Stadsvilla voor de sleutelende autoliefhebber

Auteur: , 34 Reacties

Wel zelf je gereedschap meenemen.

“Of u nu gek bent op oude auto’s en ruimte zoekt om daaraan te kunnen sleutelen..” is de eerste zin van de advertentie van dit huis. Dat trekt meteen onze aandacht en vol enthousiasme knallen we door de gallery heen. Het huis is inderdaad van een autoliefhebber die ongetwijfeld zo nu en dan sleutelt aan zijn Porsches. Uitgebreide mogelijkheden om te sleutelen aan je bolide lijken echter te ontbreken. We hebben in het verleden betere voorbeelden voorbij zien komen.

Deze stadsvilla staat in Schiedam te koop met een vraagprijs van 1.175.000 euro. Het huis heeft een compacte oprijlaan en dito garage. Volgens de advertentie kun je echter vier auto’s stallen in de overdekte ruimte. Op de pica’s zien we twee oudere Porsches uit de vorige eeuw. De liefde voor de Duitse autofabrikant komt ook in het huis meerdere malen terug.

Het huis ligt aan de Nieuwe Maas en beschikt over vier kamers en twee woonlagen. Een fijn onderdeel van het pand is de aanwezigheid van een toegangspoort met een beveiliging. Geen zwembaden, bioscopen en complete bossen als achtertuin dit keer. Wel een knusse garage en je kunt het water op met de mooie zomerdagen.34 reacties

Voor 1,1mln wonen in Schiedam.

Proest.
@olivier420: met notaris en overdracht belasting zit je bijna op 1.2 miljoen voor dit pand……en dat in Schiedam …… huizen markt gaat nergens meer over. Dan kan je voor dit geld beter het huis nemen Balkenende in capelle
@slickrick: exact en met alle respect: er moet ook nog behoorlijk wat versleuteld worden wil je er een modern stulpje van maken. Of dit moet je smaak zijn…
Toch mooi om iemands passie te zin ongeacht zijn of haar status.
@vvti: zin=zien
De inrichting van het huis is net zo oubollig als het design van 911’jes…
@viezefreddyw: geweldig, dat oubollige. Alleen die vloer past niet bij die grote balzaal. Die ik overigens heel rap in tweeën had gedeeld.
@lekbak: die er door een wijdhoek waarschijnlijk groter uitziet dan in werkelijkheid. Dus precies daarom open is..
@kle500: 50 vierkante meter per vertrek is niet echt klein te noemen. Dat is meer dan ik aan keuken èn woonkamer heb.

Ik zou er een mooie ruime leefkeuken van maken. Waar de kinderen spelen en koffie gedronken kan worden met gasten. Dan is de woonkamer een nette kamer voor ’s avonds waar je lekker tot rust kunt komen.
@viezefreddyw: maar deze 911 modellen zijn dan wel weer veel mooier dan de huidige 911 model.
@gerjan: iedereen zijn smaak :)
Heerlijk die prioriteiten. Twee dikke porsches in de garage en een oude beeldbuis als (extra) tv.

Het huis ziet er trouwens wel gezellig uit van buiten. Mooie functionele oprit ook. Van binnen momenteel niet helemaal mijn smaak maar het heeft potentie. Alleen die garage is echt te klein.
@lekbak: ik zie nu dat de tuin slechts 12 meter breed is. Net genoeg om een roeibootje aan te leggen. Onze sleepboot past niet eens, laat staan de luxe motor die ik wil.
Nou voor dat geld zoek ik wel iets wat wel van deze eeuw is. Interieur is ouder dan de Porsches. Om dat recht te trekken ben je nog minstens het bedrag van een Porsche kwijt. Ik sla over.
Ik vraag mij bij dit soort huizen altijd af of het niet toevallig van een autoblog reageerder is. Tenminste redelijke kans dat ‘ie het leest.
Zonder de twee porsches had je deze nooit geplaatst. Matig huis en garage. 2 uur verder rijden.. maar dat vinden wij niet erg als autoliefhebbers, wel een fatsoenlijke garage(10 autos!) en 15 voetbalvelden bos. Fijne zondag.
@tijntje2: http://www.funda.nl/koop/schoonloo/huis-49017980-hoofdstraat-37/ deze natuurlijk..
@tijntje2: wat een vreselijk bouwwerk. Er zit totaal geen charme aan die rechte stapel bakstenen. En het is veel te groot. Zelfs de bovengemiddelde gereformeerde krijgt dat huis niet vol…
@lekbak: Het lijkt mij wel erg cool. Ook omdat je dan tijgers kan houden, en je af en toe een BMW-motorontwerper kan voeren.
@lekbak: Een mooie pastel kleur zou dat huis anders best wel staan. Bijvoorbeeld gebroken wit met donkergroene of zwarte kozijnen en het ziet er al een stuk minder als een bunker uit en meer als een huis waar je heel lekker in kan wonen.
@mopar: het is gewoon mijn ding niet zo’n pakhuis. Ik vind sfeer en charme veel belangrijker. Ik ben wel met je eens dat een verflaagje goed zal staan.
Welkom in de randstad….niwt erg indrukwekkend voor ruim 1 miljoen ekkermannen
Die oprijlaan en de voorzijde van het huis is wel echt mooi. Maar de binnenkant ziet er echt niet uit..
Vooral mooie blauwe kozijnen,haha
Leuke Porsches!
Lange Nieuwstraat is best een mooie straat met een park in het midden, ik zoek alleen de stadsvilla, dit zijn volgens mij twee aan elkaar gekoppelde huizen.
Er staan mooie statige panden in deze straat
Voor 7 ton had ik het nog vee gevonden
@gulli: je kunt een boot van 12 meter aan je tuin leggen en je auto binnen zetten. Er is bijna 1000 meter verzorgde tuin en het huis is ook niet echt klein.
Pfff, ik heb liever een grote garage en een klein huisje dan een/geen garage en een kast van een huis.
Leuk optrekje
Lijkt meer op een twee onder 1 kap woning met een eigen oprit. Niet iets waar ik zelf 1.2 miljoen voor zou betalen iig. Voor die centen neem ik een hypotheek op een stuk grond en bouw zelf voor 1.200.000 een droomhuis.
@mopar: ik denk dat er weinig geld meer over is voor een huis te bouwen, als je 1000 vierkante meter op een degelijke lokatie wilt kopen.
@hplh: om die reden zou ik dan ook een lening nemen voor de grond ;)
Hoe kom je tot het punt, waarop je rose op de muren een goed idee vindt?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).