TopCar maakt de Urus nóg dikker

Auteur: , 26 Reacties

Eens zien wat onze Russische vrienden ervan maken.

TopCar trakteert ons op de ene ‘stijlvolle’ creatie na de andere. Het mag dus geen verassing zijn dat ook de Urus niet aan de Russische tengels kon ontkomen. Ze zijn de eerste tuner die laat zien wat ze van plan zijn met de Urus. Het betreft hier slechts enkele photoshopjes van wat ze met de SUV willen doen, dus of het daadwerkelijk de eerste getunede Urus wordt is afwachten.

Doorgaans is het design van een auto totaal geruïneerd nadat een tuner zijn unieke, vaak wanstaltige, visie er op heeft uitgeoefend. Maar de Urus kan de TopCar-saus gelukkig prima hebben. De uiterlijke veranderingen zijn zelfs subtiel te noemen, wanneer gekeken wordt naar andere creaties van tuners. Aan de voorkant is alleen een splitter toegevoegd, samen met wat aanpassingen aan de grille. Aan de uitlaten kan je zien dat dit wel degelijk Russen zijn geweest, die zijn namelijk rood, en groot.

TopCar heeft nog niks laten doorschemeren over eventuele motorische aanpassingen. Als je ze lief aankijkt, of een homp geld in je zak hebt, zullen ze het interieur waarschijnlijk wel voor je willen aanpassen.26 reacties

Met of zonder Topcar opsmuk, ik blijf het een ontzettend graflelijke wagen blijven. De balans is volledig zoek en juist de dingen die de concept zo tof maakten zijn bij de productieversie lelijk geworden.

Nevertheless, gaaf mooie groentint. Doe mij die kleur maar op een Mercedes E43 Estate, of op een mooie S-klasse coupé. Uiteraard met beige of pindakaasbruin interieur
@Edge: helemaal mee eens. Deze kleur groen op zon nieuwe E53 zie ik wel zitten.
@Edge: cognac bedoel je. Of pindakaas, ieder zijn ding :)
Dit zal niet de dikste kit van Topcar worden. Hij hergebruikt de fabrieksbumpers. Een echte tuner schroeft er een hele nieuwe bodykit op. Maar deze was het snelst gephotoshopt.
Hopelijk is ie in het echt mooier, heb nu t gevoel dat ik naar een opgesmukte Honda CRV zit te kijken
@rickilicious: een crv? Knap hoor! Jij hebt wel heel goede ogen want ik kan er geen crv in zien tussen al die drukte aan de buitenkant!
@rickilicious: Ik moest ook onmiddellijk aan Honda denken, wel aan de Civic Type-R… niet bepaald een compliment voor de Urus! Ben er nog niet uit welke nu het lelijkste is.
http://leewebdesign.com/wp-content/uploads/2017/08/honda-civic-type-r-modulo-accessories-1.jpg
Jammer dat ie er uit ziet als een oogehoogde aventador.. Als ze nu gewoon een model from scratch hadden gemaakt. En niet zozeer hypercar lijnen er hadden verwerkt, dan was het veel mooier geworden. Tis in mijn ogen gewoon een crossover.
@shadowbroker: man man man…wat een getyp weer
Wat een hork van een auto. Maar he, wel rode uitlaatpijpjes! Gruwelijk hoor.
Je betaald een godsvermogen voor een oer leijke auto. En dan betaal je nog meer geld om hem nog lelijker te maken.
Ik denk dat ik nog heel vaak ga zeggen dat ik deze auto kotslelijk vind. Ik hoor het wel wanneet het irritant begint te worden.
@berlinetta: Je begint op mij te lijken. Alleen heb ik het dan steeds over de nieuwe 5- en 7-serie.
@viezefreddyw: Ach, daarvoor is het een blog toch? Zodat we lekker onze mening op internet kunnen pleuren.
@berlinetta: Dat is toch heerlijk man? Pas alleen wel op dat je het niet te vaak doet. Dan wordt er op je vingers getikt.
@viezefreddyw: Zo is het goed jongens…
haha, ‘verassing’.
Nu is de Urus al geen ‘looker’ maar qua wansmaak kan het het origineel niet echt overtreffen. Die GLE en met name de nieuwe Panamera in de linkjes zien er nog prima uit. Ook de kit voor de 911 kan ik wel waarderen dus om nou te zeggen dat het altijd verschrikkelijk is bij Topcar vind ik meevallen. Er zijn ergere tuners te vinden, de namen zijn bij jullie allen bekend
Ferruccio Lamborghini draait zich om in z’n graf..
Ik vind hem zeer goed geslaagd!!!
Ik ben blind… help.
Urlelijk zo
Lijkt meer op een Hyundai dan een Lambo. De Velostar 4×4 of zoiets.
*verrassing
Dan is die van Topcar toch iets minder schreeuwerig om te zien, komt ook mede door die schitterende groene kleur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).