Top 10 best gelezen berichten van 2014

Auteur: , 28 Reacties

Jawel, ook dit jaar hebben we weer een overzichtje voor jullie met de best gelezen artikelen van de afgelopen maanden. Welk artikel op één staat? De mannen hierboven weten het!

Smile!

Inderdaad, de vliegensvlugge diefstal van een BMW 320d kreeg de lezer en masse op het puntje van z’n stoel/bank/wc-bril. Gelukkig was het niet alleen maar kommer en kwel. Zo vond het ook burgerinitiatief om dan maar zelf brandstof in te slaan behoorlijk wat bijval.

Verder is het een mengelmoes van staatshoofden/drugsbaronnen, nog meer BMW’s, de duurste/goedkoopste auto’s en niet te vergeten de onvermijdelijke iPhone.

  1. Kijk hoe een BMW in 1 minuut wordt gestolen (maru)
  2. Ingezonden: we gaan zelf brandstof inkopen. Zonder accijns (ricardo)
  3. Koning Willem-Alexander rolt in een Audi A8 limousine (robbie)
  4. The Beast has landed: Obama’s limo’s rijden in Nederland (ricardo)
  5. De tien duurste auto’s van 2014 (carmiggelt)
  6. Video: iPhone 6 Plus versus BMW 5. Will it bend? (sir_smokalot)
  7. Video: crash met Ghost, M5 en S5 op de A12 (autoblogger)
  8. Topsnelheden Nederlandse snelwegen live in beeld [updated] (robbie)
  9. Dit zijn de minst verkochte auto’s van Nederland [2013] (maru)
  10. Dit zijn de supercars van een drugsbaron (robbie)

Meer? Check dan ook de tien best gelezen berichten op Apparata.28 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dat zelf brandstof inkopen is wel een daverend succes geworden hè?
Nou smoke, jouw artikelen doen het niet zo goed hè? Misschien wat meer concentreren op inhoud en minder op je smoke, een leuke schrijfstijl en spot.

Mijn feedback.
@drugsrunner: Dat is niet aardig. Smoke heeft weer een andere stijl en dat zorg voor diversiteit. Ik kan zijn artikelen graag lezen.
@drugsrunner: Het gaat niet om stickers verdienen met hoeveel mensen je post lezen. Het gaat om dat er constant leesvoer is voor mensen. Dat is waar een blog om draait.
@mercedesclk350: @hillegaar:
Sorry dat ik feedback geef.
@drugsrunner: Wij geven feedback op jouw feedback.
Sorry dat wij dat doen.
@drugsrunner: Je hebt wel iets voor iedereen/alles hetzelfde geloof ik he?
@SimonMc: Je hebt vast braaf staan kantelen deze zalige feestdagen. Ik kan werkelijk geen tauw vastknopen aan wat jij zojuist typte.
@drugsrunner: touw!!
@drugsrunner: Was een flauwe Audi “Vorsprung Durch Einheitswurst” -grap ;-)
@drugsrunner: Helemaal mee eens

Ik vond dat smoke vaak wel vermakelijke stukken schreef, maar z’n artikelen hebben te laatste tijd een hoog GeenStijl-gehalte vind ik.
Extreem voorbeeld en tevens ook de druppel: het artikeltje over de opgelegde straf voor het doodrijden van dat 16 jarige meisje, maar een fractie van de opgelegde straf vermelden(zoals GeenStijl dat altijd heel mooi doet)om discussies los te doen barsten, maar ja, alles voor de hits. Erg jammer dat smoke zich naar dit niveau heeft verlaagd, ik kon zijn schrijfsels altijd goed waarderen.
@marikoelolo: Ik kom graag en vaak op Geen Stijl, en weet precies wat ik daar kan verwachten.Maar ook mij valt het op dat vooral Smoke(die ik hier hoog heb zitten) steeds meer dezelfde kant op gaat.Dat niet alleen, je kunt er tegenwoordig het roze vergif op in nemen dat als er een (liefst zo spraakmakend mogelijk) enigszins autogerelateerd artikel op GS verschijnt, binnen het uur in iets andere vorm hetzelfde artikel op Autoblog staat.En heel soms zelfs andersom.Moeten ze zelf weten, maar ik denk dat dit blog dat hele oppertunistische onderbuikgedoe niet nodig heeft.Zo blijkt immer uit de meeste (ook en misschien vooral van die van Smoke) stukken op Autoblog.
@sydney: geenstijl is kritisch op de maatschappij en spreekt jongeren aan door nogal extreem en grappig te schrijven. Ik denk dat dat juist goed is, want NOS schrijft ook lang niet altijd de waarheid. Het is maar wat de overheid wil wat jij weet!
@drugsrunner: ik vind juist de artikelen van smoke het leukst. Ik kom hier voor vermaak, voor serieuze shit ga ik wel naar autoweek/autovisie.
@gop1: Autoweek kon je nooit al serieus nemen en Autovisie al sinds enkele jaren ook absoluut niet meer.Dus om die reden hoef je daar dus ook niet naar toe.Autoblog it is dus..
@drugsrunner: niet zo negatief AUB!
@drugsrunner: Gaat niet over welke artikelen het best zijn gewaardeerd door de lezers, maar om welke het meest zijn aangeklikt en dus gaat het puur om of de titel interresant lijkt.

En ik vind smoke zijn artikelen het leukst meestal vooral door die schrijfstijl, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
waar is dit goed voor !!?
@rauto: traditie. En voor sommige (lees onder andere ik) leuk om te lezen.
@rauto: Page views
@rauto: zakdoekje?
@styns: graag
Next: Top 10 komkommertijd-berichten
@agarde: Nieuwe Audi A4…
En zijn die boefjes al eens opgepakt van de BMW diefstal? Ze staan pontificaal in beeld.
Is er ooit nog een update gekomen van die gestolen BMW?
Ik vind de ophef over de geenstijl-achtige schrijfstijl van Smoke jammer om te lezen. Als ik eerlijk moet zijn, lees ik de artikelen en probeer ik zelf te herkennen aan de schrijfstijl, wie het heeft geschreven (en daarna kijk ik pas wie de auteur is). Nou is er één schrijver bij wie ik altijd goed raad wie het heeft geschreven en dat is Smoke. Ja zijn artikelen zijn vaak wat aan de populaire kant, maar dat maakt het juist leuk. Ik kom altijd wel een quote tegen waarvan ik zelf niet meer wist dat ik die kende. Als mede-stoner moet ik toegeven dat zijn kijk en humor natuurlijk (in de meeste gevallen) in mijn straatje vallen. Voor mij is Smoke een goede afwisseling tussen de wat meer serieuzere artikelen door en ik lig regelmatig in een deuk om zijn quotes. Dus ga vooral zo door en laat je niet van de wijs brengen, this stoner got your back! 420! (hahaha ik had nou nooit verwacht dat ik dit ooitopautoblog zou zeggen :P)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).