Politie zet supercar eigenaren voor paal

Auteur: , 29 Reacties

Haters gonna hate?

Insta

Ooh de supercar, object van affectie, droom van massa’s mensen. Vraag iemand wat ‘ie gaat doen als dan toch eindelijk de getallen goed vallen in de loterij en je hebt groot kans dat ‘een blubberdikke auto kopen’ genoemd wordt. Misschien in iets andere bewoordingen, maar kniesoor die daarop let. Stiekem wil namelijk niemand รฉcht een Kia Picanto rijden. Dan toch liever een Stinger. Maar ja, een iets te afgetrainde beurs en de overheid zweren samen om menigeen daar toch toe te dwingen.

Sommige dromers ontsnappen echter aan de klauwen van het grauw, hetzij door noeste arbeid, hetzij door puur geluk of een combinatie van die twee. En als al die dingen even niet meezitten is er nog die andere optie voor de รฉchte dromers: een dagje zo’n ding huren. Het gevoel dat het geblรจr uit de uitlaat je geeft is net zo positief als de urinetest van Ben Johnson na diens 9.79 op de 100 meter in Seoul. Eigenlijk zou iedereen dat moeten kunnen ervaren.

Maar helaas, niet iedereen kan zo’n supercar rijden. Voor velen moet de prikkeling van de malleus, incus en stapes komen van die bovengenoemde Kia Picanto of aanverwanten. Zo is het leven, maar niet iedereen kan daar op een goede manier mee omgaan. Zoals Drizzy al zei ‘jealousy is just love and hate at the same time‘. Als je iets roods met twee deuren op een subtiel VERBOTEN!!1! plaats neerzet bij de fitness in het zicht van een overijverige conciรซrge, worden al snel bepaalde mensen gebeld die bonnen schrijven. Want swaaaaaag mag niet, zelfs als die oud en goedkoop is. In zo’n ding ben je namelijk onherroepelijk een KAUWGOMBAL en niet iemand die dankzij verkeer moest rennen om een tentamen te halen, onbekend is met de parkeersituatie en toch de open plek voor gehandicapten wil vermijden. Zo gaan die dingen.

bon

De nieuwste hobby van de Beverly Hills Cops -cue themesong- om verkeershufters in dikbolides publiekelijk te schande te maken op de Gramz voelt dan ook dubbel. Aan de ene kant is het natuurlijk duidelijk: de wet is de wet en daar moet iedereen zich aan houden. Aan de andere kant, waarom dit trotse, sliep-uit achtige gedrag alleen bij mensen die in een mooie auto rijden? Waarom de bijna sneerachtige opmerkingen erbij plaatsen dat veel auto’s gehuurd zijn? En waarom de koddige hashtags erbij verzinnen die ik zelf had kunnen verzinnen, zoals #horse, #zoom en #pole?

Kijk en oordeel zelf. Een goed initiatief om rijke stinkerds te laten zien dat niemand boven de wet staat, of een sneu gevalletje van class warfare?

Image Credit: Axel Foley via Instagram29 reacties

Ik zie de humor er wel van in en dure auto’s in Beverly Hills is hetzelfde als Picanto’s/Polo’s spotten in een willekeurige stad in NL. Huren doen rijkere mensen wel vaker dat is niet zo vreemd en dat je er dan te hard mee rijdt ook niet.
@robusa: P.S. in 1993 had ik een Viper gehuurd (ja zo oud ben ik al:) in LA en reed ermee door Beverly Hills er waren nog geen I-phones dus geen B maar des te meer A ! Maar de agenten had ook nog geen I-phone en ik ben ook niet gepakt op snelheid wel op de Venice beach boulevard op te rijden om een foto te maken, dat vond de agent geen goed idee lol.
@RobUSA: goed verhaal BA
@cloverleaf: noice
@jaapiyo: Zeker veel noise uit de 10 cilinder met side pipes ja.
@RobUSA: ik ga zo naar Hermosa Beach. Biertje?
@cloverleaf: Beetje ver weg vanuit FL.
@RobUSA: heb je een puntje..
Ik zie het probleem niet helemaal, “play stupid games, win stupid prizes”. Als je niet wil dat mensen je domme dingen zien doen moet je ze simpelweg niet doen. Of dat dan toevallige voorbijgangers zijn of Instagram gebruikers maakt naar mijn mening dan ook helemaal niet uit. Als je dan in een opvallende auto rijdt heb je dan ook een streepje tegen, vooral omdat je geen volgers of massa’s bereikt met opgevouwen of niet verzekerde Picanto’s.

Immers zien we ook vaak genoeg hoe goed het fout kan gaan met huurauto’s, zeker die met wat extra vermogen dus die opmerkingen zijn dan ook niet echt van z’n plaats. Hopelijk steekt iemand er iets van op.
Or E) They were driving expensive cars while black.
@rick-dos: Black olives matter
@rick-dos:Veruit meeste blacks worden nog steeds door blacks zelf gedood.
@robusa: Veruit de meeste whites worden nog steeds door whites zelf vermoord.

Nog een niet ter zake doende feitje voor je…
@rick-dos: Mijn feitje is een feit, jou E) echter niet en echt nutteloos idd.
@robusa: E is een optie geen feit, slimmerd… Trump supporter zeker? Dacht ik al…
@rick-dos: NOS volger en kop in het zand steker zeker? Wist ik al โ€ฆ. oja en bmw fanboytje.
@rick-dos: Het was trouwens een optie van een “feit” volgens jou, of iets waar je bijdehand probeert te zijn slimmerd.
@RobUSA: Even een versnelling terugschakelen vriend. Rick maakt een gevat grapje. Ik vond hem grappig. Er zit geen enkele gedachte of boodschap achter. Leg alleen jezelf woorden in de mond, niet die van iemand anders.
@c4seum: Ik ben je vriend niet en ik ken Rick al een jaar of 12 dus ff in je achteruit ok.
Ik snap dat de politie social media gebruikt om informatie te delen of informatie te vergaren, maar dit soort dingen moeten ze gewoon niet doen.
@87sandyd: hoezo niet? Iedereen zit tegenwoordig op social media? Dus waarom niet?
Ik geef bhdp helemaal gelijk met allemaal van die misselijkmakende vloggers in โ€œsupercarsโ€ in die regio.

Hun proberen de bhpd telkens voor paal te zetten en nu krijgt men een koekje van eigen deeg.

@erwine60: kan je โ€œhunโ€ vervangen door iets dat ik begrijp? De Hunnen zijn al een tijdje uitgestorven…
Moeilijk stukje tekst als je dronken bent!

Morgen probeer ik opnieuw, als ik er aan denk…
Omdat rijke mensen zich ‘schijt aan’ gedrag kunnen veroorloven. Dus hebben boetes weinig zin en proberen ze het op een andere manier.
Blijkbaar hebben de cops van Beverly Hills de tijd om uitgebreid fotoโ€™s te maken en een artikel te plaatsen op social media.
Zielige vertoning zeker zolang er nog voldoende misdaad in L.A. bestaat om op te lossen.
@hape: te beginnen bij zichzelf, zoveel hashtags is een misdaad op zich!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).