Rezvani Tank X: misschien wat voor Enzo Knol?

Auteur: , 14 Reacties

Bij Rezvani waren ze van mening dat de Tank wel een tandje heftiger mocht.

De Tank is zo’n beetje het meest bizarre wat Rezvani ooit heeft voortgebracht. Het enorme apparaat wordt aangedreven door een 6.4 liter grote HEMI V8 met 500 pk, maar voor wie dat niet voldoende is komt Rezvani nu met een nieuwe variant. De auto luistert naar de naam Tank X.

In de basis is de Tank X minstens zo extreem als een reguliere Tank, enkel is de krachtbron nog een tandje heftiger. Onder de kap schuilt de 6.2-liter supercharged Dodge V8 met 707 pk. Zeg maar de Jeep Trackhawk van Enzo Knol, maar dan in een extremere verpakking.

Het motorblok is niet de enige vernieuwing. Bij Rezvani hebben ze ook naar het interieur gekeken. Nieuw is de komst van rood lederen stoelen met een suede afwerking. Verder tref je binnenin de Rezvani een head-up display en een 7.9-inch infotainmentscherm aan. Met de Tank X hoef je nooit de navigatie opnieuw een route te laten berekenen. Offroaden is geen probleem en wanneer er file is kun je over de auto’s heen. Omrijden is immers voor paupers. Verder staat het ding op een sportophanging, wat dat ook mag betekenen met deze XUV (Xtreme Utility Vehicle ).

Qua uiterlijk heeft Rezvani niets gedaan waardoor je een Tank van een Tank X zou kunnen onderscheiden. Maakt ook niet uit, aan het brute voorkomen van dit voertuig hoef je weinig te veranderen. De Rezvani Tank X kost 259.000 dollar en het autobedrijf accepteert vanaf heden bestellingen.14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat een ding! De prijs in dollars valt nog enigzins mee.
Enig idee wat deze in de lease kost?
@pcooperworks: netto zal de bijtelling zo’n 2500 zijn….
Wat een indrukwekkend ding! Hij ziet er ook uit alsof ie 2.30m hoog is.
Die prijs valt me eigenlijk nog wel mee. Stiekem is het ook best een bruut ding.
@berlinetta: het is nog steeds niet te betalen, maar ik kan weinig andere autos van dit kaliber aanwijzen in de prijsklassr rond de 250k
Vergeet niet dat er ook nog een, volkomen nutteloze en ongeloofwaardige, militaire versie is. Ik denk dat die vooral is bedoeld voor de lifestyle prepper met te veel geld en te weinig zinnig verstand.
@pomoek: prepper en weinig zinnig verstand is een pleonasme volgens mij
Is hier al een elandproef mee uitgevoerd?
@wpgt: Ja. De eland heeft het niet overleefd.
wie is Enzo Knol?🤔
@alfamail2018: Het paard van Ferrari.
@E34M5Touring: proest!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).