Video: McLaren P1 met Top Gear op Spa-Francorchamps

Auteur: , 24 Reacties

Dit is dus de reden waarom Jeremy Clarkson met een McLaren P1 aanwezig is in België. Lekker scheuren over het circuit van Spa-Francorchamps met een 916 pk sterke hypercar wil iedereen wel.

McLaren P1 @ Spa-Francorchamps

Om prachtige filmbeelden te maken had Top Gear een epische matzwarte Mercedes M-Klasse filmauto meegenomen zoals je kan zien. Daarnaast werd er ook nog gebruikgemaakt van een helikopter voor de nodige indrukwekkende beelden.

De persoon die deze YouTube video gemaakt heeft was echter niet zo onder de indruk van de rijkwaliteiten van Clarkson: hij reed niet echt door vond ik. Misschien die middag wel, maar moest toen al weer weg.

Naast Jezza zaten er ook andere mensen achter het stuur, waarschijnlijk coureurs die wat beter overweg kunnen met een supercar op een nat Spa.

Spotter mikecrawat liep Clarkson gisteren tegen het lijf terwijl hij zat te lunchen, voor de camera, in Brugge. Met de McLaren aan zijn zijde. Hij bestelde een omelet champignon, een koffie en een cola. De prachtige foto’s kan je bekijken op Autojunk!



24 reacties

Een dure auto volgt een minder dure auto
kan niet wachten op nieuwe seizoen!
Wat blijft het ook een moddervet circuit he. Ik heb een keer het geluk gehad 2 rondjes mee te mogen rijden in een R8. Wat was dat een ongelooflijke ervaring. Dan pas echt merk je de hoogteverschillen in het circuit. Laatst met de F1 heb ik langs de kant staan genieten :D:D:D glimlach op mijn gezicht.
@mlbenz: dat moet waanzinnig zijn! Ik ben tevriend met beitske en was bang in die 125i (als ik t goed heb) toen ik mee mocht op assen. Wat moet een r8 dan voor een gigantische ervaring zijn! Zoveel power en grip enzo.
@mlbenz: Deze F1 ervaring is mij door niemand anders dan mijn grote vriend Paul D aangeboden en gesponserd. Wat een megavent, klasgenoot en vriend! Thanks maatje!
@mlbenz: ik reed mee met een 911 gtr rsr met 700pk dat was echt onvoorstelbaar snel. :D
That ass!!!
TG is ook net een Micheal Bay film met gelijkwaardig budget en net zo slecht scenario, ik zal het wel weer kijken maar de bullshit items skip ik.
Denk niet je mooie plaatjes krijgt als je volgas gaat scheuren. Dhr.Clarckson ziet er natuurlijk wel in voor diezelfde plaatjes,denk je niet?
Wat een heeeerlijk geluid komt er uit die P1
Tja, dat de persoon die deze video gemaakt heeft niet onder de indruk was van Jezza’s rijkwaliteiten kan ik begrijpen.
Christiaan kan zelf een meer dan behoorlijk potje sturen. Hij heeft jaren gekart, 2 keer 2de en 1 keer kampioen in de ICA junioren.
Ben benieuwd wie er als eerste met een triotest (McLaren, Porsche, Ferrari) komt. Top Gear? Fifth Gear? EVO magazine? Autocar? (Steve Sutcliff is niet te onderschatten) Drive?

Of beter nog: een sextettest met de Koenigsegg Agera R, Pagani Huayra en Bugatti SS erbij.

Kan niet wachten!
Batmobiel!
Lijkt me toch wel leuk om jeremy tegen te komen in een zeldzame hypercar
@jayk: Dan had je afgelopen week naar België moeten gaan he…
Mooiste circuit ter wereld. Heb daar twee weken geleden de RUF CTR3 gespot en nog enkele rondjes meegereden in een Peugeot RCZ, zie video. http://www.youtube.com/watch?v=drUb6d5ZsAU
Matt zwarte Mercedes van dat filmpje van die nieuwe Mercedes S-klasse? Wat ze toen in Rotterdam aan het filmen waren? OT: Mooie auto die McLaren P1
@jensgib: bij deze: http://www.autoblog.nl/nieuws/mercedes-s65-amg-rijdt-naakt-voor-reclameshoot-in-rdam-61339 ? nou je kan dus zelf wel zien dat deze andere kentekens heeft en dat het een andere generatie is. nee dus :)
@thomcarspotter: Thanks! Ik had al zo’n vermoeden :P
@thomcarspotter: Oh sorry verkeerd geschreven… maar wel vette combinatie, McLaren P1 en Matt zwarte Mercedes :P
Wat een tegenvaller kwa geluid zeg!
vind je het gek dat ie niet doorreed? Die ML moet em bij kunnen houden voor wat video footage!

Hij zal heus wel een paar rondes voluit gereden hebben, maar dan zonder camera auto erachter omdat dat niet veilig is en omdat camera auto zon P1 niet kan bijhoudend.

Moment dat de camera auto erachter rijdt moet de P1 inhouden zodat ze mooie beelden kunnen schieten en vervolgens dit mooi kunnen monteren in een aflevering! Ik ben geen fotograag of foto/video-expert maar een beetje verstand laat je toch wel denken dat een camera auto een hypercar nooit kan bijhouden wanneer de hypercar voor snelle tijden gaat?
op 01:00 kreeg iemand bij Mclaren een hartaanval
@yerrie: 00:53 moet dat zijn

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).