De Fast 8 ruzie duurt voort achter het zilveren scherm

Auteur: , 37 Reacties

De best betaalde acteur ter wereld Dwayne 'The Rock' Johnson deed eerder dit jaar wat boude uitspraken over zijn collegae. Hij geeft nu aan daar totaal geen spijt van te hebben.

de rots

Ook na het verscheiden van hoofdrolspeler Paul Walker is De Fast & Furious serie nog steeds box office goud. Sinds het vijfde deel van de serie vertolkt voormalig WWE worstelaar Dwayne Johnson, beter bekend als ‘The Rock’, de rol van Luke Hobbs in de films. Luke staat als rechtgeaarde spierbundel aanvankelijk recht tegenover de crew van Dominic Toretto en de zijnen, maar krijgt na een tijdje respect voor de boevenbende en wordt een soort frenemy van het personage gespeeld door Vin Diesel.

Zoals wel vaker immiteert het leven echter de kunst. Eerder bleek dat de rots ook in het echte leven wel wat aan te merken heeft op het karakter van Vin. Hoewel Dwayne de naam van Diesel niet expliciet noemde uitte hij enige tijd geleden furieuze kritiek op zijn mannelijke co-sterren. Alom werd aangenomen dat het met name om Vin ‘The Pacifier’ Diesel zou gaan. Hij twijfelde openlijk aan de arbeidsethos van zijn collegae en noemde hen ‘candy asses’.

Het nieuwste deel in de serie beleeft zijn première pas op 14 april 2017, maar de steen houdt de hypetrain voorlopig in leven door de stellen dat hij geen spijt heeft van zijn uitlatingen.

“Ik heb gezegd wat ik gezegd heb, ik draai al even mee in deze industrie. Ironisch genoeg blijkt uit statistieken dat de interesse voor de film alleen maar gestegen is door mijn uitspraken.”

Maar dat laatste wist de man die volgens Forbes dit jaar zo’n 64,5 miljoen Dollar verdient natuurlijk al van tevoren. Ga jij in april toch maar weer gewoon naar de bioscoop voor Fast 8 of vind je het na deel 7 wel genoeg geweest? Oh ja, wat misschien nog relevant is voor je mening: Charlize ‘gekke Max’ Theron speelt ook een rol in het nieuwe deel.37 reacties

Tuurlijk, ga hem zeker wel weer zien! Wat de rots er ook van te zeggen heeft.
Kijk als iemand mij vraagt “wat vindt jij het minst belangrijk ?” dan zeg ik FFF (fast+furious films)
What a man…

http://www.media3.hw-static.com/wp-content/uploads/60012505.png
@RRRobert: en dan dat witte zakdoekje onder zijn elleboog om zijn trui schoon te houden.
Ik vond het na deel 2 al wel prima
@el-loco: precies dat, heb er daarna geen een meer gezien
@breinstein: Dan weet jij ook niet waar je over praat dusssss
@el-loco: je hebt wat gemist. Natuurlijk is het laag niveau, maar wel vermakelijk.
64,5 miljoen jaarsalaris?! Oké… nu blijf ik zeker doorgaan met films downloaden!
Het meest bijzondere aan dit bericht vind ik nog “De best betaalde acteur ter wereld”. Hoe kan zo’n beperkte acteur in vredesnaam de bestbetaalde worden…
via Android app
@kees66: vroeg ik mij ook af, maar speelt in populaire films blijkbaar of pakt wellicht ook veel rollen aan?
@kees66: mensen die goed kunnen acteren zijn er genoeg. Mensen met een dergelijk lichaam die ook acceptabel kunnen acteren zullen er een stuk minder zijn. Daarbij zal het genre ook populair zijn. Wil wel eens helpen.
@kees66: Is ook een samenloop van omstandigheden. Di Caprio en Depp vragen gemiddeld 20 miljoen per film terwijl Johnson enkele miljoenen krijgt per film. Maar Johnson maakt meerdere films per jaar, krijgt veel van F&F (daarom denk ik dat dit weer een PR stunt is overigens, net als vorige beklag van hem) omdat volgens onderzoek hij de waarde zou hebben verdubbeld, is filmmaker en heeft nog de serie Ballers waardoor zijn jaarlijks salaris het hoogst uitkomt.
@kees66: zelfde reden dat Trump president kan worden in een land voor met hersenloze idioten, ‘Murica the land of the brave..
Is hij de bestbetaalde acteur op dit moment? De filmindustrie is qua niveau ook lekker aan het dalen dus.
via Android app
Uh dus. Er is een LA autoshow bezig met o.a. de nieuwe CX-5 maar dit is belangrijker?
@stfu: Heet nieuws, van vier dagen geleden http://www.autoblog.nl/nieuws/mazda-cx-5-nog-een-gloednieuwe-crossover-92924
via Android app
@jaapiyo: excuus! Jemig wat slecht van me.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@stfu: die stond er 3 dagen geleden al op.
We zullen zien wat het is geworden in april. Ik ga wel naar de bios.
Ik ga zeker kijken, ik hoop alleen wel dat de auto’s waar het allemaal mee begon (niet op de zelfde manier aangepast) ook weer een beetje een rol gaan spelen.
@rb26dett: uhm je weet dat in alle films skylines voorkomen?
@shalomleon: De R35 is geen echte Skyline.
@rb26dett: Het is een beetje zoals Need For Speed. Je hoopt elke keer weer dat het in de stijl van NFS Underground wordt, maar dat gebeurd nooit.

Bij Fast&Furious hoop ik elke keer weer dat het terug gaat naar de eerste 2 delen. Heavily tuned auto’s, JDM’s, 49 opschakelen en meer van dat ipv een vliegende Lykan HyperSport door een gebouw. En dus ook hier geldt, dat gebeurd toch nooit
@87sandyd: Ik vrees dat je gelijk hebt.
@87sandyd: Bij NFS hoop ik elke keer dat ze weer terug kunnen komen aan het onvolprezen NFS3: Hot Pursuit. NFS Underground heb ik nooit zo begrepen, de meest smakeloze uitbouwsetjes kregen de hoogste waardering in het spel.
Bij de F&F franchise had ik halverwege deel 2 al de hop opgegeven. Er is een groot verschil tussen ‘autofilms’ en ‘films met auto’s’.

Zo, nee. Ook deze ga ik niet in de bioscoop kijken. Vind het zelfs het downloaden nie waard
Alleen al voor Charlize Theron is het de moeite waard om FF8 te bekijken.
Ik ga zeker kijken naar de film
Spierbundels die door actiefilms veel geld verdienen is niks nieuws hoor.

In de jaren ’80 hadden we Arnold Schwarzenegger (vergeleken met hem is Dwayne Robert deNiro en Al Pacino in één qua acteren), Sylverster Stallone, Lou Ferrigno en ga zo maar verder…
Zal wel in zijn contract staan, in aanloop naar de film wat controversiële dingen roepen.
Levert weer een miljoentje extra op.
Best betaald OK, maar acteur?
Dan weet de Steen ook eens hoe ik me voel op mijn werk.
Ach ik ga wel weer kijken, dat tientje voor een kaartje ligt niemand wakker van. En als de film kut blijkt te zijn ga ik wel gebruik maken van het feit dat ik mn bioscoopbroek aangetrokken heb.
Dat doet The Rock toch knap, de best betaalde acteur ter wereld zijn voor alleen maar aanwezig zijn, want acteren mag dat toch echt niet heten.
Allemaal PR.
Ongeloofelijk dat zo’n hersenloze pipo zoveel kan verdienen, ‘Murica

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).