Top Gear seizoen 21, dit krijg je voorgeschoteld [foto’s]

Auteur: , 22 Reacties

Een Alfa Romeo 4C, een G63 AMG 6x6, McLaren P1, mannen met snorren, maar natuurlijk ook veel chaos en explosies. Jawel, we gaan het allemaal weer meemaken vanaf zondag 2 februari, als een nieuw seizoen Top Gear aftrapt.

We krijgen onder andere een road trip door Myanmar voorgeschoteld, niet heel ver van Vietnam dat ze een vorige keer deden. Dit keer laten ze de brommers echter voor wat ze zijn, en wordt er gewoon weer voor meer wielen gekozen.

Ook een release als de G63 6×6 kunnen de heren niet aan zich voorbij laten gaan, en natuurlijk stuurden ze hun kleinste presentator om de kolos te testen.

We zien een challenge met echte ‘pure’ hete hatches uit de jaren ’80, en het laatste grote item dat we aan de orde brengen is een road trip naar de Krim, oftewel het schiereiland onderaan Oekraïne, met budgetautootjes, die we in de teasers al voorbij zagen komen. Tot slot mag het nodige testwerk niet ontbreken, van Caterhams tot de Zenvo ST1, we zien het allemaal. Mis het dus niet, vanaf zondag 2 februari, 21:00 uur, BBC 2.

UPDATE: We hebben een trailer! Check hem op Autojunk.22 reacties

Ik vind helemaal mooi!
Heb er nu al zin in!
Verveel me nu al..
Weet iemand hoeveel afleveringen dit seizoen telt?
@mylvan: Ja ik weet dit, het staat ook op de internets (o.a. Wikipedia).
@alcantara: ow bedankt :P
Heeujj, Corsa GSI jonguhh!
Mooi ken niet wachten om weer stuk te gaan van de humor!
Leuk hoor!
Die lach van Clarkson in de P1 zegt al genoeg. Ik ben benieuwd met welke vergelijkingen hij nou weer komt om dat ding aan te prijzen.
@Edge: Zo’n grote fan van McLaren is Clarkson anders niet. Bij F1 had hij wel wat kritiek op het rijgedrag van dat ding en hij verkoos bij ’n andere test de 458 boven een MP4-12C. Alleen de Roadster variant van de 12C was hij vrij lovend over.

Maar goed, zo’n P1 is natuurlijk andere koek, ik ben benieuwd naar de test.
Top!
Bbc2 is dat ook gewoon via de ouderwetse kabel te bekijken?
@johanhummer9: Volgens mij niet, in ieder geval bij KPN en Ziggo niet meer sinds een jaar of 3.
Jammer dat het plaksnorren zijn, maar ondanks dat toch een coole nieuwe look voor Hammond en May.
Vond top gear vroeger leuker…. Tis soms zo weinig autonieuws en van die langdradige verhalen.
@schellekens006: Misschien moet je autoweek tv gaan kijken, en er achter komen of je oude kinderzitjes wel in de nieuwe Mondeo passen.

De roadtrips e.d. zijn altijd het leukste imo
@pvandissen1: toplel
@pvandissen1: de redacteuren van de nog niet eens zulke oude Top gear’s met Tiff Needell en Vicky Butler Henderson (was elke donderdagavond op BBC2 van 20:30 tot 21:00)hebben natuurlijk nooit kunnen weten dat AutoweekTV met hun compleet onafhankelijke redacteuren dit alles zouden overtreffen.
Wie zegt hier dat de dode boom industrie geen toekomst meer heeft!?
Ik heb wel zijn in het nieuwe seizoen, teveel mensen nemen Top Gear hier veel te serieus en verwachtten er verkeerde dingen van tegenwoordig.
Ik kijk het nog steeds graag, soms zit er wel eens een aflevering bij die achteraf niet de moeite waard is, maar dat is bij F1 races ook zo en die kijk ik ook nog steeds allemaal als het enigszins kan. Als je auto’s leuk vind kan ik me niet zo goed voorstellen dat je TG niet leuk vind…ga maar RTL reclamewereld kijken dan.

Maar dat gezegd hebbende had ik wel op iets meer supercars gehoopt, dat vind ik toch nog altijd het mooiste, vooral als ze een trip maken met die dikke wagens ipv Nissan Note’s.
@jaapiyo: Bij Top Gear gaat eigenlijk niet om auto’s. Het programma bestaat in deze vorm al sinds 2002 en is gescript en geëdit tot en met.Dat geeft niet, ik hou van dan soort vakmanschap.Ze maken elk jaar een kleine serie van programma’s welke alle van hoog niveau zijn wat betreft beeld,kleurfilters en geluid.
Het wordt wat sleets misschien,maar beter bestaat er op de beeldbuis al heel lang niet meer toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).