Spotgoedkoop: Nederlands huis met plaats voor 10 auto’s

Auteur: , 53 Reacties

En zoals te zien valt op de plaatjes, staat het niet direct naast een kerncentrale.

Deze villa ligt in Marknesse (Flevoland) aan een straat met de toepasselijke naam Expansie. Huisnummer 51 in deze straat staat momenteel te koop voor precies zeven ton. Sowieso eigenlijk geen geld voor een villa in Nederland die aan het water ligt op een perceel van 4.302 vierkante meter. Vooral niet als dat water geen modderige stilstaande broedkamer voor de ZIKA-muggen van morgen is, maar het doorgaande vaarwater op het kruispunt van de Zwolse Vaart en de Marknesservaart.

Het verhaal wordt echter nog beter. Het huis met een inhoud van 1.200 kuub heeft namelijk een inpandige garage. Op zich niet heel speciaal, maar in dit geval biedt die garage plaats aan niet minder dan tien go-fast boats auto’s. Maar, het verhaal wordt zelfs nóg beter. Bij het pand hoort namelijk ook een loods die naast het huis staat. In deze loods heb je alle ruimte voor eerlijke business met auto’s, boten, of wat dan ook, want de loods bestaat momenteel uit twee verdiepingen van 300 vierkante meter elk. Daarbij mag deze nog flink uitgebreid worden volgens het bestemmingsplan.

Waarom is deze villa dan zo spotgoedkoop, vraag je je nu af. Wel, mogelijk door datzelfde bestemmingsplan. Het vastgoed object is namelijk bedoeld als bedrijfsruimte in de categorieën één en twee, met bedrijfswoning. De details daarvan kan je nalezen in dit document van de plaatselijke overheid. Feit is in iedr geval dat de vraagprijs eerst 1.200.000 Euro was en nu dus flink verlaagd is naar 700.000 Euro.

Heb jij zin in wonen in Flevoland, een passie voor auto’s én een goede business die je kan doen in de loods dan weet je waar je moet zijn. Momenteel staat er in de garage zo te zien een eenzame blauwe Kia Picanto, maar jij kan die natuurlijk veel beter vullen.53 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Lekker oubollig interieur.
@mauro: En een keer buiten met een hogedrukreiniger te keer gaan kan ook geen kwaad voor een positievere indruk met de verkoop!!
@venividivici: of niet dan. Ik snap niet dat mensen dat zelf niet inzien
Heel goedkoop..
@dutchoutlaw: Ik weet niet waar je meer krijgt voor dit geld.
@granlusso: Syrië?
@michiel1: prachtige open keuken en geen afzuigkap meer nodig!
@granlusso: oost groningen en noord friesland?
@granlusso: in Bulgarije heb je een huis op het platteland voor zo’n 200 tot 300 euro. niet 200.000, maar 200.
Lijkt hier steeds meer op Funda.
En nou eerlijk, wat krijgen jullie nou voor die huis advertenties hier op AB ?
@bmwnumberone: volgens mij is de redactie zelf op zoek naar een nieuw pand en struint uurlijks de interwebs af!
@bmwnumberone: honderdmiljoenmiljard.
Ik denk elke keer weer een nieuwe auto voor de aankoopadviezen.
@toyotavenray: dat zou toch raar zijn! Ik ga voor auto reviews altijd naar Funda.nl!
700.000 euro? Dat is echt geen geld hoor voor dit huis! Oke het is in Flevoland, maar het huis van mijn ouders zit qua waarde daar in de buurt, alleen daar krijg echt niet zoveel ruimte als hier!
Ik zeg doen, alleen wel even die oude meuk eruit slopen!
@granlusso: En graag donkere kozijnen, ziet er altijd fraai uit met een rieten kap. En meteen een wat donkerdere voeg als het kan.
@granlusso: locatie, locatie, locatie…
@pomoek:

Cor Zadelhoff .. Toch ??
-edit: prima als je op zoek gaat naar extra informatie en dat hier meldt, maar je reactie is vervolgens nutteloos als je je bevindingen niet deelt met de andere reageerders-
Flevoland….. Never de nooit niet…
@henkhupelschoten: gelukkig maar, blijf aub weg. Ze staan hier gewoon 4 weken te kamperen om hier te mogen wonen….
@flutterby: waar is dat in de polder? Dat wist ik nog niet namelijk….

