Gaaf! Vlogger Enzo Knol koopt 707 pk sterke Trackhawk

Auteur: , 102 Reacties

Eindelijk eens een goede keuze!

WTF! Vlogger Enzo Knol koopt de 707 pk sterke Trackhawk

Wie denkt dat vloggen anno 2018 niet meer kan, leeft ongetwijfeld niet in het nu. Jezelf filmen is – in sommige extreme gevallen – nog altijd een bijzonder lucratieve business. Ook in Nederland. Sinds enkele jaren is Enzo Knol het boegbeeld van de jeugd. Met zijn video’s heeft deze knul liefst 1,9 miljoen abonnees bij elkaar weten te verzamelen.

Dat Knol er een aardig zakcentje aan overhoudt is ondertussen wel duidelijk. Op Autoblog kwam hij al verschillende keren voorbij met zijn nieuwe bolides. Nadat hij vorig jaar zijn Tiguan verkocht en er een Panamera 4S voor in de plaats nam, komt Knol eindelijk bij zinnen en acht hij de tijd rijp om het VAG-nest te verlaten. Terecht. De vlogger heeft naar eigen zeggen te weinig ruimte in zijn aangepaste Panamera om er nog tevreden door het leven mee te kunnen.

Het lag in de lijn der verwachting dat de Youtube-ster voor een grotere, hogere Porsche zoals de Macan (rijtest) of de Cayenne (rijtest) zou kiezen, maar zo gemakkelijk bleek de keuze niet te zijn. Knol ondervond al gauw dat hij weinig gevoel had bij deze auto’s. Logisch, want naast het feit dat je ze op iedere straathoek kunt vinden, hebben ze nu niet bepaald een uitgesproken karakter. Hierop besloot de vlogger een keuze te maken waar wij helemaal achter staan: hij koos voor de allersnelste, meest rauwe SUV die er momenteel in Nederland verkrijgbaar is.

WTF! Vlogger Enzo Knol koopt de 707 pk sterke Trackhawk

Jawel, uitgerekend Enzo Knol trok gisteren het doek van zijn nieuwe Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Dit ronduit krankzinnige gevaarte is in feite een simpele SUV van Jeep, maar heeft onder de motorkap het magistrale 6,2-liter Hemi-blok van de Challenger Hellcat. In simpele termen betekent dit dat Knol liefst 707 pk en 875 Nm onder zijn billen heeft. De auto schiet in een onvoorstelbare 3,7 seconden naar de 100 km/u en heeft een topsnelheid van 290 km/u.

Met zijn puike aankoop is de vlogger de gelukkige eigenaar van één van de in totaal zes in Nederland aanwezige Trackhawks. Volgens onze kentekencheck heeft de auto liefst 239.142 euro gekost. Daarmee heeft Knol in totaal 114.727 euro bijgedragen aan de staatskas. Gek genoeg behoort de Trackhawk niet tot de drie duurste SUV’s van Nederland.

Wie geen zin heeft een 35 minuten lange vlog te kijken, rond minuut 11 krijgt Enzo de sleutels in zijn handen gedrukt.

UPDATE: we hebben nog een extra video van Enzo en zijn nieuwe Jeep, die inmiddels een wrap heeft gekregen.

