Rapper Boef opent klopjacht op auto-inbreker

Auteur: , 47 Reacties

Het is NIET Antonio Giovinazzi.

Doei

Rapper Boef, vorige week nog in het nieuws vanwege zijn nieuwe én oude waggie, houdt het niet undercover. De artiest doet weer van zich spreken en de aanleiding heeft wederom wat met auto’s te maken. Helaas is het dit keer een wat negatiever verhaal. Boef is het namelijk helemaal zat dat één en dezelfde auto-inbreker hem al een aantal keer getroffen heeft. Zodoende opent hij nu een klopjacht op het schavuitje.

Op Instagram doet Boef zijn aangrijpende verhaal. De eerste keer dat de echte boef een ongewenst bezoek bracht aan het interieur van zijn auto maakte hij een vest van Givenchy buit. Dat smaakte naar meer, dus kwam de steelmeneer in het vervolg nog twee keer terug naar de plaats van de misdaad in de hoop meer goodies te vergaren. Daarbij viste hij echter achter het net, want Boef had inmiddels geleerd geen waardevolle spullen in zijn auto achter te laten. Alleen een Award van Youtube werd nog ontvreemd, maar die is volgens Boef zelf ‘niks waard’. Waarvan akte.

Naar eigen zeggen heeft Boef tot op heden geen aangifte gedaan omdat hij wel sympathiseert met het lid van het dievengilde. Hij weet naar eigen zeggen wat het is om ‘niks te hebben’. Waarom nu dan toch deze hartekreet op internet plaatsen? Wel, Boef is het wel een beetje zat dat hij elke keer een kapotte ruit van zijn auto moet laten vervangen. Daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen.

Je kan je echter afvragen of het ook handig is een foto van de vermeende dader op internet te plaatsen (hoe Boef hieraan komt blijft, net als hoe hij zeker weet dat dit de persoon is die hij zoekt, in het ongewisse). Daarnaast kan je je ook afvragen of het een goed idee is om een beloning uit te loven aan degene die bereid is alle gegevens (‘tot aan zijn schoenmaat’) van de stelert aan Boef door te snitchen. Maar goed, Boef claimt goede bedoelingen te hebben: hij wil graag even babbelen met de ouders van het ontspoorde jong dat regelmatig autoruitjes intikt. We vermoeden dat dit verhaal nog wel een staartje krijgt. Boefs hele relaas lees je hieronder.

View this post on Instagram

Wie herkent deze dief ? Ik zeg je eerlijk in de afgelopen 3 maanden is er paar keer ingebroken in me auto, de eerste keer had hij een givenchi vest buitgemaakt en sindsdien denkt hij bingo. De grap is ik laat niks in me auto dus die ander 2 keer heeft hij me autoraam gebost maar niks buitgemaakt. ( oohja op een award van YouTube na wat niks waard is ) maar het is wel zwaar irritant dat ik elke keer een nieuwe ruit moet laten zetten, ik heb niet eens aangifte gedaan terwijl ik beelden van hem en ze mattie heb. De reden dat ik geen aangifte wou doen is omdat ik zelf van ver kom ik weet hoe het is om niks te hebben. Maar nu word het problematisch. Vanochtend was hij weer in de garage en toen mensen hem aanspraken is hij keihard weg gerend, hij denkt wss dat hij untouchable is en ik ga hem vandaag laten zien dat hij het beter niet had kunnen doen, de gene de deze man ze adress naam etc aan mij geeft krijgt wat leuks van me en je weet ik ben niet gierig. Ik wil vandaag nog zijn gegevens tot aan ze schoenmaat. Dan ga ik vanavond langs ze ouders om te praten met ze. Oohja en wat nog het leuke is ook. Deze man heeft me 100 keer om foto gevraagd🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️GEEF ZE ADRES EN JE KRIJGT DIRECT BETAALT BEDANKT

A post shared by BOEF (@boef072) on

Dank Dennis voor de tip!47 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Pfff ik krijg al jeuk van die tekst, laat staan boef zelf. Die gast is de belichaming van wat er mis is met Nederland!
@airc: Maat, ben jij zo iemand die denkt dat Nederland ten onder gaat en dat we ‘in actie’ moeten komen? Sorry hoor, maar als het zo is: ik word daar zo moe van.
Wat is er dan in godsnaam ‘mis’ met dit land?
@granlusso: Ik vind het,

als toch wel voorbeeld voor wat jeugd, ophitsen van jeugdige volgers, het bewust openbaar volgen en liken van mensen die in het openbaar niet zulke leuke dingen doen (hyena’s) en het en passant showen dat het normaal is om met absurde snelheden door steden en se snelweg te scheuren toch best.. ja…