Voor de geïnteresseerden. De Noordoostpolder is een stuk beter vertoeven dan oostelijk en zuidelijk Flevoland….. (Wij van WC eend)
@crosscabouter: Je zal het niet geloven, maar het kan in Almere(-Hout).
Ben 1 X op dat eiland geweest en daar blijft het ook bij. Een grote vinex wijk. Ik blijf liever onder de rivieren. @flutterby:
Hoop huis grond en garage voor je geld. tis alleen cat. 1 en 2 bedrijfsruimte met bedrijfswoning op kleine industrie terrein.. dat is minder en maakt het totaal minder waard. Daarnaast om alleen al de woning weer up to date te krijgen moet je er nog een min. 2 ton in stoppen.
Flevoland…. en dat interieur, mijn god, daar is echt 20 jaar niks aan gedaan.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Die badkamer moet 50.000 euro verbouwing tegenaan ..
Want daar spendeer je 5 minuten tandpoetsen met slaapkop per dag ..

Keuken moet ook nieuw ..
Want koelkastlampje is stuk ..

Idd .. Sinds ik een Audi heb lul ik verwijfder ..
@lincoln: hardop gegniffeld! (hgg).
@lincoln: ik zie, overigens, dat er eenpispot op het toilet hangt. De heer des huizes mocht dus niet eens lekker rechtop in de wind zijn straal het toilet in blaffen.
@pomoek:

Ik weet 100% zeker dat ie beste kerel een favorite boom had ..
Geen grap ..
@lincoln: daarom zijn de boompjes rond dit huis zo lullig.
Die Kia is waarschijnlijk van de makelaar die foto’s ging maken. Aangezien de rest van het huis leeg is.
De zoveelate bewijs dat geld geen smaak koopt. Al die huizen met ‘droomgarages’ die hier voorbij komen zijn lelijk.
@arii:

Komt door gebrek aan laminaat en Ikea .. Dan snap je het niet meer ..
Vind dit trouwens een grappige rubriek .. Heeft wel nix met auto’s te maken .. Maar jullie komen iig wel ieder uur met een artikel .. Al 100 jaar lang ofzo ..
Je moet nog een ton in het interieur steken om er wat van te maken, maar dan heb je wel wat!
@dutchdriftking: met een ton ben je er nog niet
Wel een vreselijk gaaf AGA-fornuis. Wil ik ook wel.
Eerst ons eigen huis maar eens zien te verkopen, een mooie twee onder één kapper aan de Bachstraat 37 in Baarn:

http://cdn.binqmedia.nl/woonwijs/1048150774/3.jpg

Mooi gelegen tussen het lommerrijke groen in een rustig dorp dat nog verschoond is van de problematiek van de grote stad.

Hoewel, vannacht is er in onze straat voor het eerst in de geschiedenis ingebroken. Uitgerekend in ons huis terwijl wij op vakantie zijn. Alsof de inbrekers geroken hebben dat we niet thuis waren.
Nog véél te duur voor zo’n wansmaak!
Ik heb het eventjes opgezocht. Autohandel valt onder categorie 2, dus dat is alvast geen probleem. Ook zal auto opslag daar wel onder vallen en niemand die zegt dat ik zelf niet mijn grootste klant mag zijn. Nu nog 7 ton ergens vandaan tover want dit is best ideaal. De boot kan zelfs voor de deur liggen!
@lekbak: moet je wel elke keer met een sluis de polder uit. En dat vertraagd je vaart naar t prinses Margriet kanaal behoorlijk!
@crosscabouter: dat is een klere end varen zeg. En doodsaai, eenmaal gedaan maar dat hoeft echt niet nog een keer. Nee, richting vollehove it is! Daar heb je ook een sluis trouwens.

Overigens kom je niet uit in het pm kanaal maar op het ijsselmeer net buiten lemmer. Of hoe die vertakking daarvan ook maar mag heten. En je kunt ook nog naar urk als ik me niet vergis. En ach, een sluisje hier en daar is niks mis mee. Leuk om naar prutsers te kijken en leuk voor de afwisseling. En tijd om te schijten trouwens, ook niet onbelangrijk.
En de eigenaar van dit pand lacht zich kapot, huis is neergezet in de tijd van de gulden, dus over de kop gaat het zo wie zo….
@slickrick: duh, dat is met elk huis zo. Mijne is is van 1969 en 7x over de kop toen ik het 6 jaar geleden kocht voor een toen zachte prijs. En probeer eens een jaren 30 huis te vergelijken met de prijzen van toen en nu.
Kan t nog zo groot zijn. T ziet er niet uit
Lelijk hok..
Wil ik nog niet begraven worden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).