Tyga geeft Kylie Jenner de G-Klasse van zijn ex

Auteur: , 40 Reacties

Rappert Tyga ruilde onlangs zijn wulpse danseresvriendin in voor de 17-jarige socialite Kylie Jenner. Moet 'ie zelf weten natuurlijk, en morgen wordt het kind 18 lentes jong. Haar verjaardagscadeau: het G-Klasse-afdankertje van Tyga's ex.

Mercedes G-Klasse

Er treden grote veranderingen op in Tyga’s wereld de laatste maanden. De Rack city-ster (waarin inmiddels ex en baby mama Blac Chyna prominent voorkomt) moet niet alleen alimentatie schuiven, hij heeft er ook 2 schoonmoeders en Kanye als zwager bij sinds hij de jongste telg van de Kardashian-clan doet.

En hoewel mevrouw Chyna niet geheel onbemiddeld uit de scheiding zal komen wilde de 25-jarige Michael Ray Nguyen-Stevenson a.k.a. Tyga wel een paar spulletjes van haar terug. Zoals de G-Klasse die we in bovenstaande prominente kontfoto zien. Hij liet de auto vervolgens rood spuiten en passte hem door naar zijn nieuwe minderjarige ho, zo ontdekten de speurneuzen van TMZ.

Gast....

Mensen die bovenstaande iets kan boeien zullen zijn tweedehandsje verdedigen met de motivatie ‘het ding doet het nog prima, dus waarom ook niet’, maar het komt toch wat karig over van de grote rapmeneer die zonder blikken of blozen een peuk (met 24-karaats Shine Papers-vloeitje) uitdrukt op de motorcover van zijn opgelapte Lamborghini Aventador. Of zou de G gewoon in zijn eigen vloot komen, en het meiske iets anders voor haar verjaardag krijgen? Als u ze toevallig persoonlijk kent horen we het graag.40 reacties

Het enige wat ik denk is “wat is er mis met het lichaam van die chick…”
@lemster: Het enige wat ik denk is “wat moet dit op autoblog…”
@mikkeloentje: gklasse, aventador. tadaa bericht op autoblog. Het Is echt heel simpel hoor. Dus logisch nadenken.
@rolov: De logica dat jij in een ver verleden de snelste zaadcel was ontgaat mij echter.
@mikkeloentje: Wat?! Heb je het niet gehoord. De naam gaat veranderen naar Autograaf.
skeer
Zo speciaal is zijn nieuwe wip…
Hersenloze mensen. Boeit me vrij weinig evenals zijn muziek.
@viezefreddyw: ‘muziek’
@viezefreddyw: de Jeugd van Tegenwoordig is wel wat beter he, gelet op je naam!
Ken hem niet, ik denk ook niet dat ik dat wel wil.
Ze heeft meer curves dan die G-klasse.
@jesse026carman: haha ja dat heb jij zelfs denk ik.
Tyga??
Hersenloos volk die rappers, snel geld snel weer bankroet vaak.
@bofkont: lekker makkelijk.
al die ab opa’s kennen tyga natuurlijk weer niet, ik zal vanavond via de computer linkje plaatsen.
@gwnbmw: deze AB opa (21) kende haar ook niet. Wat mij betreft kun je de moeite besparen.
@gwnbmw: Jammer dat je blijkbaar het verschil tussen leeftijd en kwaliteit nog niet kent … maar goed wijsheid komt met de jaren nietwaar ? Opa hier kent Tyga wel, maar vind het een slechte rapper, onbetrouwbare lafaard & prutser, een vreemdganger en een oplichter. En die hele konten familie K is het bespreken niet waar, zelfs de ratten rennen nog weg voor die golddigsters ….

