Stirling Moss herstellende na periode van ziekte

Auteur: , 7 Reacties

De F1-legende is ziek geworden, al gaat het de goede kant op.

Stirling Moss

De 87-jarige Stirling Moss verblijft inmiddels al meer dan een maand in een ziekenhuis in Singapore. Het gaat niet goed met de gezondheid van de voormalig autocoureur, maar hij is herstellende.

Via een officieel statement op de website van Moss valt te lezen dat de Brit vlak voor Kerst werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een luchtweginfectie. Het herstel verloopt langzaam en hierdoor ligt de voormalige F1-rijder al ruim een maand in een ziekenhuisbed, tot groot ongenoegen van de heer Moss zelf. Zo baalt Moss dat hij de feestdagen niet met familie heeft kunnen spenderen.

Het herstel gaat langzaam maar de dokters zien verbeteringen. De verwachting is dat Moss over enkele dagen het ziekenhuis mag verlaten en in zijn eigen gewenste omgeving verder kan herstellen. Naar huis gaat het echtpaar Moss nog niet. “Meneer en mevrouw Moss hopen nog enkele dagen te verblijven in het hotel in Singapore. Genietend van de zon en het zwembad”, aldus het statement op de site van de voormalig autocoureur.7 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Oude topbaas!!
Legende.
Misschien wel de allergrootste coureur aller tijden. Naar eigen zeggen is hij slechts twee keer gecrasht, beide buiten zijn schuld om. In 10 uur en 7 minuten de Mille Miglia rijden blijft een uitzonderlijke prestatie. Hulde voor deze man.
Rumour has it dat Stirling 4 dagen bleef kotsen na het zien van een review van een BMW ”M3′ met turbo op autoblog. ‘How, how on earth can a self respecting man drive such utter piffle? Why in Gods name would anyone buy this in any other colour than pink, and play George Michael music all day long?”
@john4545: Ah vandaar die opname ;)
Meest sympathieke rijder ooit, die zijn F1 wereldkampioenschap liet liggen om te protesteren tegen het onterecht diskwalificeren van Mike Hawthorn door de wedstrijdleiding van de Portugese Grand Prix, zien jullie dat onze huidige prima donna’s doen?
Toch vervelend die oude dag.
Hoop dat hij snel hersteld

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).