Range Rover Evoque Autobiography Dynamic: extra powerrr

Auteur: , 11 Reacties

Land Rover komt eindelijk met een Evoque die wat meer power onder de motorkap heeft. Deze Range Rover Evoque Autobiography Dynamic heeft niet alleen lekker opvallende oranje kleur, maar ook een extra krachtige viercilinder.

Land Rover Range Rover Evoque Autobiography Dynamic

Op de autoshow van Genève lanceert Land Rover volgende maand deze 285 pk/400 Nm sterke Evoque Autobiography Dynamic. Om een beetje te kunnen genieten van al dat extra vermogen is het chassis wat scherper afgesteld en zijn er grotere remschijven aan de voorkant gemonteerd.

Als je geen behoefte hebt aan extra vermogen, maar wel graag in een extra luxe Autobiography wil rondrijden dan kan dat ook. Land Rover lanceert namelijk ook de Evoque Autobiography in Geneve. Die uitvoering heeft gewoon de reguliere 240 pk sterke benzinemotor of 190 pk sterke dieselmotor onder de kap liggen.

De kleur Phoenix Orange is alleen beschikbaar op beide Autobiography versies. Een ander nieuwtje voor de Evoque is Land Rover InControl Apps. Dat is een app die het mogelijk maakt om apps van je smartphone te bedienen via het touchscreen van de auto.

Met 270.000 verkochte exemplaren is de Evoque een groot succes voor Land Rover.

11 reacties

T is en blijft een lelijk ding. Doe mij maar gewoon een Disco 4
@roppp: ehh… nee. Disco 4 is een hok.
@emilio89: Idd en dat is precies zijn charme. Ik heb een Disco II en dat is helemaal een vrachtwagen en zou het voor geen goud ruilen met zo een saaie normale auto.
@sketcher: juist, jij snapt het! Net als de Defender. Die is ook vreselijk gedateerd en er zijn veel betere auto’s op dat gebied en toch izzie zooooooooooo mooi.
Met bijpassende handtas!
Ik blijf het een gaaf ding vinden, ookal zie je er bijna alleen maar opgekutte voetbalmoeders in rijden.
Ik vind het echt een geweldig ding.
Hij ziet er fantastisch uit en is daarmee tevens de enige SUV waar je dat van kan zeggen.

Alleen is hij zooo duur. Als ik de configurator gebruik en ‘m precies maak zoals ik wil, dan kom ik op ongeveer €90.000. En dat is gewoon teveel voor een kleine SUV met 240pk.
Met deze 285 zal hij vast niet goedkoper worden.
Dit is al een mooie voorbode voor de focus rs. Aangezien die altijd nog wat extras uit het blok halen, en de 2.0 ecoboost hier al 285pk heeft. Dat wordt leuk
Ik vind het een prachtig ding. Maat van me heeft die limited ed. in die speciale kleur groen. T’is niet superruim maar zeker voorin kun je echt lekker zitten. Jammer dat je met een beetje uitvoering en motor qua prijs hard omhoog gaat. Maar goed, zo’n ding verdient een beetje motor en luxe.
Ajoh gooi gewoon minimaal een V6 of V8 in dat ding anders blijf ik het een wijvenauto vinden.
Zit er aan te denken om zo’n evoque te importeren is stukken goedkoper dan hier in dat gekke bpm land. In duistland is ie al compleet met leer en automaat etc. voor €41,000 en hier in NL betaal je dan ruim 50 á 60 duizend euro voor belachelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).