Ryan Babel’s Mansory Bentley Continental GT V8 kopen?

Auteur: , 28 Reacties

Er staat 11.200 kilometer op de teller van deze all-black Continental GT op 22 inch jetsers dus dan moet je hoognodig iets nieuws kopen als voetballer.

Ryan Babel verpatst zijn Continental GT V8

Carbon motorkap. Carbon grille. Carbon voorbumper. Carbon achterbumper. Carbon spatborden. Carbon spiegelkappen. Kortom: carbon. Allemaal van Mansory en samen met de 22 inch velgen op de Bentley Continental GT V8 van stervoetballer Ryan Babel geschroefd. Echter, Ryan is he-le-maal klaar met zijn Conti en heeft hem dus in de verkoop gezet.

Ryan Babel verkoopt Continental GT V8
De auto moet (in Duitsland dus exclusief belastingen) €209.575 euro opbrengen en dat is ondanks de 11.200 kilometer op de teller nog altijd meer dan een kale instapper Conti GT V8 bij Bentley in Leusden. Toegegeven, je krijgt ook meer pk’s dan uit de standaard V8, Babel heeft zijn Conti namelijk tot 575 pk laten opkietelen. Met een W12 was was er meer mogelijk geweest bij Mansory, overigens.

Ryan Babel verkoopt Continental GT V8
Ryan Babel verkoopt Continental GT V8
Heb je interesse in dit apparaat (met Autoblog-coverage) dan kan je hier klikken, het is wel handig als je ook de letters R.B. als initialen hebt want die staan redelijk groot op de hoofdsteunen en Ryan’s volledige naam staat op het dashboard. Wat Ryan Babel nu gaat rijden is ons niet bekend, wellicht dat hij zijn Audi RS3 weer even meepakt voorlopig maar we vermoeden dat er ook wel een nieuwe swag-mobiel in de planning staat. Gaat hij voor een Lamborghini wellicht?28 reacties

Ondanks dat het mijn initialen zijn zou ik toch de voorkeur hebben voor een nieuwe originele. Of misschien een GTC met dit weer.
@kraakensmaak: Wat voor weer ?

Risico van een GTC zou ik niet nemen met het weer in NL
Dat zijn de initialen van mijn baas dus laat maar.
@sketcher: Haha, koop nou gewoon, mischien zit er dan wat salaisverhoging voor je in :-)
@sketcher: Ik bedoel misSchien… Voordat de taalnazi’s ten strijde trekken…
gedwongenleaser
@keesje1987: die pakken je alsnog op salaisverhoging dunkt mij…
@gedwongenleaser: WHAA!!! Scherp :-)
gedwongenleaser
R.eally B.oring interior…
@gedwongenleaser: Nee… Raped Bentley.
Mooie bak wel; ik denk alleen niet dat ik die waardering eruit kan halen. En als je die 210K + belastingen kan betalen, kan je het ook nog wel betalen om al het RB gebeuren eruit te halen.
Succes Ryan; succes in Turkije. Op zich geen probleem om daar met een Duitse auto te rijden, zijn er zat!
@gregorius: Als je 210K plus belastingen kan wegleggen voor een auto dan koop je geen tweedehands auto’s, punt. Welke halve tamme gaat met die auto lopen klooien als je gewoon een nieuwe kan kopen. Op dit soort bedragen interesseert je dat gewoon helemaal niets. Moet je nagaan dat je op de golfclub komt aanrijden met je tweedehands Bentley… van een voetballer geweest… had ook zijn initialen in de bekleding gezet… duuuussssss ;)
@SDM: Als je op de golfclub aan komt rijden met een Duitse Bentley wordt je sws uitgelachen; alleen de Engelse Bentleys zijn geaccepteerd. De beste auto om naar de golf mee te gaan is een Volvo 240 of 760/960. Voor alle andere auto’s kan je slecht worden beoordeeld. Maar goed, dat werkt alleen in NL; met die boven het maaiveld mentaliteit. Op de golfclubs hier in Sui maakt het geen moer uit met welke auto je aankomt: iedereen heeft toch een mooie auto en niemand boeit het wat een ander rijdt.

Maar goed, een 2e hands gepersonaliseerde Bentley kopen; geen idee wie dat gaat doen.
@gregorius:

Naar ‘De’ Golf? Haha
Vind hem wel gaaf, RB eruit en een wat spannender interieur erin.
Wat heeft iedereen tegen de continental, klasse en sportief inéén. Te dik.
@amgpower63: VAG invloeden blabla… Zegt genoeg gezien de gemiddelde reacties als een VAG gerelateerd artikel opduikt
@amgpower63:

Omdat ik het gewoon geen mooie auto vind. Te bol, lomp, vet etc. Nee, liever een Mercedes CL.
Nee dank u, mij veeeeeeel te ordinair….
Iets voor Elia?
Waarom al die initialen en zijn naam op het dashboard. Krijgt hij een stijve van zijn eigen naam of vergeet hij steeds zijn naam?
@rufctr01:
Het is een voetballer, dus het zal het laatste wel zijn….
@rufctr01: krijg je als je te vaak een bal kopt.
Hij kan wellicht vorig seizoen een tonnetje of 2 tekort zijn gekomen op zijn inkomen,dat wil hij dan op deze manier compenseren.
Ik kan met m’n naam wel die auto overnemen (hoofdsteunen) hoop dat de volgende eigenaar dat ook kan
Als je je initialen in laat borduren en je naam op het dashboard laat schrijven dan heb je 2 opties: 1] heel heel heel erg beroemd worden zodat verzamelaars je auto willen of 2] gewoon ouderwets oprijden.
@mashell:

Ik kan jou wel vertellen dat optie 1 in zijn geval héél ver weg is,en nu ook niet meer voor in de toekomst.
Nu gaat hij spelen bij een club in Turkije waar weinig mensen ooit van gehoord hebben.
Ik vind de Bentley GT gewoon een leuke auto…En deze van Babel is toch vrij netjes opgetuigd. Maar ruim twee ton is een beetje veel…
Die zag ik laatst voorbij komen op Mobile.de. Prachtige wagen, alleen jammer dat overal RB en Ryan Babel opgeschreven staat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).