Reminder: kom deze zondag naar het Youngtimer Event!

Auteur: , 28 Reacties

It's the last call, for alcohol om deze zondag in het zonnige Boxtel youngtimers te bewonderen en te aanbidden met mede-liefhebbers.

Porsche-911

Of je nu zelf een youngtimer rijdt, er een wilt gaan rijden of wellicht gewoon interesse hebt in een gezellige dag met mensen die net zo autogek zijn als jij: het Youngtimer Event is deze zondag 22 mei de plaats waar je moet zijn. De locatie is het Classic Park Boxtel en de festiviteiten barsten los om 10:00 uur in de ochtend. Om vijf uur ’s avonds gaan de poorten weer dicht.

Naar schatting 1.500 youngtimers zullen te bewonderen zijn in het Brabantse Boxtel, onder meer meegenomen door de leden van 25 verschillende autoclubs alsmede een handvol specialisten uit de scene. Naast het struinen langs deze mooie auto’s kan je op het event ook terecht voor bijvoorbeeld informatie over het zakelijk rijden van een youngtimer, proberen om ‘the cool wall’ naar je hand te zetten en wellicht zelfs praten met een autoblogger. Wat? Oh je wilt dat we uit je buurt blijven..? Oké, moving on…

Liefhebbers van dikke limosloepen vallen dit jaar extra in de boter bij het Concours 2016. Het thema is ‘reispaleis’, dus liefhebbers van dikke oude sedans met ingebouwde telefoons kunnen hun hart ophalen. Heb je zelf overigens zo’n slagschip kan je je via de site aanmelden.

Ook liefhebbers van ander spul zoals bijvoorbeeld het sportievere werk worden bediend, want die kunnen naar het VIP Parking terrein gaan kijken waar alleen top-youngtimers staan in originele staat. Je kan hier oude Ferrari’s of dikke Porsche’s aantreffen maar ook in nieuwstaat verkerende oude Fransozen of Japanners. Voor elk wat wils, dus.

Kaarten bestellen? Dat kan online tot morgenavond 21:00 via DEZE site. Hierna sluit de voorverkoop, maar op zondag kan je nog wel tickets kopen ‘aan de deur’. Zeg geen nee, bestel die tickets en spreek zondag met @willeme.28 reacties

Of je gaat naar de Porsche meeting waar een paar honderd Porsches aanwezig zullen zijn. ; )
@coen170: een beetje diversiteit kan nooit kwaad.
@coen170: dan nog liever naar de ballenbak..
@coen170: Ga eens naar een klassiekerbeurs, staan ook duizenden porsche’s. nog mooier, ze zijn allemaal te koop!
Ik wil zo graag, maar er staan helaas echt belangrijkere zaken gepland. Volgend jaar dan maar. Met de VR6 uiteraard!
Ja lekker. Mijn vriendin had een vakantie geboekt. Ik zit hier dus te balen vanuit m’n standbedje in Griekenland. Veel plezier iedereen!
@ThomasBol: Klinkt bijzonder vervelend. Probeer er nog een beetje van te genieten hè.
@thomasbol: wat een ellende zeg.
Ik ben er de afgelopen jaren wel geweest, eerst met mijn BX en een keer met een geleende ’86 Nissan Prairie. Omdat het kon. En omdat dat soort gekkigheid hoort bij Elk Merk Waardig. Komend weekend heb ik helaas al heel lang andere plannen staan waar ik niet onderuit ga komen.

Leuk dat Autoblog er nu aan verbonden is, dat kan het publiek uitbreiden en de variatie vergroten.
@Citrofiel: +1 voor de Prairie!
Zit in Italië, anders was ik effe gekomen want woon in de buurt. Maar mag niet klagen want ga morgen naar de Mille Miglia kijken in Siena. Doen 450 auto’s mee!
@cpp1: mocht dit bedoeld zijn om ons jaloers te maken, dat is je gelukt!
@cpp1: Dat is nog vele malen gaver, heel veel plezier en verwacht wel wat foto’s op autojunk😉
of je gaat morgen naar cars en coffee van autovisie meeting in amsterdam 😎
@boss1: Nee bedankt.

@boss1: je bedoelt cars en fristi, afgaande op de spottertjes
Is een primera p10 ook een youngtimer?
@sr20det: Zeker. Elk Merk Waardig zal je verwelkomen, en anders de Nissan club wel.
Youngtimer dat zijn toch eigenlijk zakelijk auto’s vanaf 15 jaar oud. Wat heeft een particulier aan een youngtimer die kan net zo goed zeggen dat het een oud gebakje is toch?
@thomasthomas: Mag je oudere auto’s niet gewoon leuk vinden?
Is er geen lijst met aanwezige auto’s oid? Kan het op de site ook niet vinden.
Ik ga er naar toe met de Volvo 164 van mijn oom!
Ik kom ook. Zit te twijfelen of ik met de 1995 Saab 900 cabrio kom, of met de XJ-S V12 uit 85. Ik denk met de eerste, want vanuit het Gooi moet ik zes keer tanken met de Jaaaaaaaag…
Boxtel is wel the place to be zondag met dit en de sharknosemeeting
@undifined1: hoeveelheid jaren 80 bmws zal wel wat tegenvallen op youngtimer event haha
Crap, vorige week de 190 helemaal gepoetst en morgen de remschijven + blokken vervangen, blijkt het dat ik de verjaardag heb van mijn neefje. En jawel, op zo’n heerlijke tijd van 13:00 tot 16:00 uur.
Misschien toch maar een kijkje nemen met de ’87 Audi 100 Turbo Avant vanuit het hoge noorden. Kan ik meteen kijken hoe ver ik kom op een volle 80L tank.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).