TechArt geeft de 991.2 Turbo S een anabolenkuur

Auteur: , 15 Reacties

TechArt helpt je ruim de 600 pk over. Omdat 580 pk voor sommige mensen te lafjes is.

TechArt heeft voor de onlangs vernieuwde Porsche 991.2 Turbo S een powerkit gerealiseerd die ervoor zorgt dat er 60 pk meer uit de zescilinder boxermotor te slepen is, waardoor je voortaan met 640 pk (en 880 in plaats van 750 Nm) de straten onveilig kan maken.

Deze powerupgrade kan net zoals vroegah worden onderstreept met een bodykit, die om te beginnen bestaat uit een tweedelige voorspoiler. Deze zit de werking van de variabele voorspoiler die de 991.2 Turbo S standaard heeft, niet in de weg. Ook is er een vaste achterspoiler gemonteerd die de variabele standaard unit vervangt. De kit wordt compleet gemaakt met sideskirts, een dakspoiler en een aangepaste achterbumper / diffuser. TechArt kan bovendien je auto rondom verlagen en eventueel een noselift systeem monteren, mocht je die optie niet bij Porsche zelf hebben aangevinkt.

Ook het interieur kan opgeleukt worden. Dit is mogelijk met een reeks door TechArt ontwikkelde en geproduceerde sierdelen voor het interieur. Mocht je tenslotte een ander uitlaatsysteem met kleppensysteem willen, dan is ook dit mogelijk.

Wat vinden jullie van deze upgrades?15 reacties

880nm. Ziek!
@dutchdriftking: Ik zou zeggen, zeer gezond.
Techart is een van de weinigen die weten hoe ze een Porsche moeten tunen. De cayenne magnum even buiten beschouwing gelaten
De achterspoiler
Ze mogen hem houden.
Kijk eens, 1 van de weinige keren dat ik de combinatie van een Porsche en een tuner kan waarderen.
Lekker duidelijk wel die foto’s.
Maar zal vast wel een artistiek hoofstandje zijn volgens de fotograaf.
@hplh: Foto’s zijn in het donker genomen omdat ze zelf heel goed weten dat het er niet uit ziet. Zo valt het iets minder op.
Niet echt bepaald duidelijke foto’s, ook hadden ze wel een ander kleurtje mogen kiezen waardoor de aanpassingen die ze hebben gedaan beter te zien zijn. Oké ik hou op met zeuren.. Verder motorisch lekkere upgrade, en zo ver ik kan zien op de foto’s ziet hij er goed uit :)
Filemon Wesselink is er niks bij…
Wat hou ik toch van techart
Ik vind m dik, dat zwart met gifgroen staat heel erg gaaf
Vriendelijk bedankt maar ik ga wel naar Ruf…
Een cabrio met 640 pk en 880 nm, nergens voor nodig…
De basis 911 cabrio is méér dan snel genoeg om dakloos rond te tuffen.
Ziet er goed uit. Beter dan tal van die andere knutselaars.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).