Met dank aan iedereen voor de tips!102 reacties

Geniet van de afschrijving jochie.
@Donstil: Misschien onterecht, maar de manier waarop je reageert roept echt ‘afgunst’. Waarom? Alhoewel ik nog nooit iets van die gast heb gezien of wil zien, gun ik hem zijn aankopen.
@quincy: jarenlang in een Smart gereden dus dan is alles wat groter is lastig verkroppen denk ik..
@vetnek: Hah beroemd en berucht, altijd met plezier in de Smart gereden overigens.
@quincy: Haha kijk ze happen allemaal. Prachtig!
@Donstil: noem het maar zo maat, kun je bijna verhullen hoe bekrompen je bent
@donstil: Hier spreekt een echte liefhebber.
@donstil: die hoeft qua budget niet zoals jij een weloverwogen keuze te maken uit de autoweek multitest.
@Donstil: nee hoor, want dit wordt verkocht als ex-auto van Bekende Nederlander en die leveren soms juist extra geld op. Think again
Nog nooit iets van hem gezien. Ook niet van plan, maar wat een vette bak! Zoveel toffer dan een duits alternatief!
Hah mooie keus. En bedankt voor de ruimhartige bijdrage aan de staatskas. Is die knakker toch nog ergens goed voor.
@trustmeiamanengineer: Of de knikkers nou naar hem rollen of familie de mol. Ik gun de jongeman van harte! Hij zal wel een mooie sponsordeal(reclame) bedacht hebben. Zo achterlijk zijn die knapen nog niet.
Want een Panamera is een onverstandige keus? Denk dat dit onverstandiger is, maar goed, leuk is het wel
@gilettelubbers: onverstandiger dan een Panamese? Ik zie niet in waarom.
@bmwfreak038: ik wel
Lekkere afschrijving op de Porsche en straks (nu) ook op deze wagen. Natuurlijk kan je zeggen dat een auto altijd afschrijving heeft, maar ik kan me niet voorstellen dat deze gozer zó veel geld heeft dat hij dit allemaal even ophoest. Bedoelend; heeft hij een business voor de aankomende jaren en houdt het Youtube geld niet ooit op? Dit is trouwens geen afgunst/jaloezie, want ik gun het hem van harte. Meer als realistische gedachte bedoeld.
@barryyy:
Tel jij met hem mee?
@maroksahbe: ik snap niet helemaal wat je bedoelt…?
@barryyy: Lease sponsoring??
@barryyy: hoe kan je zo reageren terwijl je niet weet wat hij doet, wat hij binnenharkt etc etc hij geniet er goed van en als he genoeg geld hebt kan je de afschrijving niet echt veel schelen. Misschien moet je hem even opening van zijn financiele zaken vragen.
@maferick74: mijn beoordeling is ook alleen gebaseerd op zijn Youtube inkomsten. Daarom zeg ik ook; heeft hij een business voor de aankomende jaren. (oftewel, investeert hij in iets anders buiten Youtube om).
@barryyy: Hij heeft z’n eigen merchandise lijn. Petjes, shirtjes, weet ik veel wat. Puberen Nederland koopt dat wel. Tel er bij op dat wanneer je een huis cash betaalt, je maandelijks beduidend lagere leefkosten hebt. Hij komt uit een gescheiden gezin dacht ik en de ouders van z’n ex zullen hem ongetwijfeld ook af en toe vriendelijk advies hebben gegeven over de op zij te zetten bedragen. Zomaar wat aannames…
@phaeton: een huis cash betalen is ook niet altijd verstandig met aftrekposten etc. Maar dat ter zijde. Je hoeft ook weer niet belachelijk veel te verdienen als je zoiets bijvoorbeeld in de lease gooit, kan maar zo zijn dat hij een sponsor/lease constructie heeft die maandelijks voordelig uit pakt. Geen last van afschrijving en je rijd het komende jaar (of 2) weer in een gruwelijke bak! Gezien wat er maandelijks binnen komt is dat prima te behappen. Porsche heeft hij ook korter gehad gezien het kenteken. Hoe die het doet, doet ie het maar ik vind het een fantastische auto, wat een apparaat! Verder geen fan van hem maar kon om de reacties van de power van die auto nog wel lachen in het filmpje 😊
@ri_ck: precies, zo’n wagen als deze rij je al voor rond de 5k per maand…
@kareljansen: eerder rond de 2k
@ri_ck: aftrekposten? Hypotheekrenteaftrek is alleen een aftrek op rentekosten. Die mis je, maar je hebt ook geen rente dus zeker geen gemis. En hra is maar max 30 jaar, dus hij schuift zijn recht zo door. En geen hra betekent ook geen eigen woning forfait, dus belastingtechnisch is een afbetaalde woning het gunstigst
@barryyy: volgens de berekeningen zit meneer knol op een inkomen van tussen de 2 ton en de 2 miljoen. Niet slecht iig.
@jackass266: eens, maar met 2 miljoen ga jij niet je hele leven kunnen leven. Zeker als je dit soort uitgaven doet, gaat het geld harder dan je denkt/wilt. Nogmaals; als hij ook juist investeert op andere manieren, dan is het prima
@barryyy: Naar het schijnt heeft hij deze Jeep en ook de Panamera privé aangeschaft. Ik neem aan dat ie een boekhouder heeft en dan kan ik er vanuit gaan dat ie lang niet alles van zijn inkomsten naar zijn privérekening transporteert, dus als hij dit kan doen van de centen die hij privé heeft staan, dan vermoed ik dat het wel snor zit.

