Toyota blaast C-HR Concept nieuw leven in

Auteur: , 10 Reacties
Toyota C-HR 2015

Toyota heeft besloten zijn scherpe en hoge C-HR Concept nog eens een keer te gaan tekenen, en presenteert vandaag een tweede versie van het concept. Waarom, dat weet niemand.

De C-HR is nu grijs, heeft nog steeds ‘scherpe facetlijnen, een opvallend lage daklijn, lichtmetalen 21-inch wielen en zeer onderscheidende achterlichtunits die loskomen van de carrosserie‘. Mooi.

De C-HR 2.0/Redux staat samen met Toyota’s echte showsteler, de nieuwe Prius, en met een nieuwe hybride RAV 4 te shinen in Frankfurt.
10 reacties

Doe maar gewoon die ‘suffe’ Tiguan. Veel te kek dit ding.
Een Nissan Juke concurrent maar dan nóg lelijker?
@Original_Arnoud: Oi, niet de Juke dissen, dat is een wonder der natuur! Dit ding komt niet eens in de buurt!
@Original_Arnoud: Exact de auto die in mijn gedachte op kwam.
Hm. Een Juke-killer van Toyota? Ja doen!
Wij Hollanders zijn hier veelste nuchter voor. Maar in japan zal het wel een hit worden.
@clarkson: Geen enkel merk interesseert zich in de automarkt in NL. Alles is hier gewoon te duur, vandaar dat wij nooit de leuke speeltjes krijgen. Die blijven lekker in eigen land, derest van asie of US etc.
@G-Ammo: Wat een onzin. Veel merken die hybrides introduceren op dit moment zijn aan het rennen om de auto’s op tijd in nederland te krijgen. Ook de ‘leuke’ auto’s zijn voor nederland beschrikbaar, je betaald alleen iets meer. Of bedoel je dat je de bovenstaande auto een leuk speeltr vindt? Ik namelijk niet.
@clarkson: Je snapt niet wat ik bedoel :). Kijk naar de GT86. Super mooi concept, het oude vertrouwde RWD handgeschakelde funcar. Is bij ons te koop. Voor f*cking 40.000 pleuries. In USA? 25.000 dollar… DOLLAR!

Dat is wat ik bedoel. Zo’n merk weet dondersgoed dat bijvoorbeeld de 86 niet zo heel goed zal verkopen vergeleken met eigen land, USA etc.
Dit ziet er goed uit Toyota. Maar nu niet het productiemodel verprutsen tot een hoge Prius.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).