Seat Ateca staat flink hoog op z’n poten

Auteur: , 10 Reacties

Lekker door de plassen rijden met de nieuwe Ateca...

Nee, de veredelde Tiguan is in het echt nog vreemder dan ik in de eerste plaats dacht. Maar dat is mijn ongezouten mening. De Ateca (filmpje) is de eerste SUV van het Spaanse merk en moet tevens voor een verkoopboost gaan zorgen.

De neus typeert het bekende familiegezicht van Seat. Het design aan de achterzijde lijkt een beetje op een Kia Sportage van pakweg zes jaar geleden. Het merk heeft ongeveer vijf jaar gewerkt aan het concept. In 2011 zagen we de eerste tekenen aan de hand van het IBX Concept.10 reacties

Er is opzich niks mis mee. Maar het is gewoon een heel erg duidelijk omgekat model, en dat is wel eerder gedaan bij Seat. (Exeo) Ik denk dat de auto niet het succes gaat krijgen waar ze zo op hopen.
Doe mij dan toch maar een Qashqai
5 jaar heeft dit geduurd? Zo jammer dit
Mooie wagen!
Ik vind het best een fraai model. Alleen als ik een VAG-product zou kopen, dan zou ik voor een Skoda gaan. Daar krijg je toch het meeste waar voor je geld.
@berlinetta: niet mee eens, de verschillen worden juist steeds groter. De nieuwste Superb is echt een klasse minder dan de nieuwe Passat qua afwerking, interieur etc. Even groot maakt niet per definitie hetzelfde..
Deze ziet er toch wel bijzonder gedateerd uit als je de foto van de nieuwe Scenic erboven ziet staan.
@bfh84: dat is het ‘m wel. Er zit nu al iets gedateerds in (vooral de neus)
@bfh84: Tsja wat houdt gedateerd nou eigenlijk precies in bij auto ontwerpen?
“De neus typeert het bekende familiegezicht van Seat.”

Wat tegenwoordig dezelfde neus is als die van Skoda…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).