Overigens is ook wat ik doe speculeren, en daar heb ik een hekel aan. Hopelijk heeft ie het goed mekaar voor de toekomst, maar eerlijk gezegd twijfel ik daar niet aan.
En nu weer genieten van al het moois aan auto’s dat hier voorbij komt ;)
Afschrijving? Denk dat meneer Knol op de achtergrond best wel een leuke sponsor deal met t merk heeft kunnen maken.
@ukbob: yes iemand die het snapt! Die gasten zijn gewend om spullen voor niks te krijgen en er zelfs geld bij te krijgen. Kleding, de pc waar ze op gamen, reizen, you name it.

Dikke kans dat die Porsche ook een sponsordeal was. En deze nieuwe wagen ook. Ik ga ervan uit dat een dergelijke auto niet gratis beschikbaar wordt gesteld (hoewel… miss had de importeur eentje al lang staan, wordt via deze manier het merk onder de aandacht gebracht en volgend jaar verkocht als jong gebruikt?) en een huis al helemaal niet, maar never nooit heeft hij de volle mep voor de wagen betaald.
@henk123456: die Porsche was gewoon Particulier. Kon je nog op zomoto zien toen die het nog deed. Goede oude tijden van zomoto.. jammer dat hij de hele geschiedenis niet meer weergeeft.
@ukbob: precies dit. Zijn maatje Kaj van der Ree zit diep in de zak van FCA, die heeft van alles (124, Giulia Q, verscheidende Abarths). Laatst was Enzo ook mee met de persritten van de Wrangler. Denk dat FCA hetzelfde dealtje heeft aangeboden gekregen.
@720s: Klopt, echter staan die auto’s allemaal “op de zaak”. Deze JEEP lijkt toch echt betaald door een privé persoon..
Ons hele leven spenderen we aan goede prestaties op school, mbo/hbo/universiteit, proberen we hogerop te komen op het werk en dat alles om in de weelde te kunnen leven die we onszelf wensen. Sommigen lukt het, sommigen lukt pas heel laat en sommigen lukt het nooit. Maar we zijn toch tevreden, want we hebben gestreden voor wat het waard was, we hebben ons best gedaan. Uiteindelijk mag je jezelf best gelukkig prijzen als je het je kan veroorloven om met je vrouw en 2,3 kinderen in een vinex-wijk mag leven en een Passat variant voor de deur hebt staan (net zoals de buurman overigens, maar dat terzijde).

En dan komt eens in de zoveel tijd een broekie van 25 voorbij die zojuist de meest blubberdikke SUV gekocht heeft en waardoor? Geld en roem verdiend met onzinnige filmpjes op f*cking YouTube.