Dat er wel iets mis is dan.
@olivier420: Oh dat is zeker niet goed hoor, maar vergeet niet dat jeugd ook opgroeit, dus ik maak mekaar niet zoveel zorgen over.
En daarnaast: hier krijgen we geen burgeroorlog van hoor.
@granlusso: mekaar= me daar
@granlusso: Neu dat is waar en uiteindelijk wint Darwin’s evolutie theorie het toch wel. Althans, daar hoop ik op :-).
@granlusso:
Wat olivier 420 samenvat zo is t precies… schijt hebben aan alles/slechte voorbeelden geven als voorbeeld figuur(ja voor heel veel jammer genoeg) en met dat aso gedrag nog heel veel centjes verdienen.
Alles wat een normaal denkend mens niet door de beugel vind kunnen gaan doen deze pisvlekjes of dat t doogewoon is en zo hoort.
Heeft niks met afkomst oid te maken.
Tis gewoon een vervelend pleurisventje en jij granlusso bent nog veels te jong om dit soort dingen te begrijpen.
Amen
@airc: boef is gewoon een zanger zoals marilyn manson, ieder dat iets mispeutert is zelf verantwoordelijk. Als hij met zijn muziek een bepaald groep aanspreekt en daar geld mee verdient is er niets mis mee, zolang hij zelf geen misdaad pleegt vind ik het kunnen.
@acizane80: #wateensukkelbenjij
@airc: Heb je gekeken naar de positieve dingnen die doet? Mensen veranderen
De grap is ik laat niks in me auto behalve die lesboek van ze Nederlandse taal maar die is toch waardeloze ding en voor me part smeert die deze in ze haar.
@moveyourmind: U meneer verdient een Autoblog-award. Die zijn wel wat waard.
Zit Albert Verlinde bij jullie op de redactie ofzo? Steeds deze “Kill” in het nieuws, nu wel een keer klaar toch
Ik vind zijn slechte Nederlands een grotere misdaad, dan de daadwerkelijke misdaad.
Boef heeft last van een boef
Dus boef wil gee n aangifte doen tegen deze zielige jongen, want dan pakken ze hem aan. Maar hem vervolgens pontificaal met zn snuffert on the internet is pas de problem…
@sjonniedeluxe: dit “scoort” beter, ingegeven door zijn manager(s) om uiteindelijk weer meer geld te verdienen
@sjonniedeluxe: hij wilde na 1x nog geen aangifte doen omdat hij zich kan verplaatsen in die jongen, maar na 3x is hij er klaar mee
@sjonniedeluxe: Boef wil eigen rechter spelen omdat hij uit eigen ervaring weet hoe de politie je aanpakt als je voor dit soort inbraken wordt opgepakt. Veel te soft dus en je staat zo weer buiten, dat wil Boef hier voorkomen.
@sjonniedeluxe: omdat die gast natuurlijk ook boef zn roze dildo had gevonden in zn auto, dat mag natuurlijk niet uitlekken via een aangifte
@sjonniedeluxe: sowieso een triest Kut verhaal ‘weet hoe het is om niks te hebben ‘ want zonder een givenchy trui kom je natuurlijk niet de winter door.
Ah de wonderlijke wereld van drietrapsmongol Boef. Waarom geven we dit soort debielen een podium. Hou ermee op!
@paulvtec: Groot gelijk, snap niet waarom die nog niet gedumpt is door alles en iedereen.. Zal allicht wel een markt voor zijn, maar is zeker niet waardevol voor Autoblog..
@gumz: kijk een keer SBS en je ziet de hele dag tokkies die aandacht krijgen omdat het verkoopt want “het kijkt zo lekker weg” en je kunt je zo superieur voelen met al die dombo’s om je heen. Ik word er vaak alleen maar enorm moedeloos en depressief van. Vroeger waren die mongolen er ook maar was het nog geen beroep.
Weet je, het komt allemaal nogal impulsief over. Ik snap heel goed de frustratie en de wil tot het vinden van deze gast, maar als we dit allemaal zo gaan doen kun je er vergif op innemen dat er een keer een onschuldige wordt aangewezen. Met alle gevolgen van dien.
Zoals het moet, gewoon aan de schandpaal
@mab: helemaal gelijk, van mij mag elke crimineel aan de schandpaal, maar dan moet het wel eerst bewezen zijn dat de persoon in kwestie echt schuldig is. Ondanks mijn diepe haat voor gasten die denken dat ze alles maar kunnen maken in Nederland probeer ik wel redelijk te blijven.
Ach getint, je verwacht het het…. incoming huilie, populist, racist
@amersfoorter: altijd weer die zonnebanktypes.
En de post is weg…
Beetje jammer dat Autoblog dit non nieuws over deze non artiest post
Ik zie spontaan een nieuw programma op sbs ontstaan..: “Boef zoekt Boef VIP..”
Laat hem eerst maar eens gewoon netjes aangifte doen. We weten niet eens of hij wel de waarheid spreekt. Ik vind het een curieus verhaal.
@wessel04: wat betreft de inbraken spreekt die wel degelijk de waarheid, meerdere keren zelfde voertuig.
En nog een reden om geen Instagram te hebben.
Moet eigenlijk toch makkelijk te vinden zijn; een jonge kerel met een gigantisch gele pijl op zijn gezicht…
@cossiekiller: geniaal! 😅 😂 🤣
Post is weg. Dus artikel kan ook wel weg…
@trustmeiamanengineer: net als boef, die kan ook wel weg
Geef die gozer geen podium
Boef steelt van boef… moet niet gekker worden. 😂🤣
Is die gozer van de foto veroordeeld?

Nee?

Dus hij wordt met zijn kop op internet gezet en beschuldigd omdat -of all people- boef hem verdenkt?

OK, ik haak af.
Logica. Als 3 vrouwen je ’s avonds een lift geven zijn het hoeren. Als iemand iets uit je auto jat toon je begrip. Okay.
Best wel humor dit, die echte boef zou eigenlijk een lichtblonde man moeten zijn met blauwe ogen.
Boef Sofiane Boussaadia is hypocriet. Gelul over sympathie voor de inbreker, maar wel zijn gezicht op het internet zetten, dus zo leuk vindt hij het niet meer.
Sympathie voor en het romantiseren van misdaad is sowieso regressieve achterlijkheid.
Aanpakken het tuig en kei en kei hard. Anders niet janken.
Wat een boefje !
Is het niet gewoon een fan die zijn voorbeeld volgt en s’avonds in bed ligt te, nou ja je weet wel, op een foto van boef, met dat jasje aan en starend naar die youtube award?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).