Reminder: Top Gear S19E04, BBC 2, 21:00 uur

Auteur: , 41 Reacties

Zien we daar een Mastretta? ¡Sí!

Hammond en de Mastretta MXT

Mocht je de tocht door Amerika (afl. 2) gevolgd hebben, dan weet je dat Hammond het swaffeltje is, en de Mastretta MXT moet testen, (gemaakt) in het door Top Gear ietwat onheus bejegende Mexico. ¡Que lastima!

Daarnaast komt Mercedes’ nieuwbakken F1-coureur Lewis Hamilton weer een keer buurten voor een snel rondje testbaan, wordt er ge-rugby’d met Koreanen, en zoeken de heren drie leuke hete hatches uit, voor een vergelijkende test in Top Gear-stijl.

Kijken dus (of niet, als het je niet boeit), over 7 uurtjes, op de Beeb!41 reacties

BBC 2 !!

omroep max zit toch op Ned 2 ??
Mmm, alweer auto botsbal. Been there, done that.
Thnx voor de reminder AB!
Vond de vorige epi niet zo slecht als sommige op AB maar echt geweldig is anders… de beste afleveringen liggen toch echt tussen seizoen 8 en 12
@darkpluisje: En seizoen 4, 5 of 6 dan met porsche challenge en coupe challenge en de super aflevering met auto’s onder 100 pond? :p
@Barnato: En de Italian mid-engined supercars for less than a second-hand Mondeo challenge! Seizoen 7
@Barnato: moeten inderdaad nog wat seizoenen voor, 4 tot 12 dan :P
@darkpluisje: ik zou zeggen 1-3 en 13-19 er ook bij !
Nou laat de ‘ik heb geen BBC2, weet iemand hoe ik het kan volgen’ of ‘ik vind Top Gear niets meer, ik haak af’ reacties maar komen!
@seneca: eigenlijk vind ik top gear niks meer, maar ik wil het toch weer is kijken. Heb alleen geen BBC2, waar kan ik het volgen?
@wantthegreen: torrent via finalgear.com een uurtje na de show, hier een livestream: http://www.filmon.com/#BBC-Two en anders de volgende dag op Autoblog.
@seneca: oh alsjeblieft.. Die sloebers en zeikerds verdienen gewoon een nekschot.
@bigcar:
Topgear is misschien net als roken. In het begin was het lekker, maar na een tijdje heb je het nodig.
@JamesBond007: met als gevolg dat je van die types krijgt die bij anderen lopen te bedelen om een sigaret. Ik krijg dan echt het gevoel van: “krijg toch de klere. als je het niet kan betalen, moet je maar niet roken”..
@bigcar: Net als jij?
@seneca: ik zag een streampje staan vorige weer op vipbox.tv en dan mij motorsport, weet niet of het er nu ook staat
Het mag dan redelijk van hetzelfde zijn, maar ik kijk er toch elke keer naar uit. Al is het maar om de nieuwe auto’s te zien (altijd mooie beelden!). Daarnaast, ze zijn nu al zolang bezig, op een gegeven moment houdt het toch een keertje op met nieuwe ideeën lijkt mij. Ze mogen wat mij betreft wat meer challenges doen met een beperkt budget, dat levert toch altijd wel leuke afleveringen op. Ik zal weer klaar zitten vanavond!
Voorgaande seizoenen had ik er meer plezier van. Mijn vriendin betrapte me er elke aflevering op dat ik weer zat te gniffelen bij bepaalde uitspraken of shots. Dat heb ik dit seizoen nog geen een keer gedaan :(
Het onderdeel ‘the news’, daar druipt het gescripte er echt van af. Zal altijd al wel zo geweest zijn, maar nu valt het me echt op.

Ach, I still watch it
Mooi. Ik zit klaar om negen uur. En ach, ik ga met dat autovoetbal wel ff wat anders doen.
die Mastretta test moet echt legendarisch worden!
Is gewoon lekkere zondagavond-wegkijktv. Ik ga er voor zitten.
Zie ik daar nou een gigantische bijzettafel achterop die Mastretta?
Zijn die dingen zo snel dan?
Geniaal: the local guitarist!!! Hahaha
Haha Keke is GAY! on that bombshell..
al die kia’s kapot, hahaha :D
Autorugby : onnodig, te langdradig en al vaak gedaan.
@Hubert: Wat bedoel je? Ik vind Kia’s cool nu! Beste auto’s ever..
Beetje een saaie aflevering deze keer. Vooral dat rugby was geen zak aan.
Jammer dit..
Was de langste Kia reclame ooit..
Daar moeten ze toch echt goed voor betalen die Kia..
Niet in slaap gevallen dit keer. Best goeie aflevering. Snelle jongen die Lewis :P
Topaflevering
In mijn ogen weer eens een ouderwets goede aflevering!
vermakelijke aflevering. hot hatches waren mooi om te zien
Niet zo’n boeiende aflevering idd. De ene helft waren fragmenten die zo uit vorige seizoenen gehaald hadden kunnen worden: Rugbywedstrijd, Hamilton in oude Liana. Andere helft was gewoon saai, vooral het stuk in Mexico. Daar hadden ze wel iets meer mee kunnen doen.
Heerlijk gelachen. Lewis Hamilton was top en de test met de Cee’d erg grappig. Even Matt Leblanc oplaten draven, hoe kom je erop. Of het ding bij Die Hard op de set neerzetten, geniaal. Rugby was inderdaad te lang, maar voor de rest de leukste aflevering tot nu toe.
Heel goede aflevering. Die Vauxhall zag er wel goed uit zeg, en die Megane ook. Dat stukje met die Kia was echt hilarisch! En dan met Eric Clapton en Bruce Willis, echt top! Zeker de beste aflevering tot nu toe!
@kapiteinaudi: Beste aflevering tot nu toe? LOL! Er zaten geen Audi’s in toch? Alleen maar reclame voor Hyundai en een Mexicaanse auto? Hot hatch stukje was leuk en Lewis Hamilton ook wel. Derest was bagger. Zelfs de Hyundai test was een kopie van de Fiesta test. De Festa test was alleen toen nieuw en leuker met race door winkelcentrum en land,acht stukje…
@Benjamin1: Met beste aflevering bedoel ik natuurlijk wel van deze serie hé, gewoon even voor de duidelijkheid.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).