Ik kan er écht met m’n kop niet bij.
@joost1990_2: Hoe is het onzinnig als je zoveel publiek hebt? Dat het publiek, genré en of het gehele concept niet aanstaat, maakt het toch zeker niet onzinnig?
@cr33p: Dus iets is zinnig als iets veel publiek trekt?
@berlinetta: in feite wel. Althans, het WK voetbal, de tour de France, de Olympische Spelen, koningsdag, boer zoekt vrouw kijken, objectief gezien allemaal enorme verspilling van tijd en geld, maar klaarblijkelijk vinden we ’t met z’n allen toch wel zinnig om ernaartoe te leven.
@dondeboer: ik denk dat het enige zinnige hieraan is dat mensen zich niet vervelen. Daardoor voelen ze zich beter. Wat als geheel dan weer beter is voor iedereen.
@cr33p: miljoenen views/euro’s genereren met zeggen dat het uit is met je vriendin, wat achteraf niet waar blijkt te zijn. Ik vind dat behoorlijk onzinnig.
@joost1990_2: Zeker, het is ook nog eens een smerige manier van “werken”. Maar daar zit juist het geld in, blijkbaar. Dus doet hij toch iets heel erg goed, om de jonge doelgroep aan te spreken met smerige clickbait, achterlijke previews en waarschijnlijk veel leugens.
@joost1990_2: verdiep je eens in hem, hij heeft het niet makkelijk gehad op school en werd veel gepest (met name zijn achternaam) en heeft een manier gevonden om dit om te zetten in iets positiefs.. namelijk knolpower. en verdient hier nu zijn geld mee. prima toch? hij is op die manier hogerop gekomen.. met hetzelfde harde werken als jij hebt met een passat, want geloof me.. er zullen ook mensen zijn die op hun beurt jaloers zijn op jouw passat en je woning in de zoveelste vinex wijk.
@blo3to3t: ik zou voor geen goud in een vinex-wijk willen wonen met een Passat op de oprit. Ik werk nog steeds 50u/week en kan me net een studiootje en een Seat Arosa 16v veroorloven. Ik benoemde die situatie, omdat het zo gemiddeld is.

Verder ga ik niet in op een moeilijke jeugd, aangezien dat een multi-interpreteerbaar gegeven is.
@joost1990_2: als je jong bent wil niemand in een Vinex wijk wonen. Als je wat ouder wordt krijg je kinderen, dan wil gewoon een huis in een wijkje waar de kinderen lekker kunnen spelen met vriendjes, niet aan een drukke weg midden in de stad. Leuk nieuw huisje zonder al te veel onderhoud want die kids kosten een hoop geld. Dat geld besteed je liever aan een gezinsvakantie. Die sportauto die je altijd al wilde is dan helemaal niet praktisch. Een Passat blijkt dan een hele aardige comfortabele keuze. Al kids en meuk kunnen erin.
En dan realiseer je je dat je Perfekt gelukkig bent in de Vinex wijk met je Passat. 99% van de wereldbewoners zou met he willen ruilen!
Maar als jonge vrijgezel is het niets, dat ben ik ket je eens!
@blo3to3t: buuhuu, niemand heeft een perfecte jeugd.

Zelf ben ik nieuwsgierig genoeg om wel is iets van hem gekeken te hebben, maar ik snap het niet. Grappig is die niet, hij kan niets en is ver van intelligent. Wat is er leuk aan zijn vlogs? Realiteit is ook ver te vinden sinds hij zichzelf als een of andere superster neer zet.
@flutterby: misschien dat heel veel jongeren zichzelf in hem herkennen? Ondanks zijn (volgens jou) ‘handicaps’ bereikt hij toch een groot publiek. Zeg maar net als Ron Brandsteder en Andre van Duijn in de jaren ’80 en’ 90. Zij zijn er ook niet slechter van geworden.
@flutterby: dat doet die volgens mij niet. Ik kijk ook regemaltig zijn vlogs maar tja.. hij filmt iets en dan maar afwachten of er mensen naar kijken. Mijn ding is het niet een inkijk in je leven geven maar hij blijkbaar wel. En blijkbaar wordt dat gewaardeerd. Overigens zijn er nog veel meer vloggers he, die scoren ook allemaal goed ( met name game vlogs)
@joost1990_2: Ik blijf dit soort verhalen komisch vinden, als het zo simpel/oneerlijk is (ik haal ook even de DJ erbij, ook vaak becommentariseerd, waanzinnig druk bestaan) waarom doe je het zelf niet. Er is vraag naar, deze vraag vertaalt zich in inkomsten en dat heeft op jonge leeftijd in zijn voordeel gewerkt. Dit is een concept wat heel gebruikelijk is, of het nou over voetbal of over design kleding gaat. Niemand houdt je tegen (niet aanvallend bedoeld) om hetzelfde te doen. Klagen is zonde van de energie, gun een ander iets en/of probeer hetzelfde te bereiken.
@prototypezero: Er is ook veel vraag naar drugs en naar minderjarige kinderen om te misbruiken; laten we dat a.u.b. geen ‘kansen pakken’ noemen ja; Enzo Knol maakt verwerpelijke content met leugens, fakenews en manipuleert minderjarige kinderen, inclusief commerciële uitingen. Succesvol of niet, daar heb ik geen respect voor. Straks ga je zeggen dat je respect moet hebben voor een serie-moordenaar omdat ie er zo goed in is ?
@dawwg: Je vergelijkt nu illegale zaken (drugs, pedofilie, seriemoordenaars) met het maken van YouTube video’s, dat is natuurlijk heel apart en daar heb ik nooit iets over gezegd. Maar ik zie je andere reacties al en heb toch het gevoel dat er wat frustratie zit, geeft niets hoor.
@prototypezero: Nee, ik heb het over het misleiden van kinderen. En frustraties over het gebrek aan fatsoen & intelligentie is er inderdaad; dit soort idioten hebben ook stemrecht.
@joost1990_2: hoe heb jij de middelbare school gehaald zonder te leren dat het echte geld in de entertainment zit?
@flutterby: Joost heeft in ieder geval fatsoensnormen & waarden geleerd; iets dat schijnbaar tegenwoordig niet meer onderwezen wordt…
@dawwg: Haha, dat heeft nooit bij het onderwijs gezeten. Dat is onderdeel van de opvoeding waar de huidige ouders geen tijd voor hebben. Diezelfde ouders die met 50 langs een school door een 30 kmzone rijden om vervolgens op de snelweg netjes aan de Vmax te houden.
@flutterby: Ik zei onderwijzen, niet onderwijs. Onderwijzen doen je ouders ook; net zo als school ook deels – sociale normen – opvoedt. Of het gebrek eraan…
@joost1990_2: “proberen we hogerop te komen op het werk”

