpakket wilt kun je dus geen chrome-raamlijsten hebben…? Vind ik altijd zo zonde, haalt juist vaak de lijn weg uit de auto waardoor die in mijn ogen vaak niet meer klopt en juist minder sportief oogt. Net als dat bij Audi soms de grille zwart is, ziet er echt niet uit. 0 uitstraling en 0 sportiviteit.
@Pordon: Schaduwlijn in meestal mooier dan chroom IMO, maar chroom is op de meeste modellen standaard (behalve de basis 1- en 3tjes).
Weer een prachtige BMW. Wauw!
Schitterende auto. Waardig opvolger van de huidige 3-serie coupe.
Erg saai. Ik vind de 3 serie GT dan nog een betere coupé uitstraling hebben. Die ronde uitlaten staan niet zo mooi bij dit model. Verder sober en een zeer behoudend uiterlijk. Het lijkt wel alsof BMW er juist voor heeft gekozen, dat je er niet mee mag opvallen ondanks dat M pakket. Ik zeg het niet graag maar ik zou echt wachten op de nieuwe A5.
ziet er goed uit, wat meer chromen accenten zouden wel beter staan. ik denk alleen niet dat deze wagen er over 5 of 6 jaar ook nog zo mooi uitziet.. terwijl ik de huidige 3 coupe nog een plaatje vind~!
@lambo4all:

Dat vind ik ook. Het is een auto dat je snel vergeet naarmate hij op de weg rijdt. Zo standaard zonder weinig opvallende expressie. Het enige wat een pluspunt is, is dat hij nu echt te vergelijken is met zijn concurrenten, want hij heeft ongeveer dezelfde maten nu. Voorheen was de E92 nog de net kleinere versie t.o.v. de E klasse coupé & A5. Maar nu heeft BMW geen slap excuus meer om zich te verbergen. Het zal me ook niks verbazen dat op motorisch vlak alles een beetje achterblijft. De M4 zal sowiezo zwaar teleurstellen, waarvan ik al weet dat hij een acceleratie tijd zal krijgen van 4.5, 4.6 of 4.7 sec ( op papier ). Je gooit je geld weg als je voor deze 4 serie kiest. Na een jaar is het al gedateerd.
Er zit een beste voorkant op. Lijkt wel van een 5-serie, zo groot.
Nee, mijn voorkeur blijft bij Audi’s mooiste auto ooit: de A5. Zo veel eleganter als deze lompe bak…
@Rob: Een 3er ten opzichte van een 0000 lomp noemen?

Man man man, kom uit die roze audikast van je..
@kaasboerin: Hij heeft gewoon gelijk hoor..
@Marijn90: Een 3er rijdt allesbehalve lomp.
Verders; goed argument pik..
@kaasboerin:
Ik oordeel ook niet over het rijgedrag, maar over het uiterlijk. En dan vind ik een 4-serie lomp ja. Mag het van je?
@kaasboerin:
En oja, de Audi is inderdaad een lomperik qua gewicht (helemaal de cabrio) en de BMW zal misschien “beter” sturen, maar dat boeit me eerlijke gezegd weinig. Ik vind de A5 gewoon een mooi ding.
@Rob:
@kaasboerin

Misschien moeten jullie twee eens in IRL afspreken? Kunnen jullie ‘welke is het beste’ compleet behandelen. Bijkomend voordeel is dat wij dwars door allerlei topics heen deze competitie missen.
doet me denken aan een kruising tussen een Z4 en een 6-serie.
BMW moet eens werk besteden aan die uitlaten… Dat kan toch veel mooier weg gewerkt worden . Vond ik bij de vorige coupe 335 ook al. Kijk eens hoe Audi of AMG dat doet. Dit lijkt meer op de lokale halfords.
@schellekens006: helemaal met je eens, dit is geen porem. Gewoon een dubbele uitlaat aan de linkerkant ter grootte en design van de pijpen van een E46 M3 en goed verwerkt in de bumper.
ik zie ook dat het een us spec is, maar waarom heeft ie dan een duits kenteken??
@arashrsf: omdat de us specs ook getest moeten worden?
@B_Mulsane: ah idd daar had ik niet aan gedacht, ik dacht dat het om een verkochte exemplaar ging :-)
Erg fraai. Vind de wielen persoonlijk niet zo maar verder een knappe auto. Denk dat hij er straks als M4 heel goed uit ziet. Die renders van bimmerpost waren echt heel mooi.
De uitlaten kunnen netter, zal we heerlijk rijden!! Dat dan weer wel
Het is mij niet duidelijk waarom ze de logo’s eraf halen. Net of wij niet door hebben dat het een BMW is…..
@faster:

De designers van BMW hebben na de productie met hun reet op de neus gezeten waardoor dit deel nu sterk naar de grond neigt en waarschijnlijk zat er daardoor een deuk in hun logo wat weer op zijn beurt in hun anus bleef vastplakken of haken en daarom moesten ze dit verbergen. Denk ik ?
Mooie auto, maar er moeten wel andere velgen onder.
Hier ga ik mijn spaarpot eens goed op stukslaan denk ik….
@Nijntje_: Zou ik niet doen. Heb je meteen lakschade.
Best jammer, zeer voorspelbaar uiterlijk, ze hebben geen enkel poging gedaan om er iets dat afwijkt van de andere modellen te maken, tis ‘gewoon’ een sedan met 2 deuren. Met het concept leek het nog laag + breed te zijn, maar nu is het toch een saai hok. Er zijn al zoveel nesten 3-serie sedans in NL uitgekomen vanaf de intro-datum, je zou dit model er zo maar voor kunnen aanzien. Gemiste kans!
Lijkt op 3serie gt
@dsg3: Nee.
Eerlijk gezegd valt hij me tegen ook al was ik er zo lyrisch over na de concept. Misschien iets te hoge verwachtingen gehad. Maar dat maakt niet uit, des te meer reden om gewoon goedkoop een E92 te kopen straks.
@alcantara: Mooi afgeladen vol uitloopmodel. Zeker geen straf.
BMW + sport = camping smoking met plastic gympen ..
Heerlijk… Ziet er goed uit…maar een 4 is het niet hoor!
Het is absoluut geen lelijke auto, maar ik vond de vorige coupe mooier dan deze, en de achterkant lijkt me wat hoog op de foto’s?
net een te heet gewassen 5 serie, copy paste much ?

Kansloos dit ding
Sorry hoor, vroeger was ik groot BMW fan, was ook mijn eerste auto, een E30 coupe… daarna is het alleen maar minder geworden…. zal best wel goed zijn allemaal, maar ik kan het niet echt mooi vinden…
“Laten we alle logo’s erad halen, zodat niemand door zal hebben wat wij stiekem geproduceerd hebben hihihihi”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).