Schumacher geeft ‘tekenen van bewustzijn’

Auteur: , 14 Reacties

Michael toont volgens zijn woordvoerder 'momenten van bewustzijn en ontwaken'.

Schumacher geeft 'bemoedigende signalen'

De kritieke toestand van Michael Schumacher blijft de gemoederen bezig houden. Eerder meldde de woordvoerder van Schumacher, Sabine Kehm, dat er al een teken van verbetering aanwezig was.

De mededeling van Kehm volgde op uitlatingen van donderdag, toen ze in de Duitse krant Bild repte over hoopgevende signalen bij de voormalig autocoureur.

Wat dat precies is weet niemand. Ook de nieuwe berichtgeving blijft erg vaag. Schumacher ligt nog steeds in een coma, dus het blijft speculeren naar de betekenis van deze hoopvolle signalen.

Misschien reageert Schumacher nu op geluid of op een aanraking, het blijft giswerk. Of het ooit nog goedkomt met de Formule 1-icoon? De tijd zal het leren. Laten we hopen dat het voor Schumi en zijn naasten niet te lang meer duurt.14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik weet niet of er hier medische experts aanwezig zijn, echter 3 maanden in coma moet haast toch wel permanente gevolgen hebben? En ik snap dat tekenen van bewustzijn iets positiefs zijn, echter is ‘tekenen van bewustzijn’ een ruim begrip, wat mijns inziens geen teken is dat het weer helemaal goed komt. Ik vrees dat er een kasplantje over zal blijven, al hoop ik natuurlijk dat het gewoon helemaal goed komt en dat ie zelfs weer zal gaan racen…

kent iemand deze nog: https://www.youtube.com/watch?v=E_uuYCRUhV8
@celicatwincam: tuurlijk ken ik die nog! Echt een baas die dit nummer heeft gemaakt
@mrrallycross @celicatwincam: Heerlijk he jongens.. Lekker housen zo op de vrijdagmiddag.
@mrrallycross: @snodaard: @patab: @bofkont: mooi dat zovelen hier de hit van Hitzone 2 nog kennen! haha die idols variant is iets te schraal, hij probeert het niet eens:)
@celicatwincam: Goede oude tijd ;)
Ik heb nog steeds hoop! het is nog steeds mijn grootste sportheld, en dat zal hij blijven ook.
Hij zal wel lekker uitgerust zijn als hij weer wakker wordt. “#KeepFightingMichael #Legend
@ridder te voet: #hashtagswerkennietopAB
Pakkende laatste zin, vaak denk ik in dit soort situaties dat ze beter de stekker eruit kunnen halen. Hoe hard het ook is, dit wordt niet veel meer, en om nou elke dag weer te hopen dat hij een woordje kan zeggen is ook verschrikkelijk.
Shumacher altijd +1 een legendarisch coureur !!
Voor alle zelfbenoemde experts en scepticie lees dit artikel van iemand die er wel echt verstand van heeft:

http://jalopnik.com/why-moments-of-consciousness-is-monumental-for-michae-1558150790?utm_campaign=socialflow_jalopnik_facebook&utm_source=jalopnik_facebook&utm_medium=socialflow
@SanderB: Gedaan. En nu?
Ieder mens en iedere situatie is anders. Ik neem aan dat Schumacher wordt behandeld door de beste specialisten. Het enige dat wij als leken aan de zijlijn kunnen doen, is hopen en wachten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).