Vandaag de A2/A27 op? Stop aub niet voor rouwstoet MH17

Auteur: , 20 Reacties

Want dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

LaFerrari op de A27

Vanmiddag rond 16:00 arriveert een vliegtuig in Eindhoven met stoffelijke resten van de ramp met vlucht MH17. De resten zullen middels een rouwstoet van over de A2 en de A27 naar Hilversum worden gebracht, maar het is in tegenstelling tot de vorige keer niet de bedoeling dat het overige verkeer uit piëteit plaatsneemt op vluchtstroken en dergelijke.

In plaats daarvan wordt het andere verkeer kort tegengehouden. Stilstaand verkeer kan tot gevaarlijke situaties leiden. Mocht je vanmiddag op één van genoemde snelwegen richting het noorden rijden, hou dan rekening met wat vertraging onderweg.

Foto: LaFerrari op de A27 via Autojunk20 reacties

Verschrikkelijk volk dat midden op de weg stil gaat staan. Normaal gunnen ze de buren het licht in de ogen niet maar als er collectief wat mee te doen Is staan ze vooraan.
@rolov: Iets met ‘spijker en kop’!
@rolov: Iets met generaliseren….
@rolov: Jij bent zo’n figuur die nooit iets goed vindt?
@camber24: que?
@rolov: is denk niet waar in het algemeen.

De verontwaardiging is alleen wel erg selectief. Ik zou zo een rij met rampzalige gebeurtenissen kunnen noemen die we slechts voor kennisgeving aannemen.

Maar ja, zo gaat dat.
@alfablog: de verontwaardiging is een hype. En dat irriteert me mateloos. Ik kan mij niet herinneren dat We ooit zoiets hebben gedaan voor slachtoffers van een vliegtuig crash. Alsof het de koning zelf Was die erin zat. Militairen die sneuvelen? Nooit gebeurt. Nu wordt er een vliegtuig uit de lucht geknald, wordt er met het vingertje naar Rusland gewezen en worden de onderbuik gevoelens aangewakkerd door deze poppenkast. De Russen hebben geleverd, so what? Hoeveel mensen zijn er niet gedood met wapen die Europa of de vs hebben geleverd? Alles voor de hype. Heel vervelend voor de nabestaanden laten weten duidelijk zijn maar deze poppenkast stuitte mij heel erg tegen de borst.
@rolov: maar excuus ik moet dit niet aanhalen op autoblog.
@rolov: geeft niet. Je hebt namelijk wel gelijk.
@rolov: Kijk eindelijk iemand met een gezonde blik en die niet alles als zoete koek slikt van het ohzo slinkse NOS. Dikke +1
@rolov: precies wat ik bedoel.
@rolov: Precies!
Emmah is 17. Dat mag niet!
@kaasdevies: oké dan…
@kaasdevies: snuif nog een lijntje…
Waarom stilstaan? Verwacht je lijken te zien? Er is niks te zien behalve een lelijke verhoogde Cadillac. Dat noem ik geen reden om de snelweg op te houden.
Ja gewoon doorrijden, best dat je respect toont maar als ik nu dood ga en over de snelweg moet gaat ook niet iedereen stil staan
Stelletje aandachtshoeren doorrijden!!
Nu weten we het wel een keer, heel erg allemaal. Maar elke keer dat we weer iets gevonden hebben zo’n stoet laten rijden is gewoon debiel…
@goodolddays: ik vind het wel goed dat ze toch die stoet laten rijden.
Ondanks dat de hype eraf dan zijn alle slachtoffers met hetzelfde respect behandelt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).