Rolls-Royce’s rijkensoos opent met drie speciale Wraiths

Auteur: , 10 Reacties

Europa's fine fleur meert sinds vorig jaar aan bij RR's hotspot op het Italiaanse eiland Sardinië. Het paradijsje opent z'n deuren weer en dat wordt groots gevierd.

De Rolls-Royce Summer Studio in Porto Cervo is de plek waar je nonchalant wat flappen uit je broekzak laat wapperen na een dagje uitwaaien met je boot. Mocht de klant tussen het decadent relaxen en het nippen aan de sjampoepel door ineens trek krijgen in een bespoke Rolls-Royce, dan kan dat natuurlijk gewoon.

Om te benadrukken dat de spot superhot is, heeft RR een drietal speciale Porto Cervo Wraiths meegenomen. Het persbericht meldt zoals we van de Britten intussen gewend zijn voornamelijk quasi-poëtische onzin waar je broek van afzakt, dus ga er voor het gemak maar vanuit dat kosten noch moeite gespaard zijn om er iets moois van te maken.

Vergaap je intussen in de gallery aan de luxe waar de nobele Britse fabrikant z’n clientèle mee confronteert. Wat een straf.10 reacties

We gaan deze zomer naar Sardinië
@tiemegommer: heftig.
Die decadente onzin is voor mij niet weggelegd! Ook al zou ik het kunnen betalen ;)
Als ze er maar geen één aan chris brown mee geven.
Een Bentley (standaard, niet zo’n Mansory gedrocht) kan ik nog wel waarderen, zeker als je op hoge snelheid word ingehaald door zo’n monster, maar een Rolls is niet zo aan mij besteed. En deze foto’s geven aan waarom niet.
@gtwillem:
Ieder z’n voorkeur, natuurlijk. Maar ’n Rolls-Royce maakt op mij toch nog altijd meer indruk dan welke Bentley dan ook. Die poespas erom heen zou voor mij ook niet hoeven, al denk ik dat die bij Bentley niet minder zal zijn.
Het betreft hier waarschijnlijk een promotionele actie en die is natuurlijk aangepast aan het koperspubliek. En waarom zou je die kans niet waarnemen?
@9000cse: groot gelijk dat ze dat doen, daar zit de clientèle, en het ondanks het feit dat exclusiviteit belangrijk is, zullen ze toch verkopen moeten genereren.

En qua smaak valt er inderdaad niet te twisten wat je voorkeur heeft, maar Bentley was altijd iets soberder, en iets sportiever. Zoals Ettore Bugatti zei: de snelste vrachtwagens op Le Mans ;-).
Speciaal? Een andere lak, andere velgjes… maar nog steeds eenheidsworst. Waar zijn de coachbuilders van welleer gebleven?
Is dat echt nodig op zo een eilandje?
Haha en veel van die decadente mensen weten niet eens wat er onder de motorkap ligt….laat staan wat ze nu echt kopen voor een auto: dat is nog veel erger. Alleen erbij horen. Maar goed, ik vind het een top auto😁

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).