Last but not least: Toro Rosso geeft u de STR13

Auteur: , 18 Reacties

Zou de STR13 ook VTEC hebben?

Als laatste Formule 1-ploeg presenteert Toro Rosso de nieuwe STR13, op het Spaanse Circuit de Catalunya. De grootste wijzigingen spelen zich af op technisch vlak. Voor het aankomende seizoen gaat Toro Rosso gebruik maken van een Honda-motor. Ja echt. Voorheen maakte Toro Rosso gebruik van een Renault-krachtbron.

Vele ogen zullen komend seizoen dan ook gericht zijn op dit team. Hoe weet Toro Rosso dit jaar te presteren met de nieuwe motor? Het is te hopen dat de pech van McLaren niet naar Toro Rosso komt overwaaien.

De livery heeft geen spannende wijzigingen ondergaan in vergelijking met vorig jaar. Een blauw-rode kleurencombo met het nieuwe Honda-logo op de neus. Met de onthulling van de STR13 hebben alle Formule 1-teams hun auto voor het aankomende seizoen gepresenteerd.18 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Was vorig jaar ook een mooie livery, ik snap ze wel. Het is te hopen voor ze dat het blok van Honda een beetje snel en betrouwbaar is. Nog zo’n kwakkelend jaar als in 2017 wil je niet.
@viezefreddyw: Met 2 onervaren coureurs gaat dat denk ik moeilijk worden, komend jaar.
@skinnybmw: Dat sowieso. Maar de auto van Toro Rosso in 2017 was alles behalve competitief. Ik ben benieuwd wat ze kunnen als deze auto dat wel blijkt te zijn. Gun het ze wel.
@viezefreddyw: ik hoop dat ze renault voorbij blazen. Mag dan best eens een keet eentje ploffen, maar gewoon goede resultaten gun ik doe japanners wel na zoveel jaar ellende.
@peug206: Had ik ze liever met een McLaren zien doen…maar dat is nu even niet anders.
Eerder behaalde resultaten geven geen garanties voor de toekomst.
@skinnybmw: Na het zien van de mockumentary “Grandprix driver” durf ik de stelling wel aan de kans dat Honda ooit nog eens met McLaren wil samenwerken 0 is. De Honda was natuurlijk een flop maar de manier waarop McLaren Honda in 4 afleveringen voor de bus duwt is schaamteloos.
@pomoek: aanrader dus?
@skinnybmw: zeker!
@viezefreddyw: Ik heb er eerlijk gezegd niet zoveel vertrouwen in. Ik sluit niet uit dat Honda weer een stukje beter is geworden, maar dat zal de concurrentie ook zijn. En hun coureurs zijn ook niet zo denderend. Ik denk dat TR vooral een achterhoede-gevecht met Haas en Sauber gaat houden.
Bericht van RB al gezien? Ze gaan toch in oude kleuren rijden.
13!!? Ze durven wel zeg
Hmm gelukkig zeurt niemand meer over die Halo. Mooi hebben we dat ook weer gehad.
@ikleesookoverautos: Nou, dan doe ik het maar ;-): Ik had meer innovatie verwacht van de teams wat de Halo betreft. Op een voorzichtig vleugeltje her en der na hebben de teams er weinig mee gedaan. Hopelijk gaan ze in de loop van het seizoen daar wat meer mee spelen.
@pomoek: er was niet genoeg tijd om er te veel aan te innoveren.
Jammer, ik hoopte op een wat meer Honda-eske livery. Op Drivetribe hebben ze een verkiezing gehouden op basis van ontwerpen van Sean Bull: https://drivetribe.com/p/drivetribes-toro-rosso-2018-concept-BhtT87l_Sqq0tYLR8lZ58w?iid=bjj-S1sZRvK-j0LzILqN-w

Vooral de witte vond ik zeer geslaagd, hier in meer detail: https://drivetribe.com/p/drivetribes-toro-rosso-2018-concept-HaRFs0g3TtyjQ0s-Vmww5Q?iid=aidozTobQ_qZvdbR8sppqg

Maar goed, STR moet natuurlijk hun producten promoten, in dit geval de cola.
Wow de Halo viel mij niet eens op mooie livery! Zulke blauwe kleuren wil ik op mijn auto ;)
Vanmorgen was het toch de honda motor die als 1van de eerste 50 ronden aflegde

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).