Raarste niche ooit: een Bentley voor vliegvissers

Auteur: , 26 Reacties

"Bentley creates the ultimate luxury car for fly fishing enthusiasts." Wij maar denken dat vissen makkelijker zou zijn met een boot. En ja, dit is echt een persfoto van Bentley.

Mensen die vissen op vliegende vissen zijn blijkbaar de meest vermogende mensen in the world. Bentley heeft namelijk speciaal voor die mensen de vakmensen van Mulliner ingeschakeld. Die hebben de Bentley Bentayga Fly Fishing By Mulliner gebouwd, een auto met een handgemaakte vliegvisset van hout en leer. De auto is volgens Bentley een auto “die alle uitrusting heeft voor een succesvol dagje op de rivier”.

Er zijn vier vishengels te vinden onder de bagagevloer van deze Bentley Bentayga, alsmede extra uitrusting om je dagje vliegvissen tot een groot succes te maken. Ook zijn er allerlei handige waterproof vakjes waar je bijvoorbeeld je vieze laarzen in kwijt kan. Ook is de laadvloer waterdicht en er is een elektrische vochtvanger om het interieur droog en fris ruikend te houden.

Er zijn nu ongetwijfeld een paar fanatieke vissers die een kriebelend gevoel net onder de riem krijgen. Bentley heeft Mulliner opdracht gegeven voor deze auto omdat ze willen laten zien dat klanten werkelijk álles bij ze kunnen bestellen. Dat is gelukt, zullen we maar zeggen.26 reacties

Een walvis die je helpt vissen te vangen…
Ach, het levert n mooie wagen op!
@dutchdriftking: inderdaad, ik vind hem ook wel mooi. Schitterende kleurstelling!
Ik neem aan dat de auto al verkocht was en gebouwd op aanvraag. En voor een beetje korting is de marketing molen er op los gelaten. Ik kan me anders niet voor stellen wie dit koopt
Ik had er toch een speciale kleedkamer in verwerkt verwacht. Zó stap je toch niet in je pepedure Bentley :)
Als je een Bentley nodig hebt om te kunnen vissen dan doe je iets niet goed.
als je een Bentley kan kopen om te kunnen vissen, dan doe je iets goed.
Mooie lak, wanneer komt de speciale houthakkerseditie en, niet te vergeten, de curling editie!
@mrrallycross: Leuk, die curling editie zie ik wel zitten!
Lekker bij de lokale sloot, regen, wind, je dobber en deze Bentley, uren wachten op je vis die je vervolgens weer terug gooit.
Hij is in ieder geval wel een mooi kleurtje geworden. Dat kleurtje groen zat volgens mij ook op de EXP 10 Speed 6 concept.
Ik mis nog een hengelhouder op de A-stijl…zodat je lekker kunt blijven zitten in je lederen stoel
Je bedenkt het niet..
Op die eerste foto lijkt er een paarse grill op te zitten.
@pinut187: Komt waarschijnlijk doordat de paarsige afgrond aan de overkant, die te zien is op de tweede foto, daarin een beetje gereflecteerd wordt.
>_< Zal net zoals de picknickset à #####€ waarschijnlijk alleen als aankleding worden gekozen…
Mooie forel! Lekker voor op de bbq. Als ik tijd heb mag ik graag vissen maar dat lukt ook nog wel zonder al dat dure spul.
Britser dan dit wordt het niet, nu de Bentley nog.
Bentley heeft blijkbaar lang moeten vissen naar een ideale klant voor de Bentayga…
Je kan zo’n Bentayga nog zo mooi aankleden als je wilt. Met de mooiste interieurbekleding die er te krijgen is en de meest speciale uitrusting, het blijft iets niet kloppen aan deze auto…

De overhang aan de voorzijde en de voorruit en de zijruiten die in niets verhullen dat de Q7 aan de basis heeft gestaan. Niks mis mee om dat platform te gebruiken, maar dan hadden ze wel beter hun best moeten doen om van de Bentayga een op zichzelf staand model te maken.
Mensen die vissen op vliegende vissen?
Compkeet met vissenogen als koplampen..
@silver: Compleet
“Mensen die vissen op vliegende vissen”… Vliegende vissen vind je alleen in de zee. Er wordt bedoeld; “Mensen die vliegvissen (bedrijven)” oid
Ik verander direct van hobby
Beetje late reactie, dus niemand zal het lezen…RR Holland & Holland? Anyone? Vissen is ook een vorm van jacht? En gemiste kans dat ze geen forel van houtinleg in het dashboard hebben gemaakt… ?
Haha, ik vind helemaal hartstikke mooi! :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).