En daar zit dus precies de fout in die mensen hun mindstate. Zolang jij voor andere mensen blijft werken en geen risico’s neemt, moet je niet raar opkijken als je de rest van je leven gemiddeld blijft leven. (Waar overigens niks mis mee is.)

Wil je de top bereiken qua geld, faam of iets soortgelijks? Dan zal je uit die comfort-zone moeten stappen en iets totaal anders moeten doen, waarna genoeg vraag gegenereerd kan worden.

Het is simpele economie!

(Ik zeg dit als iemand met een universitaire opleiding)
@amgsoixanttrois: je laatste zin haalt je hele betoog naar beneden. Er zijn overigens genoeg banen waar je in dienstverband het gemiddelde (modaal inkomen) ruim kunt ontstijgen. Als je écht rijk wil worden (laten we zeggen ‘miljonair’) dan zul je inderdaad voor jezelf moeten beginnen of succesvol zijn als directeur van een groot bedrijf.
@amgsoixanttrois: gadver die laatste zin. Je hebt gelijk hoor maar die “engineer speaking here” of jouw versie klinkt zo enorm uit de hoogte dat niemand ook naar iets van je zal aannemen.
@2wheeler: Dat was zeer zeker niet wat ik bedoelde, maar degene waarop ik reageerde had het over werken en netjes studeren (of iets dergelijks).

Ik noemde het zo op, zodat men kan zien dat ik ook gewoon netjes studeer en geen andere achtergrond heb.

Zelfs ik, die altijd zijn best deed op school, zie in dat een opleiding of een goeie kantoorbaan niet genoeg zal zijn om echte ambitie te vervullen.

