The Rock is furieus op Fast 8 co-sterren

Auteur: , 30 Reacties

De relatie tussen 'de rots' en zijn mede-acteurs in het autofilm-fenomeen loopt op de klippen.

De-rots

De Fast & Furious-franchise is legendarisch onder (enigszins) jonge autoliefhebbers. Het eerste deel kwam uit in 2001 op het hoogtepunt van de JDM-tuning hype, toen alle Civic’s neon-verlichting onder hun auto moesten hebben en menig DVD-ROM-drive doldraaide dankzij spinnende Need for Speed Underground-schijfjes. Vorig jaar kwam het voorlopig laatste deel uit in de vorm van Furious 7, dus al 15 jaar lang groeien jongelingen met een passie voor auto’s op met het idee dat je vooral heel veel moet schakelen om hard te gaan met een auto.

Deel zeven is tevens het laaste deel waarin wijlen hoofdrolspeler van het eerste uur Paul Walker te zien is. Desalniettemin kondigde de andere hoofdrolspeler van het eerste uur Vin Diesel al snel aan dat er nog tigtriljoen vervolgfilms komen.

De eerste daarvan verschijnt volgend jaar in de bios bij jou in de buurt en krijgt de titel Fast 8 mee. De cast van de film is al bekend en zal naast de meeste namen van het oude team uitgebreid worden met onder andere Charlize Theron. Ook beelden van de filmset op Cuba zijn al vrijgegeven om ons warm te maken voor de achtste film in de reeks.

Dwayne Johnson, beter bekend als ‘The Rock’, zal weer terugkeren in zijn rol als Luke Hobbs, de onoverwinnelijke en onkreukbare politieman die langzaam maar zeker respect heeft gekregen voor de (voormalige) boeven waar hij inmiddels min of meer mee samenwerkt. Dat samenwerken gebeurt dan wel alleen op het witte doek, want achter de schermen is er wat animositeit ontstaan tussen Dwayne en minimaal één van zijn mannelijke tegenspelers.

In een lange post op Instagram schrijft de acteur:

“This is my final week of shooting #FastAndFurious8. There’s no other franchise that gets my blood boiling more than this one. An incredible hard working crew. UNIVERSAL has been great partners as well. My female co-stars are always amazing and I love ‘em. My male co-stars however are a different story. Some conduct themselves as stand up men and true professionals, while others don’t. The ones that don’t are too chicken shit to do anything about it anyway. Candy asses. When you watch this movie next April and it seems like I’m not acting in some of these scenes and my blood is legit boiling – you’re right.”

De steen is niet heel blij met zijn mannelijke mede-acteurs, dat is duidelijk. Maar hierbij moet wel aangetekend worden dat de rots uit de WWE komt, waarin worstelaars een toneelstukje opvoeren om het publiek te vermaken. Mogelijk zien we hier dus alleen de hypemachine voor de nieuwe film op volle toeren draaien. Fans van de naar eigen zeggen dopingvrije spierbundel die geen zin hebben lang te wachten op puike pulp kunnen in de tussentijd een willekeurige serie of actiefilm aanzetten. Grote kans namelijk dat Dwayne erin zit. Voor wat het waard is: Central Intelligence was best oké, Ballers is tof als je van Entourage en Californication houdt en in San Andreas speelt Alexandra Daddario. Volgend jaar komt ook nog Baywatch met Alexandra Daddario.

Tot zover filmblog.30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ach, niveau is het niet, maar het is altijd een leuk avondje in de bios.
Need for Speed Underground… helemaal kapot gespeeld.
Wat een fantastische game.
@BmwMPower: Ja top game!
@BmwMPower: most wanted was nog leuker.
@dutchdriftking: ik heb hem serieus een week geleden weer gedownload! Nu al blacklist nummer 6 verslagen. Geweldig! :’)
@mrtimmerman: Alleen de resolitie vallen 10 jaar later wel een beetje tegen.
@dutchdriftking: Was nog niet klaar. Bagger ding. De resolutie valt wel tegen als je het vergelijkt met moderne games. Maar vermakelijk was het zeker. En als je de Gallardo van blacklist 4 of 5 wist te pakken was het eigenlijk al rond en hoefde je geen race meer over te doen.
@dutchdriftking: resolutie is inderdaad niet te vergelijken, maar alsnog 1 van de beste spellen die ik heb gespeeld. En die Gallardo is al in de pocket haha
@mrtimmerman: Zijn zat mods voor; of vaak een remaster van gog.com. Speel nog regelmatig Flatout 2; inmiddels ookal 10 jaar oud, maar op full HD en alle eye-candy aan best goed te doen hoor. De gameplay en total-package (lees: fun, verhaal, gameplay, sfeer) is steengoed; kan geen nieuwere (kraakhelder HD doch gare 13-in-dozijn) NFS game tegenop.
@BmwMPower: from the windooooooooow, the the walll!!!!
@BmwMPower: Gespeeld? Ik speel NFSU2 nog altijd haha
@bartteeuwen: en nog steeds niet uit kunnen spelen?
@rdamnn: Ik gok een keer of 10-15. Maar met de vele duizenden mods die op internet staan kan ik me eindeloos vermaken.
Als dit geen promotiestunt is, kan The Rock die Fast & Furious spin-off film met zijn karakter in de hoofdrol ook wel op z’n blokjesbuik schrijven.
Charlize Theron +1. Verder lekkere wegkijk films die je zeker niet voor het verhaal hoeft te kijken. Auto’s en mooie vrouwen, thats it.
Vind F&F slecht geworden de laatste paar films. Gaat niet echt meer over de autos
@jdmpetje: Ik geef je groot gelijk! De eerste films gingen over (soms mooi, soms spuuglelijk) getunede auto’s, maar de laatste films is bijna alleen maar pieuw pieuw en vechten… Ik blijf er dan wel groot fan van, maar wel erg jammer.
@jdmpetje: Het is hard onderweg de Police Academy 2.0 te worden. Daar had men ook 19 delen voor nodig om te ontdekken dat het écht niet meer leuk was…
via Android app
@850t5r: nooit leuk geweest..
via Android app
Denk niet dat hij zoiets zomaar mag posten als de film nog niet eens uit is. Althans, op de gewone werkvloer is zoiets not done.

San Andreas heb ik ook voorql gekeken vanwege miss huge tits. Wat is zij heerlijk.
Oehh Charlize Theron… Tenminste 1 reden om de film te kijken
Ik kan het lage niveau van het script nog wel aan. Bad guys, good guys, paar wendingen, opgelost.
Maar waarom moeten ze het auto gedeelte zo verneuken? Waarom moet dat zo nep? Als je het ‘echt’ doet, kan je er ook wat van maken.
Sorry meneer rock, we hebben onze handen al vol aan 1 dieselschandaal. We trappen niet in deze vroege promotiestunt.
F&F en jdm-scene in 1 zin is als vloeken in de kerk.
@nasty: Want?
En mocht je je nou afvragen wie de fuck die Alexandra Daddario is, dat is deze mevrouw; https://i.imgur.com/CZuEAGc.jpg.

Niks mis mee, toch?
Nou en, meneer de Rock.. Ik ben furieus op al die ballenfilms!
Zijn er hier alleen maar 12+’ers op autoblog??
Deel 13 gaat zich afspelen in Maaskantje…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).