Rolls-Royce haalt in China de beste paarden van stal [Ghost]

Auteur: , 10 Reacties

Rolls-Royce is voornemens Bugatti de loef af te steken voor wat betreft het maken van special editions, en ze zijn goed op stoom. Na de Phantom Chicane eerder deze week, komen ze nu met de Ghost Majestic Horse. Veur China.

Deze Ghost is een prima bijpassende accesoire voor bij de Penny-agenda van de over het paard getilde dochter van een Chineesmiljonair. Rolls-Royce komt met dit speciaaltje om weer een extra bak met geld te verdienen. Oh ja, en ook omdat volgens de Chinese astrologische kalender het jaar van het paard voor de deur staat.

Een mooi excuus om je draak voor een edele viervoeter annex lasagnasmaakmaker te verruilen. Het paard wordt hier niet achter de wagen gespannen, maar er in dit geval ingeborduurd.

Chinese goudgravers die nog op zoek zijn naar hun prins op het witte paard in de witte Ghost kunnen hier vanaf het tweede kwartaal van 2014 naar uitkijken, dan komt de Ghost Majestic Horse op de Chinese markt, welke natuurlijk vol zit met delicaat handwerk. Want knollen voor citroenen verkopen, daar doet Rolls niet aan.

Over de wat moeizame verhoudingen tussen auto en paard, die in het verleden meermalen aan het licht kwamen, wordt door de Britten overigens met geen woord gerept.

Neil Young schijnt er al eentje besteld te hebben, voor zijn band.10 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
En je kunt elfs met 3 man op de achterbank!
@batman: de persoon in het midden heeft dan wel een gordelbevestiging in z’n reet maar daar maken ze zich bij RR natuurlijk niet druk om ;)
Ik vind die houtinleg op het dashboard wel mooi.
@vondeyck: dat vind ik idd ook prachtig gedaan. Voor de rest vind ik dat hetzelfde logo wel iets te veel herhaald wordt.

Een Arabier zal wel jaloers worden op deze editie als hij die paarden ziet.
Maar dan wel in de gang parkeren.
Die kussentjes zijn zeker ook speciaal voor de Chinese markt
@pinda koning: kunnen ze op zitten zodat ze nog uit de zijruit kunnen kijken.
Mooi spul. Net als die dragon editie van mercedes.
Ik vind al die special edition eigenlijk wel leuk! Zouden ze van elke auto moeten doen, wordt het straatbeeld veel leuker van!
@lambo4all: naar een Golf met €50.000 aanpassingen aan leer en ingeborduurde “my little majestic pony’s” zal niet heel veel vraag zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).