Renault Scénic livepics: voor de papa’s en de mama’s

Auteur: , 25 Reacties

De meneer op rechts twijfelt nog.

Renault Scénic: de nieuwe is hier!

Of zijn mening er echt toe doet, valt natuurlijk te bezien. De kans is immers vrij groot dat ook deze incarnatie van de Scénic het gewoon weer prima gaat doen in de verkopen. Nu maar hopen dat ze ook in deze kekke kleur worden verkocht. Zeker met dit weer kunnen onze wegen wel wat kleur gebruiken.

Hoewel dergelijke zaken meestal het productiestadium niet halen, wordt deze ruime rakker standaard geleverd op 20-inchers. Bovendien behoort een two-tone jas tot de mogelijkheden. De bagageruimte meet 572 liter, maar daarnaast kun je her en der nog 63 liter aan spulletjes kwijt in de Renault.

Prijzen zijn helaas nog niet bekend, maar hij staat dit najaar bij de dealer. Vinden jullie het trouwens een goeie zaak dat die haak in de koplampen (à la Mégane en Talisman) niet op de Scénic zit?
25 reacties

Ik vond de s-max altijd het mooiste in dit segment. Maar deze ziet er wel heel strak uit……
Leuk en aardig maar een 2 Serie AT is absoluut de vedette van deze klasse!

edit: de plaat blijft hangen
@kimholland: Die mag dan wel in sommige opzichten beter zijn, doe mij deze maar. Ik hou helemaal niet van MPV’s, maar deze vind ik eigenlijk erg gaaf. Vooral in deze kleur. Met de 160 pk diesel kom je ook niks te kort.

Mocht het een slagje groter zijn, dan vind ik de nieuwe Espace ook erg cool. Ik begin zowaar nog een MPV-fan te worden door Renault.
@kimholland:
Vedette?! Die BMW?!
Nee joh, juist de Franse auto’s zijn de echte vedettes in deze klasse…
@Rob: deze klasse kent geen vedette, alleen functionaliteit. Prima als iemand daar voor kiest maar om dan te zeggen dat het een mooie design auto’s is gaat wat ver. Een vracht vliegtuig is ook functioneel maar is de een dan mooier dan de ander nee wellicht wel functioneler of technisch meer hoogstaand zo moet je dit ook zien niet mooi maar functioneel goed of beter dan…..
@kimholland:
Aaaah! Daar zijn we weer!
Enkel maar Bmw aanprijzen!
Lekker objectief ;-)
@Dimglor: bmw vind ik ook mooier maar dat is subjectief wil overigens niet zeggen dat ik hem echt mooi vind maar mooier dan Franse laad hokken ja dat wel
via Android app
@kimholland: bitch please… je bent of blind of merk geil. Ben wel blij dat ze bij deze renaults niet die lelijke achterlichten van de megane hebben gebruikt
@kimholland: een vedette is in het voetbal toch een heel dure speler die amper aan spelen toekomt? Want dan is de 2AT vergelijking inderdaad wel passend, die 2AT is stervens duur en wordt dan ook niet veel verkocht.
@mashell: volgend mij is messi een vedette met als Ronaldo of Zidane dat was

ga eerst je woorden kennis uitbreiden voor je dit soort opmerkingen maakt
edit: en ga jij eerst fatsoenlijk leren schrijven
Loopt Kim hier weer iedereen te f*cken?
Op de (overigens gedurfde, dat wel) inzinking in de raamlijn na, moet ik toegeven dat het best een mooie auto is geworden. 2-tone veel beter geslaagd dan bij de Captur.
Ach ja. Een heel praktische auto zullen we maar zeggen. En die waren vroeger veeel lelijker.
@dutchdriftking: precies goed verwoord een auto voor de familie man……Die zelf niets in te brengen heeft😛
Zullen alle grijze, zuinige, Nederlandse muizen leuk vinden, zo’n bandenmaat. Lol.
Mooiste auto van de beurs….Op de Regera na dan.
@norge:
Beetje voorbarig.
Ik wacht nog even met mij conclusies tot ik die twee nieuwe SsangYongs gezien heb.
@Rob: kun je niet beter wachten tot de volgende beurs? Wie weet komt er een nieuwe multipla
Knap ding, je zou er bijna papa voor willen worden.
@motoragent: ook als je pappa bent is dit echt niet je natte droom hoor
Als papa zijnde en aan het eind van het jaar nieuwe lease slet uitkiezen, staat deze op dit moment zeker op mijn lijstje 🤓
Dit is een Initiale natuurlijk… dus ik wacht nog even met oordelen tot ik een huis tuin en keuken Scénic gezien heb
@baasbas: ik hoop dat er een optie komt om zonder die tablet in je dashboard te bestellen, maar dat zal wel niet. Rechts naast het scherm staan dus snelkoppelingen om eerst de functie die je aan wil passen te selecteren en vervolgens moet je het touchscreen gebruiken. Waarom zitten die opties rechts? Links is er ook ruimte.. rechts moet je verder reiken.

De gapende kier in het dashboard lossen ze vast nog wel op..
@baasbas: Ja de goedkoopste versie zal niet zo’n groot scherm hebben en er zal een tussenmaat scherm komen, zie ook de Megane en Talisman lijn.
@autoblogger: zouden er al foto’s van de kofferruimte van buitenaf zijn?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).