TechArt 911 Turbo S heeft een prima kont

Auteur: , 10 Reacties

En nog veel meer lekkers.

Techart 911 Turbo S heeft een prima kont

Een verse generatie 911 Turbo S staat te trappelen om onder handen genomen te worden door bekwame tuners. TechArt is zo’n tuner en perst heel wat extra’s uit de 3,8 liter boxermotor.

Zestig extra pk’s en 130 additionele Nm’s schoon aan de haak. Dat maakt in totaal 620 pk en 830 Nm. Hoeveel verschil in rijgedrag en prestaties deze nieuwe getallen maken, is afwachten.

Zoals jullie weten handelen tuners niet graag volgens het Jan des Bouvrie-credo ‘less is more’. In ieder geval zorgt TechArt ervoor dat deze Turbo S in 2,8 seconden op de honderd zit en de maximum snelheid ligt op 328 km/u. BAM.

Subtiele veranderingen vanbuiten, maar vanbinnen flink gepeperd. Niet dat dat per se nodig was, maar toch.

10 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ziet er goed uit, behalve die kleine uitlaatpijpjes die zichtbaar zijn.
Het heeft 50 jaar geduurd maar eindelijk heeft iemand aftermarket velgen op een 911 gezet die wel goed staan!
@mashell: Dat komt ervan als Porsche perfecte velgen ontwerpt
@mashell: denk eens aan fuchs wielen
Haha 2.8…. My ass! Dat kan rapper
@sebasjuhh: is al wel heel rap hoor voor een achterwielaandrijver… Even uit m’n hoofd is dit sneller dan een aventador die doet het volgens mij in 2.9… Met 80 pk meer en ik denk ook wat kilo’s meer
@karsvdtuin: de Turbo S is toch echt een vierwielaangedreven auto. Maar daarnaast, de 997 Turbo S ging stiekem al in 2.7 seconden naar de honderd, ik denk dat deze standaard nog iets sneller zal zijn. Deze Techart zal naar de honderd niet veel sneller zijn, daarboven echter wel.
Prachtige auto!! Hij is echt veredeld i.p.v. getuned
Het blijft ook een typisch Duitse tuner dat TechArt: ze kunnen het maar niet laten om stickertjes te plakken. Gelukkig maar, want ik was even bang dat de Duitser het stickertunen verleerd waren ….
TechArt kan dat eigenlijk veel beter als Porsche zelf! Die kleine zichtbare uitlaatjes in de uitlaten is wel jammer idd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).