Rolls-Royce Ghost van Onyx zwemt in ‘satin-carbon’

Auteur: , 20 Reacties

Ieren zijn volgens de WHO hard op weg het dikste volk van Europa te worden, en dus is het alleen maar logisch dat daar ook dikke auto's vandaan komen. Zoals deze Rolls-Royce Geest.

Onyx Concept, een tuner die we vooral kennen van aangepaste Bentleys en Range Rovers, breidt zijn activiteiten uit naar Rolls-Royce: deze San Moritz (steek je vinger op als je eerst een verbastering van Sankt Moritz las) is breder, sportiever, en volgehangen met wat Onyx satin-carbon noemt. Het vermogen steeg van 570 naar 620 pk.

De auto kreeg een bredere stance, wielen vanaf 22 inch, en een quad handcrafted exhaust die ons veel aan die van AMG doet denken. Aan de voorzijde valt de radicaal andere voorbumper op, waarin kerstverlichting natuurlijk niet ontbreekt.

The San Moritz is the ultimate expression of sporty dynamism and style, created using cutting-edge technology. Nothing available in this sector will give the same pleasure to see or drive.

..aldus Onyx, dat het komende jaar ook de Wraith en Phantom onder handen gaat nemen. Dan weet u dat ook weer.20 reacties

Die ledjes…. manmanman.
@sleepyj: echt he. Doe dat lekker op de corsa’tjes uit 2002
@emilio89: Nee ook niet
Straight outta Kampton
Kill it with fire! Lelijk hok
“Sporty dynamism” are they serious?
2,5ton met een carbon strip en een power upgrade “sporty”?
Ongelooflijk die velgen en uitlaten. Niks met met Mansory velgen op een Ghost, maar dit is echt echt afschuwelijk.
Ik heb dit nou nooit begrepen. RR doet er alles aan om hiervan de ultieme luxemobiel van te maken en een tuner helpt dat lekker om zeep. Is net zoiets als een LaFerrari aanpassen zodat ie ook offroad kan. Die tuners zouden soms een nekschot moeten krijgen.
@berlinetta: lijkt me anders best lachen om kneiterhard met zo’n laferarri door een bos te knallen.
The ultimate expression of style noemen ze dat.. Doe mij maar origineel!
*steekt vinger op*
Brr…. ziet er niet uit
Toevallig gisteren eens op de Duitse autoscout zitten te kijken waarom zijn toch al die Ghosts, Panthoms en Wraiths in 2 tone (duo color) gespoten. Alsof dat veel mooier is dan een auto in 1 kleur.
@schellekens006: Ligt eraan. De juiste kleurencombo kan de auto een stuk mooier maken. Maar een singletone-lakje is nooit verkeerd nee.
Nee dit is echt heel stijlvol….
Leuke auto maar dit is niet de elegantie die erbij hoort.
Hah ik vind hem vet! Die led troep mogen ze houden maar de porno’s en de dikke stance staan gewoon goed. Als pimp mobiel voor een dagje gespot worden voldoet hij uitstekend. Gelukkig dat je op AB geen minnetjes kan krijgen.
@peugeotgti:
Btw ja ik draag vaak petjes
Die uitlaten zijn een beetje jammer, voor de rest vind ik dit wel een stijlvolle auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).