Peuter (3) neemt stuur over van dronken moeder

Auteur: , 18 Reacties

Een 3-jarig knaapje heeft al heel vroeg zijn eerste rij-ervaring opgedaan. Noodgedwongen weliswaar, want zijn dronken moeder was even daarvoor uit hun pickup gevallen. Dit gebeurde in: A) Saoëdi-Arabië ; B) de VS ; of C) Terschelling. Uw tijd gaat nu in.

That's good parenting

Er is een speciaal plekje in de hel gereserveerd voor mensen die dronken achter het stuur gaan zitten, en dan ook nog eens hun eigen onschuldige kinderen in hun onverantwoorde daad meeslepen. Met die wetenschap weten we dat Taloa Foster (33) het nooit meer koud zal hebben als ze het tijdelijke voor het eeuwige verwisselt. Dit staaltje knap ouderschap had deze week waarschijnlijk haar cornflakes bij het ontbijt ingewisseld voor wodka, toen ze om 08:45 uur beneveld in haar GMC-pickup stapte, met haar twee 3-jarige tweelingzoontjes aan boord.

Nadat Foster (foto) om nog onbekende reden midden op de snelweg uit haar pickup rolde (naar eigen zeggen omdat haar zoon zijn gordel had losgemaakt en zij deze weer vast probeerde te maken. Seems legit…) pakte één van deze twee peuters het stuur en navigeerde de auto naar veiligheid. Raar? Niet in ‘Murica.

De held van de dag

Dit alles gebeurde in het midwesten van de VS, in een negorij op 2 uur van Oklahoma City. Ja, wij zouden ook flink gaan zuipen als we daar moesten wonen, maar Jezus H. Christus mens, stap dan in ieder geval niet achter het stuur. (bron: The Ada News)18 reacties

En 25 jaar later werd hij NASCAR kampioen in een Ford Taurus gesponsord door Jack Daniel’s…
@gtwillem:
NASCAR is inderdaad ook gestoeld op het bootleg runnen van moonshine. Erg toepasselijk allemaal.
Enkeltje Florence ADX geven. Daarna 20 maanden verplicht naar de AA om haar vervolgens 10 jaar te achtervolgen met het Amerikaanse equivalent van bureau jeugdzorg.
C. Terschelling
Fokverbod zou ik willen zeggen.
@pomoek: Daar is het blijkbaar al te laat voor.
Heerlijk geschreven! kudos kudos kudos
Hoe de fok kan je uit je auto vallen?
Ik dacht rusland.
Ik val ook wel is uit de auto
@alaindjamal: Nee daar zal dit het nieuws niet halen. Dat is aan de orde van de dag daar.
The big 402 waar de street outlaws rond knallen
Mja, het naar haar genoemde festival is gecancelled. Dan zou ik het ook op ’n zuipen zetten.
http://www.taloafestival.com/
Die smoes van de peuter die niet goed in z’n gordel zat zou best wel eens kunnen trouwens. Hoe had die anders het stuur kunnen overnemen?

Alleen was ze dan waarschijnlijk zelf vergeten die gordel (goed) vast te maken; de gemiddelde 3-jarige zit nog in een kinderstoeltje waarvan ze zelf de sluiting niet echt los kunnen krijgen. Of althans, zo hoort het hier. In the Wild Wild West hebben ze misschien wel andere regeltjes.
via Android app
Precies, dat gebeurd mij nou ook altijd
Mijn dochter van vier kan ook prima parkeren. Alleen ben ik dan nuchter en zit ze op schoot. Maar ik ga voor c. Terschelling
En dit is precies de reden waarom vrouwen in Saudi niet mogen rijden…
Beter hier geloven dan daar gaan vragen…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).