SLS AMG en F-Type geven Beverly Hills wat kleur [gespot]

Auteur: , 9 Reacties

Twee fijne wagens in twee bijzondere kleuren. Dat is een goed begin van de morgen.

Mercedes SLS AMG en Jaguar F-Type

In Beverly Hills krioelt het van de pop- en filmsterren en soms wat Duitse voetballers. En met bijhorende salarissen is de kans groot dat je er leuke automobielen spot. Zo ook shenkie die er deze felle combo tegenkwam.

Op de foto zien we een matrode Mercedes SLS AMG en een banaangele Jaguar F-Type, beide in coupĂ©-jas. Twee beesten van auto’s die een groot contrast vormen met het grijze straatbeeld op de achtergrond. De SLS heeft zijn rode huid doorgezet in de letters van de kentekenplaat, de eigenaar van de F-Type dipte zijn wielen en logo’s in de gele saus.

Op foto twee, drie en vier zien we een zonwering, paracols en een stoeprand in kleuren die matchen bij het droom-duo. Helaas verraadt de stoeprand op de eerste foto dat dat slechts een kwestie van fotosjoppen is. Desondanks is het een zeer fraaie spot van twee auto’s die ik graag op mijn oprit zie staan.

Check de zoete platen op autojunk.nl.9 reacties

De jaguar had de velgen gewoon zwart of antraciet moeten laten en niet geel. Voor de rest zijn het van beide mooie kleuren.
Niet mijn smaak. Die SLS gaat nog maar die gele F-Type ziet er gewoon zo fout uit. Op zich wel superleuke auto’s natuurlijk.
Zojuist onderweg naar mn werk de bekende gouden F-type Coupe (v6) gespot! Ook een leuk begin van de dag!
via Android app
@thomcarspotter: Vet cool kicken!
Grappig.. De SLS is best een leuke wagen om te zien… Maar zet je er een F-type coupe naast dan is het duidelijk. De Sls is nergens meer qua uiterlijk. Wat een onbeschoft mooie coupe is die Jag!
De kleuren zijn verkeerdom
Beide gewrapt? En wat een lelijke velgen die F type.

Ik zou toch de SLS kiezen, maar jeetje wat is die F type Coupe toch mooi.
Ik heb ze in mooiere kleuren gezien en dan bedoel ik niet zwart, grijs of wit..
Leuk om mijn spot terug te zien op Autoblog!

Ik heb inderdaad wat aan de kleurverzadiging gedaan. De kleuren kwamen niet tot hun recht op de met mijn telefoon gemaakte foto’s.

@reistje: De SLS is gewrapt, ook te zien aan de reflectoren in de voorbumper. De F-type leek te zijn gespoten, al zou het ook een vakkundige wrap kunnen zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).