Project Kahn verbouwt de Range Rover Evoque Cabriolet

Auteur: , 16 Reacties

Voetbalvrouwen opgelet!

De Range Rover Evoque Cabriolet is door Project Kahn even stevig onder handen genomen. Een uitkomst, mocht blijken dat uw Gooische buurvrouw ook zo’n onthoofde PC Hooft-tijger op de oprijlaan heeft gezet recent. De mannen van Kahn kunnen uw Evoque Cabriolet voorzien van andere bumpers, grille, kofferbakspoiler en een dubbele centrale uitlaatpijp. Ook zijn er Kahn-letters verkrijgbaar om de Range Rover-opschriften te vervangen.

Een verlagingsset zorgt ervoor dat de 22 inch RS-jetsers nog net wat lekkerder de wielkasten vullen. Ook willen ze gerust uw remklauwen een ander kleurtje meegeven. In het interieur kunt u genieten van fijn leder met contrasterende stiknaden. Ook zijn het dashboard, de deurgrepen en het centrale bergvak met geperforeerd leer bekleed. Bovendien heeft Kahn hun eigen ontworpen gear selector op voorraad om uw interieur verder op te leuken. Finishing touch: luxe vloermatten.

De auto op de foto’s is uitgevoerd in Phoenix Orange en heeft een 2.0 TD4 motor onder de kap met 180 pk. Hij is te koop, mocht u interesse hebben in exact deze uitvoering.16 reacties

Voor de foto’s is zowel een open als gesloten uitvoering gebruikt. En het is en blijft niets, die nieuwe designrichting van Range/Land Rover. Zelfs die prachtige Disco moet eraan geloven…..
Hahahahaha
Ik vind het niet echt een verbetering. Die verbredingen onderaan de voor en achterbumpers komen niet terug in de sideskirts, waardoor het lijkt alsof halverwege het project het budget op was.
@edge: Ik weet niet wat er nou beter is. Een standaard Evoque cabriolet of deze… Ik vind het maar vreselijk lelijke dingen.
@viezefreddyw: badkuip op wielen
Wat een clowneske auto is het toch.
Ik heb hem al best een paar keer zien rijden (verbazing wekkend dat het verkoopt, zo duur).
En ik weet het niet. Enerzijds best een tof ding, en eigenlijk klopt hij ook wel qua verhoudingen, beter dan de normale.
Maar verafschuw ook wel de enorme ‘kijk mij geld hebben’ factor…
@reactief: ik vind de verhoudingen nu net niet kloppen bij de cabrio. Het is net een bootje of zo’n amfibie voertuig dat ook het water in kan rijden/varen.
via Android app
Heb me kapot gelachen om die serie van hen op Discovery. Man man man wat een verpaupering van tv.
@autodrop: inderdaad wat een losers allemaal
Enige mooie aan deze auto zijn de stoelen. Erg fraai vorm gegeven. De rest van de auto mag wat mij betreft zo de shredder in.
Deze en de PT Cruiser cabrio zijn ontworpen door een bubblebadfabrikant.
Dit Kahn echt niet!
Zo slecht dit. Maar voetbalvrouwen worden er vast heel gelukkig van!
en je weet dat deze is gemaakt door die 2 idioten op de tv :)
Nee bedankt. Die evoque cabrio mag mij gestolen worden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).