Politie vindt enorm bedrag bij Rotterdams autobedrijf

Auteur: , 25 Reacties

De emmer hierboven is maar een deel van de buit.

Dinero

Frauduleuze autobedrijven; ze bestaan echt. In Rotterdam werd onlangs door de politie een flinke vangst gedaan. In totaal zat in het bedrijf op industrieterrein Spaanse Polder maar liefst 124.000 euro gevonden. De biljetten en munten waren op verschillende plekken binnen de toko verstopt.

Op het moment dat de agenten arriveerden vertrok net een persoon met 74.000 euro in een tas. Deze 69-jarige man uit Schiedam is de vader van de 42-jarige eigenaar van de toko. De twee zijn met de discotaxi meegenomen voor een praatje op het bureau. Het onderzoek naar dit bedrijf liep al een poosje. De eigenaar zou diverse malen valse schademeldingen hebben gedaan.

Uiteraard werd niet alleen contant geld gevonden. De politie vond een vuurwapen inclusief munitie en een bus pepperspray. De twee verdachten zijn aangehouden wegens mogelijk witwassen, verboden wapenbezit, heling van gestolen onderdelen en verzekeringsfraude.

Dank aan Rene voor het tippen!

Geld25 reacties

Jet cars?
@ikweethet: Hah, het eerste wat ik (en ik denk vele andere) denken!
@ikweethet: Jet Cars ligt niet op industrieterrein de Spaanse Polder.
@ikweethet:

Teveel chantabele wethouders in Rotterdam om die tent aan te pakken ..
De vraag is, zijn dat de bekende tegels onder die emmer? Ik kan me heel goed voorstellen dat er bij Jetcars wat te vinden valt (dat weet ik trouwens wel zeker, na een paar keer het terrein goed verkend te hebben).
Dat is waar ook… Jet Cars zit in Rotterdam
Je mag tegenwoordig ook niks meer bij je houden he?!
@viezefreddyw: zakgeld is tegenwoordig niet meer toegestaan, je geeft de kleine maar een pinpas!
Dat wordt voorlopig niet ‘Even Apeldoorn bellen’
Gevalletje spanningzoekerij? Emmer ziet eruit als opbrengst van een wasstraat en de meeste auto’s worden nog steeds contant afgerekend.
Worden bij die wasstraat ook guns en pepperspray gebruikt?
@MauritsH: dat is voor de vuile was
@MauritsH: ik vind pepperspray altijd erg prettig om vliegen uit mijn grille te weken
@dennisdd: ik weet niet hoe het zit in Nederland maar in België mag je max 2500euro in cash afrekenen. Als je meer in contant wilt betalen moet de ontvanger hier een melding van maken.
@acizane80: in Nederland 25.000.
@acizane80: dat is opgetrokken naar 4000 dacht’k
Tja, op de bank krijg je er tegenwoordig ook niets meer voor. Dan maar cash. Who cares? Ja de fiscus omdat ze hun deel er niet af kunnen roven.
Nou nou, enorm bedrag, als iemand even zijn auto contant afrekent heb ja al snel wat cash als autobedrijf.
Een beetje fatsoenlijk Turks autobedrijf in de spaanse polder heeft een voorraad van 300 – 500k in auto’s. En Jet Cars nog wel een stuk meer
Jet Cars zit op Zuid, da’s een heel andere (uit)hoek van de Parel aan de Maas :-)
Spare some change
Whaha jet cars?! Ik denk echt niet dat zij wakker liggen van 100k….. 2000 auto keer gemiddeld 1500 kan je rekenen wat vermogen is
Liekendiek
Zijn er meer mensen op Autoblog die in Spaanse Polder een auto hebben gekocht? Googelen op ‘spaanse polder opgelicht’ trekt een nog veel grotere beerput open. Laat die lezersvraag maar komen ;)
Wat een ge-emmer allemaal. Iedereen heeft toch wel wat geld in emmers verstopt staan?
Goed bezig politie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).