Roze halo voor de 2018 F1-auto van Force India

Auteur: , 18 Reacties

Schattig hoor.

Sergio Perez en Esteban Ocon kijken het aankomende seizoen tegen een roze string halo aan. Force India heeft vanmorgen het doek getrokken van de VJM11, de F1-auto voor het nieuwe seizoen.

De livery van vorig jaar viel blijkbaar in goede smaak, want het team kiest wederom voor een roze tintje. Op de halo na, zijn de vernieuwingen met de oude auto op de eerste gezicht niet baanbrekend te noemen.

Force India presenteerde voor het 2017-seizoen een saaie grijzige-oranje livery. De boel werd al gauw opgevrolijkt, want uiteindelijk ging het team met een opvallende roze auto racen. Door de opvallende kleur viel de auto een stuk beter op in het raceveld. Met de onthulling van de VJM11 in Barcelona is Force India het een-na-laatste team dat een nieuwe auto presenteert.18 reacties

Ik ben erg benieuwd hoe dit team het gaat doen. Vorig seizoen waren ze erg sterk en met Ocon hebben ze een talentvolle jongen in huis. Als hij dit jaar Perez weet te verslaan, zou hij zomaar de vervanger van Bottas kunnen zijn bij Mercedes in 2019.
@viezefreddyw: ik heb om één of andere reden het gevoel dat Mercedes dit besluit al heeft genomen. Bottas vind ik een matig coureur, te wisselvallig, Ocon heeft in mijn ogen veel meer stabiliteit en zal de rol van Hamilton over gaan nemen zodra deze er mee stopt.
@rhellema: Kans zit er dik in. Ik denk dat dit jaar een cruciaal jaar gaat worden voor Ocon wat zijn toekomst bij Mercedes betreft.
@viezefreddyw: Persoonlijk denk ik dat Ocon bij Mercedes en Max bij McLaren/Ferrari/RB in 2020 om het kampioenschap zullen strijden…ik hoop het iig ;-)
@skinnybmw: dan gaat Verstappen het wel heel erg druk krijgen in 2020. Daarbij vind ik het ook niet eerlijk dat Ocon met 1 auto en Verstappen met 3 auto’s om het WK strijd.
@rhellema: Waarschijnlijk heeft Max die 3 auto’s nodig om de race uit te kunnen rijden.
@berlinetta: lekker onhandig, moet hij na het uitvallen eerst naar de Pit, in de andere auto stappen en dan weer de aansluiting vinden bij het overige veld. Ik mag dan toch wel hopen dat in zulke situaties de race stil gelegd wordt zodat ook Verstappen een eerlijke kans krijgt op punten.
Reclametechnisch is deze kleur nog steeds briljant
@houthakker: Ik vind het vooral geweldig dat het gewoon kan :) Lekker roze. Valt ook inderdaad lekker op.
@stfu: ik vind het wel een van de tofste liveries van ’t veld! Wel jammer dat de echte reden voor de kleur dan niet genoemd wordt, is namelijk gewoon de kleur van sponsor BWT. Ze sponsoren nu in ongeveer elke aansprekende raceklasse een team met dezelfde livery.
De auto heeft wel erg veel rake zeg…
@berlinetta: ze hopen hiermee rake klappen uit te kunnen delen aan de top 3
Met het achterwiel op een bokkie, dat hebben ze pikt van de betere occasionboer in een duister steegje.

Mooie kar verder.
@lavoro: misschien om hun ‘rake’ te verhullen..?
Mooie roze string jongens
Gaat er nu de rest van het seizoen in elk artikel een quasi-grappige opmerkingen komen over de halo? Zo ja, hoor ik het graag dan sla ik die artikelen over. Ja jullie zijn geen voorstander van de halo, we get it. Kunnen we het indertyssen niet gewoon zien als een gegeven en het er weer over hebben als er iets nieuws te melden valt?
@kle500: kan zo in het rijtje met ‘Nando en De Koltrui. Heel irritant.
Mooie zuurstok

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).