Totaal niet arrogant bedoelt.
@amgsoixanttrois: Dat ligt er maar net aan wat je ambitie is. Als je ambitie is miljonair te worden, dan heb je gelijk. Maar als het je ambitie is om heel goed (of zelfs de beste) in je vakgebied te worden, dan kun je dat wel degelijk bereiken door ‘gewoon’ als loonslaaf aan de slag te gaan. Het liefst bij een bedrijf dat je uitdaagt, en je de mogelijkheid geeft om je te ontwikkelen. Ik werk bij zo’n bedrijf, en dat bevalt me prima. Miljonair hoef ik niet te worden. Ik kan nu ook al alles doen/betalen/enz. wat ik wil. En nee, ik hoef dus niet zo nodig een hypercar of zo…
@henrie: daarom zei ik ook dat er niks mis mee is, maar als je echt de beste in je vakgebied wordt, dan zal je op een gegeven moment dat bedrijf ontstijgen en andere uitdagingen nodig hebben.
@amgsoixanttrois: Niet mee eens. Ik heb een collega die al z’n hele leven bij hetzelfde bedrijf werkt (en z’n rechtsvoorgangers) en toch wel degelijk de top van z’n vakgebied heeft bereikt. Hij is daarin internationaal erkend, en hij heeft er twee jaar geleden zelfs een belangrijke (Nederlandse) prijs voor gewonnen. Als dertiende persoon, sinds 1965, want die prijs wordt alleen uitgereikt als er iemand is die ‘m verdient. Het is dus geen jaarlijkse prijs o.i.d…

En zo ken ik bij andere bedrijven ook wel mensen die daar de top van hun vakgebied hebben bereikt, en daar in worden/zijn erkend. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je ook bij een bedrijf werkt dat aan (ook) de top van je vakgebied opereert. Bij een gemiddeld MKB-bedrijf ga je dat dus niet halen…
@joost1990_2: Een papiertje betekent niet per definitie een goed inkomen. Het geeft je een grotere kans. Daarnaast zegt een papiertje niet altijd even veel. Je bent in staat om binnen een bepaald tijdsbestek informatie tot je te nemen en dit te toe kunnen passen. Zegt niks over het vermogen van eigen inzicht, improvisatievermogen en nog wat zaken.

En hard werken is ook geen garantie op succes..
@unknown234: helemaal eens. Het is 50% hard werken en 50% geluk. Iedereen (vooral Amerikanen) die zegt dat je alles kunt bereiken, als je maar wil, die hebben zelf geluk gehad. Er zijn evenzoveel verhalen van mensen die ondanks hard werken nooit geluk hebben gehad. Maar als je ouder wordt besef je dat geluk niet in je banksaldo zit, maar in gezondheid, liefde en plezier.
Míjn eerste keuze zou het niet zijn, maar als je het geld hebt en het er op stuk wil slaan, gun ik het hem van harte.

Ben alleen wel benieuwd met wat voor kanon-op-wielen je zoiets over anderhalf, twee jaar wil gaan vervangen…
gave bak! prima aankoop dus en tja.. hij is wel duur maar ach hij verdient het geld er blijkbaar voor en geniet er blijkbaar ten volle van. hij heeft een mooi huis en koopt zo nu en dan wat lekkers.
Pffff…. ik kan er echt niet naar kijken… #ikwordeenouwezak Maar respect voor zn autokeuze. Super ruige bak!!! Zelf wel eens gereden in een Jeep Srt8 en dat was al “sick” :-p
Gaaf dat hij dit heeft gekocht. Mooie aanwinst voor ons straatbeeld en fijn dat de staatskas wordt gespekt. Verder heb ik helemaal niks met die kerel en zijn nutteloze vlogs.
Zag vd week zo’n ding op grijs kenteken. Dan is het nog wel te doen denk ik.

