Vader Paul Walker eist $1,8 mln van familie Rodas

Auteur: , 21 Reacties

Oh boy...

Paul Walker

Iets meer dan een jaar geleden verloren zowel de familie Rodas als Walker hun zoon in wat wellicht de breedst uitgemeten crash op de openbare weg was sinds de dood van Lady Di. Een dergelijke crash heeft vaak als resultaat mensen dichter bij elkaar te brengen, maar na de rouwperiode gaat men snel over tot de orde van de dag, zeker als er geld om de hoek komt kijken.

Paul Walker had namelijk met zijn vriend een garage vol met leuke auto’s, en je raadt het al: over de inhoud daarvan wordt natuurlijk gesteggeld. Pa Walker vindt dat de familie Rodas zich te veel auto’s heeft toegeëigend, en eist nu ‘zijn’ deel op in koude harde US dollars, zo meldt Entertainment Weekly.

Verliezen kunnen je misschien even verbinden, maar aan het eind van de rit is het toch ‘all about the Benjamins’. En als er bij Porsche geen geld te halen is moet je je maar tegen elkaar keren.21 reacties

Nu kennen wij natuurlijk alle details niet, maar het lijkt mij logiesch dat alles wel eerlijk verdeeld zou moeten worden?
@arii: logiesch verhuurt vakantiehuizen en dan vooral aan de Noord-Hollandse kust!
@888natan: je verdient meer likes
Jammer….
@boogieman: dat ze het niet onderling hebben kunnen regelen bedoel ik dan
Noem me maar koud maar voor 1,8 miljoen zou ik ook eens een rechtzaak aanspannen
‘Zijn’ deel van auto’s opeisen omdat ze sentimentele waarde hebben, prima. Het zijn immers toch dingen die hem aan Paul doen herinneren. Maar dat het dan weer om keiharde knaken gaat vind ik een beetje jammer, zeker als je de komende jaren genoeg royalties krijgt die Paul normaal gesproken gekregen zou hebben met de verdiensten van zijn oeuvre.
Het schijnt dan ook zo te zijn dat de meeste auto’s die bij Always Evolving binnen staan van Walker waren. Volgens mij staan zijn witte Skyline R34 GT-R en Silvia S15 er ook nog. Ik vind het dus niet heel vreemd dat vader Walker “zijn” deel, eigenlijk dat van zijn zoon, opeist. Jammer dat het zo moet tussen de families van twee zeer goede vrienden.
Er is al meer over Paul Walker gezegd en geschreven in een jaar tijd, dan in z’n hele carrière.De man maakte draken van films maar soms lijkt het alsof we hier met de tweede James Dean te maken hebben.Anyways,gezeik over geld tijdens of na een periode van rouw is er altijd en in alle vormen en in alle gelederen.Is de rijdende rechter of Bertje van Leeuwen al ingelicht?
Triest natuurlijk dat het zo moet gaan maar als de auto’s inderdaad van Paul Walker waren dan hebben ze er gewoon recht op.
It’s all about the money, money, money!
Door de media word vader Walker als een boeman voorgesteld. Maar naar mijn mening is het toch eerlijk dat beide families het geld verdelen? Verliest hij eerst zijn zoon, claimt hij een gedeelte waar hij volgens mij gewoon recht op heeft en dan word hij door de media meteen bestempeld als geldwolf. En dat voor een paar extra clicks die de site krijgt voor deze site (en zo dus geld). En dan noemen ze de vader een geldwolf?!
Als ik het verhaal zo lees dan zou je het idee kunnen krijgen dat de vader een geldwolf is, maar als de Rodas familie inderdaad teveel auto’s zich hebben toegeëigend en ze willen dit niet schappelijk oplossen dan lijkt mij een gang naar de rechter niet meer dan logisch.

Het is eigenlijk een vorm van stelen. Als het nou om een huis van Walker zou gaan en de familie Rodas zou besluiten om er in te trekken, zou je dat dan ook maar over je kant laten gaan omdat je blijkbaar niks mag claimen als iemand overleden is?

Helaas dat er een rechter aan te pas moet komen maar laat hem nu maar een uitspraak doen wie er gelijk heeft. Kan er ook geen discussie meer zijn.
Je kunt toch aan de papieren zien welke auto van wie was..?
@mynameisjeroen: Het zou kunnen dat de auto’s op naam van een bedrijf staan. En als dat bedrijf 2 eigenaren heeft, word het lastig.
@rikus: hmm, zou inderdaad kunnen ja.
@mynameisjeroen: volgens mij stonden sommige auto’s ook niet officieel op naam. Zijn bekende witte Skyline GT-R R34 en Silvia S15 zijn bijvoorbeeld nooit officieel ingevoerd omdat dat niet daar niet kan. Maar ze waren wel van hem. De vraag is: hoe ga je dat aantonen? Eventueel kunnen de papieren die bij de aankoop horen uitsluitsel geven maar dat hoeft zeer zeker niet zo te zijn. Al met al een zeer bedroefte en lastige situatie.
Laatste dag van 2014. Goed voornemen misschien om in 2015 het niet over die paul walker te hebben. Wat een over gehypt figuur is dat zeg. Maakt een paar films en je in al die jaren dat die leeftijd hoor je niks over hem. Maar nu is het volgens autoblog ineens een soort god. Bull shit. Zo goed acteur was die nou ook weer niet.
@raym: ik denk dat het vooral gaat om het feit dat de man een gigantisch autoliefhebber was.
via iPhone app
@ej20g: inderdaad. Iemand die niet alleen een voorliefde heeft voor R32, R33 en R34’s Skylines en S13, S14 en S15 Silvia’s maar ze ook daadwerkelijk in bezit had is in mijn ogen een held.
via iPhone app
@raym: beide zijn gestorven door een ongeluk in een tweezits Porsche met middenmotor…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).