Rolls-Royce Canton Glory Ghost: speciaal voor China

Auteur: , 7 Reacties

Omdat de kans erg groot is dat China nog een keer de grootste afzetmarkt voor Rolls-Royce wordt, bestoken de Britten ze maar al te graag met speciale edities. De nieuwste: een Ghost met de naam Canton Glory edition.

Unieke maatwerk-rollers maken, de Britten doen het graag. Nog geen twee maanden na de onthulling van de -eveneens voor China bestemde- Ghost Majestic Horse komen ze met een eerbetoon aan de stad Guangzhou. De naam is een verwijzing naar de Canton-toren, waar het maatwerkdesign op geïnspireerd is.

Nou ja, maatwerkdesign, er werd een two-tone lak beschikbaar gesteld. Verkrijgbaar in Medeira Red en Cassiopeia Silver or Carrera White. De twee Canton Glory editions worden daarnaast uitgerust met het symbool van de stad in de hoofdsteunen en het chique hout van het dashboard. Op de instaplijst valt te lezen dat hij speciaal voor de Auto Guangzhou Show is gemaakt, waar hij werd onthuld.

Enfin, dit maatwerkuithangbord werd vooral getoond op de Chinese autoshow om de komst van het Bespoke Atelier te vieren, een personalisatieshop waar Chinezen al hun wensen en diepste automotive verlangens kunnen uiten. Bespoke is immers big business.7 reacties

Achterwiel hangt er wat ongeïnspireerd bij, treffende hommage…
Ik dacht juist dat de markt daar behoorlijk tegenviel en veel merken zich weer een beetje terug aan het trekken waren…
@towi1989: Ik denk dat het vooral tegenvalt als je naar de groei percentages kijkt van het afgelopen decennia en je vergelijkt die met de groei cijfers van vandaag. Het is namelijk iets afgenomen, alhoewel het nog steeds een grootmacht is.
Houd hem ook maar in China!
Een lelijke Engelsman voor de lelijke Chinees. Ik zeg doen!
Wtf autobranche groeit maar de chinezen blijven 1.40m
@r32turbo: in china gaat het altijd om hoe groot de auto is, dus we krijgen vast in de komende jaren een auto van 7 meter ofzo voor china :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).