Van dit automerk is Leonardo DiCaprio nu ambassadeur

Auteur: , 19 Reacties

De acteur heeft zijn imago verbonden aan..

DiCaprio

Nee, niet Ferrari of Lamborghini. Dan stond Leo wel naast een andere meneer op de foto. Laatstgenoemde automerk past overigens prima bij de acteur, die dit jaar een Oscar voor The Revenant wist binnen te vissen. Over de legendarische Countach-scène in The Wolf of Wallstreet werd namelijk voldoende gesproken.

Niets van dit alles. DiCaprio is vanaf heden ambassadeur voor BYD. De Chinese automaker gaat eigen land vergroenen met hun elektrische bolides. De 42-jarige Amerikaan wil graag onderdeel zijn van dit initiatief. Naast het zijn van een acteur zet DiCaprio zich ook al jaren in voor het milieu. Eerder dit jaar kwam Leo met de documentaire Before the Flood, waarin hij het actuele klimaatprobleem onder de aandacht bracht.

Het is niet de eerste keer dat de acteur zijn naam verbindt aan een (groen) auto gerelateerd onderwerp. Vorig jaar richtte DiCaprio in een joint venture met Venturi een eigen Formule E-team op.19 reacties

Een Chinese elektrische auto. Naast kreukelzones moet je je dus ook zorgen gaan maken dat je niet geëlektrocuteerd wordt tijdens het rijden. Maar dan rijd je wel in een auto die aangeprezen wordt door Leonardo DiCaprio
@baklava: Pas dan maar op. O.a op Schiphol rijden ze met elektrische bussen van BYD ;)
@RubenPriest: maak m nou niet wakker.
@RubenPriest: Misschien een idee om over BYD of het plan van ze ook een artikel te tikken? Klinkt ambitieus en ze hebben flink kapitaal ervoor zover ik weet.
@baklava: dat was jaren geleden. De chinezen kunnen steeds beter kopiëren hoor.
@baklava: De chinese EV industrie staat op lichtjaren voorsprong t.o.v. de europese. Alleen Renault slaat een deuk in een pakje boter. Duitse merken met standaard grote bek presteren helemaal niets.
@baklava: in China wordt inderdaad een hoop troep gemaakt, maar vergis je niet dat ze ook goede dingen kunnen maken! Zo is het Chinese DJI veruit marktleider op het gebied van drones. Niet omdat dat goedkope troep is, maar omdat ze innoveren en het hoogstaande kwaliteit is. BYD gaat binnenkort 100en elektrische bussen leveren en is daarmee een goede concurrent of onze eigen VDL.
@baklava: dankjewel voor de waarschuwing. Even voor de zekerheid: moet ik me dan ook niet zorgen maken over de in China geproduceerde laptop die ik nu aan het gebruiken ben? En de smartphone die ik heb? Ik wacht met smart op je alternatief voor deze onbetrouwbare Chinese batterijtechnologie.
@baklava: Bijna al je elektronica thuis komt uit China. Staat jouw huis constant in brand?
Nochtans zou Leo prima ambassadeur kunnen zijn van Lamborghini. Past perfect dankzij de eerder genoemde Countach-scene en het feit dat Lamborghini bezig zou zijn aan de ontwikkeling van een elektrische supercar op basis van de Mission E van Porsche. Al moet ik erbij zeggen dat dit slechts een gerucht is, maar de naam Vitola circuleert het web rond. Misschien kan hij binnen een paar jaar dan toch nog ambassadeur worden van Lamborghini. Maar dan moet ie wel even die Countach-scene gaan overdoen bij de elektrische Vitola. Dat zou lachen zijn.
via Android app
En hij rijdt (of nu reed) een Tesla.
@stfu: Wow
@stfu: Klopt, hij reed een Tesla Roadster, maar ook een Prius en heeft een Fisker Karma. En hij heeft een docu samen met Elon Musk gemaakt
https://evannex.com/blogs/news/tesla-ceo-elon-musk-is-teamed-up-with-leonardo-dicaprio-in-new-film-about-climate-change-video
Don’t even let go wordt dan ook de nieuwe slogan van BYD?
Knopje open, Leo
Ik krijg hier vaak een nars snaak van in mijn mond, is dit niet gewoon voor de bühne ?
Iets politiek correct rijden, maar je ondertussen door je privé- jet overal heen te laten vliegen zoals mijneertje Al Gore om een ‘ verschrikkelijke’ boodschap te brengen.
Het lijkt meer op het ouderwetse religieuze hel en verdoemenis prediken wat ooit de kerk placht te dien.
Zoals Adelheit Roosen in due commercial zegt : we gaan dood, allemaal en misschien wel allenaal tegelijk, wie weet, ik heb daar geen politiek correcte onheiksprofeet voor nodig.
Geniet van het leven en laat je niet in de maling nemen.
Schiphol wordt ook zo ekektrisch, maar als er één Jet tien minuten met loeiende motoren staat te proefdraaien kun je daar tien jaar van met diesels rijden.
Milieu begint bij jezelf, kjjk eens naar de verpakkingstroep die we weggooien of electronicameuk.
@desjonnies: Grappig dat Adelheit Roosen op autoblog terecht komt. Ze woont in Adam centrum en zie haar vaak met een youngtimer Saab. Heb weinig slechtere chauffeurs in mijn leven gezien. Zolang zij op de weg zit gaan we allemaal eerder dood denk ik.
@fmgarcia: Ze rijdt in ieder geval iets opvallends. Rijkunsten, ach, niet iedereen kan het goed.
@granlusso: En als je hele straten blokkeert met even inparkeren? Dat er nog geen viral van haar is verbaasd me. Heb mezelf al een paar keer bescheurd van het lachen om haar. RijSkills van een Aziatische familie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).