Tyga laatste meestergejank: https://www.youtube.com/watch?v=qoZVF7dpGwQ
Echte Skilled Rappert: https://www.youtube.com/watch?v=JP0zZsLacV4

* BOOM * drops the mic !
@dawwg: thanks. Ben zelf ook een Opa en kende Tyga niet. Even opgezocht en het lijkt nergens op, terwijl ik als Rock/Blues liefhebber een beetje kwaliteits Hiphop wel kan waarderen. Warren G, Dr. Dre, Ice Cube, Nas, Notorious B.I.G., 2Pac, LL Cool J en Talib Kweli vind ik nog wel lekker, maar dit is gewoon kattengejank.
@gwnbmw: Er is maar een Tyga die de moeite van het kennen waard is, en dat is die met een “i”. Tiga dus.
Kylie Jenner heeft volgens mij zelf al een G-klasse.. Dus ik hoop niet voor Tyga dat hij een G-klasse die ze toch al heeft cadeau gaat doen.
Nooit begrepen waar de G in G-klasse voor staat, maar ben er nu achter.

Zo’n auto koop je alleen als je Geen klasse hebt vandaar “G-klasse”. En dan heb je ook van die mensen die daar nog verder in doorschieten en komen dan uit bij de 6×6. Die zijn 36 keer erger… Dan noemen ze het nog “bruut” ook. Net zoals ze dikke gouden Versace zonnenbrillen “stijl” vinden….
Wel aardig van Mercedes dat het ook aan dat koperspubliek denkt.
@Rick-dos: alst maar groot is en erg glimt..
Net als vrouwen met diamandjes.. En kraaien ;D
@Rick-dos: dat is pas vanaf 1990 met de 463. Bij de 461 staat het net zoals voor ’90 nog steeds voor gelandewagen. Wel verwarrend, ben ik met je eens.
Dacht dat Kylie met Jayden Smith (zoon van de fresh prince) was..
@gieltj: dat knulletje is 15.. fv kappen hoor
Heb ze er ook een tankpas van tyga bijgekregen?
En die foto van die lambo + sigaar.. al schijtie op zn rolls.. maar wrm een foto de wereld insturen daarvan, domme poser. sommige mensen doen echt hun best om te laten zien wat voor eikel ze zijn
Ik word oud.
Begin de aansluiting met de echte ???wereld te verliezen
Ik maak me dan ook ernstig zorgen over mijn mentale gezondheid.

Ik heb werkelijk GEEN IDEE wie deze mensen zijn, wat ze doen of wat ze ooit gepresteerd hebben.
Bij de term socialite denk ik aan een vrouw die kale kwijlende mannetjes helpen door het leven heen te komen en ze helpen met de dagelijkse besognes van het leven.
Ik weet niet wie die Cardassians zijn, ken het fenomeen Hilton alleen omdat ik daar wel eens logeer, voor de rest begrijp ik de wereld waarschijnlijk niet meer.

Maar goed, ik heb geheime wapens, want niemand ken de band Squeeze nog, heeft ooit gehoord van Bram Tchaikovsky’s vertolking van Lullaby of Broadway, https://www.youtube.com/watch?v=ZCqA0dUgo5A
of Ian Dury and the Blockheads, the Waterboys (whole of the moon) en the Clash met London Calling, Roxy of the Cure. Laat staan Bozz Scaggs of John Hiatt of the Sparks.
Sinds gisteren staat dank zij AutoBlog Zappa weer op de kaart………..Every dog has its day, de mijne is een hele tijd geleden, ik ben de weg kwijt sinds de carburateur is verdwenen !
Wederom een mooi stukje proza, mijn waarde. What can I say…Sarah smiles om je opsomming.
@desjonnies: Hit me with Your rhytm stick, hit me slow, hit me quick. Wederom een goed stukje proza van de sjonnies
@desjonnies: deel mij maar bij de niemand in, dan ;-)
Lijkt me sterk dat ze een G63 krijgt, want die heb ze al.. Ja sorry ik hoor dit niet te weten maar mn vriendin die volgt allemaal van dit soort meuk op instagraf
Ik snap geen fuck van het verhaal. Wat een namen joh…
Rack city, b*tch, rack rack city b*tch. Ten, ten, ten, teentjes on then
@phaeton: Gloeiende… Auto correct en ochtenden. Zij die het snappen, u begreep waar ik heen wilde. Zij die het niet snappen, dit herstelbericht is inmiddels veel te lang dus vergeet het alsjeblieft.
Ze heeft een ferrari 458 spider gekregen voor haar 18de verjaardag

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).