Gallery: Porsche Cayenne is een vies varkentje

Auteur: , 15 Reacties

Voor alle mensen die altijd in de strijd werpen dat geen enkele Cayenne ooit een meter offroad rijdt had Porsche op Goodwood een verrassing in petto.

Met diverse Cayenne-Klimaschweine werd even flink door de modder geploegd, het kan dus wél. Porsche, you dirty girl! Helaas voelden Range Rover en/of andere merken met een Asobakkenbrigade zich niet geroepen mee te doen, dat had nog best een leuke demolition derby kunnen worden.

Of er na afloop ook een sexy carwash met of zonder handen in zat om de PC Hooft-tractoren weer schoon te krijgen is niet bekend.15 reacties

Een veldje met modder.. Bij offroad denk ik aan onder 35* los en vastzittend groen, grind en rotsen bedwingen
@4x4wheels: Baby steps…
@4x4wheels: voor zo’n akker haalt een Range Rover inderdaad z’n neus op.
@4x4wheels: Technisch gezien is het wel off the road…
@michelinman: Das het probleem van de auto industrie in general, technisch gezien verbruikt een 14% bijteller extreem weinig brandstof..
Dat kan ik in mijn Volvo ook.
Totdat ze even geen vaart meer hebben en ze meteen vast zitten. Wel triest om dit off-road rijden te noemen.
Dit kan je met bijna alle auto’s doen…
@laulau: hier howf je inderdaat geen cayenne voor te hebben
Het blijven lelijke over-priced hokken.
Haha dit konden mijn 2wd Opel corsa en fiat croma crossauto’s ook gewoon
Als je een nieuwe Porsche Cayenne koopt kan je als optie kiezen om hem op te halen in Leipzig. Daar rijd je met een gelijkwaardige Cayenne (qua motor en opties) op het cirquit maar ook een stuk offroad. Daar verbaasde ik me toch dat de Cayenne redelijk goed offroad kon rijden. Het kan dus wel!
@quantez: waarom zou je überhaupt een Cayenne willen kopen?
Ze rijden wel allemaal op aangepast schoeisel want dat lijken de standaard 18″ sloefen, en vermoedelijk met all seasons om wat meer tractie te hebben in de modder… geen 21″ zomerbanden dus…
Il heb geld dus koop eigenlijk wat ik wil. En wees gerust dat deze wagen offroad goed rijd. Uiteraard weten mensen die hem niet hebben het beter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).