Wel heel gaaf dik 700 pk in je Jeep.
Tof dat je zoiets gewoon koopt op NL kenteken!! Fantastische bak!!
114k bpm 😨
@crepito: en dan nog de accijns op al die liters benzine die hij ongetwijfeld zal verstoken…. Toch gun ik het hem wel hij heeft het op een eerlijke manier verdiend hij heeft geen oude vrouwtjes beroofd of mensen de vernieling in getrokken met drugs troep.
Mooie auto en dapper van hem dat hij zich niet laat afschrikken door ons huiveringwekkend belasting stelsel.
@edward330d: ‘eerlijke manier’ is relatief hoor; over de rug van andere vloggers/ mensen en kleine kinderen als volgers manipuleren, inclusief verkapte reclames; die man is maar net iets beter dan een pedo, maar goed; inderdaad niet crimineel.
@dawwg: ik snap je punt het is relatief makkelijk verdient en hij weet op een slimme manier zijn volgers te verzamelen. Vind alleen de vergelijking met een pedo niet passend.
@dawwg: wat ben jij een raar ventje eigenlijk. Waarom haal je heel de tijd pedofilie erbij? Heb je er iets mee? Vraag eens een keer aan een slachtoffertje van pedofilie of Enzo er een is. Mafkees.
@2wheeler: Ja echt he haha, je haalt mij de woorden uit de mond. Ik hield mij net in maar Enzo’s werk vergelijken met pedofilie is ziekelijk, je vraagt je dan toch af waar die obsessie vandaan komt.
@prototypezero: Het gaat om kinderen misleiden; ze misleiden zonder fysiek misbruik is in mijn boek maar net een tandje beter dan met fysiek misbruik met zo’n voorbeeldfunctie. Zo simpel ligt dat. Het meteen een obsessie noemen is etalage van kortzichtigheid en dan het ook nog meteen het moralistische vingertje wijzen mbt ‘vraag maar aan slachtoffers’ is de typische non-argument afleidingsmanoeuvre – struisvogelpolitiek – van een SJW-hipster; zo los je geen problemen op in de maatschappij.
@dawwg: in welke zin misleid hij kinderen? hij maakt filmpjes van z’n leven en zet die op YT.
Ik zie dat serieus niet.
Ben ik de enigste die medelijden voor deze nieuwe auto heeft?😂
@dirkjeeeee: nee, maar misschien wel de enige…
@jaapies: yesss! Treurigste persoon op aarde gevonden!
Pff wat een ding ! En erg origineel ook !
Wat een geweldig ding! Van buiten ziet hij er niet eens zo heel overdreven uit, bijna ingetogen zelfs. Maar onderhuids is het gewoon een beest!

Heb weinig van Enzo Knol gezien, maar het filmpje in de link is zonder meer leuk. Ook een mooie reactie van opa op de vraag wat hij er van vind dat hij zo snel is… Heel droog, ‘ja dat is wel handig’.
Erger me kapot aan al die vloggers! Maar serieus , als je vervolgens zo’n auto koopt ben je wel een baas!
@tmenges: ik vind die vlogjes van autoblog trouwens best wel leuk….
@edward330d: #bringbackautoflog @casperh @martijngizmo
@edward330d: ja ok , das dan een uitzondering!
Suvs zijn bij voorbaat niet gaaf. Ja mogelijk dat Lamborghini ding maar dat was het dan ook wel.
Mag je zomaar je eigen ads op iemand anders zijn youtube videos zetten, en dan ook nog eens doorklikken naar youtube onmogelijk maken?
@fejjie: ja dat mag
@clk63bs: Nope, guess again.
Ben niet echt fan van hem maar deze keuze vind ik zeker gaaf en verdient mijn respect
Dikke bak. Keer wat anders.

Ook ik ken hem niet, alleen van naam.
Maar al die afgunst is ook wel overdreven zeg. Formule 1 coureurs voegen zeker wel wat aan de wereld toe icm salaris/prestaties?

De euro’s van meneer knol die zijn net zoveel euro als die van een ander als die ze uitgeeft. Lekker boeiend.
Wie is Enzo Knol???
@raoufff: een vlogger die klaarblijkelijk goed doet op Youtube.
Goede keus
Dikke bak! Vlogs kijk ik niet, ligt niet aan hem persé (nog niets van hem gezien) vind de manier van filmen gewoon erg irritant.
Een hele vette brute rauwe en coole wagen.
Wat een sound zeg, herrlich.
Held!
Ja doet hij toch ff.
De volgende vlogs zijn “Enzo gaat tanken”, “Enzo gaat alweer tanken”, “Enzo maakt het uit met Dee”, “Enzo gaat tanken”, “Enzo heeft het weer aan met Dee”, “Enzo gaat alweer tanken2”, “Enzo gaat op zoek naar een zuinige auto”.
Ik vraag me af of het wel echt is, op https://www.kentekencheck.nu/kenteken/TL784L/#scrollStart staat hij namelijk nog niet. Ook lijkt het me wel raar dat zo’n jonge gast zo’n auto kan betalen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).