Vandaal helpt nieuwe Corvette compleet om zeep

Auteur: , 22 Reacties

Dat lang niet iedereen het gebrul van een Amerikaanse krachtpatser kan waarderen, is geen verrassing. Maar om de auto van de buurman dan maar te bewerken met een chemisch goedje...

Het overkwam de Amerikaan Renee Hughes, eigenaar van een zwarte Corvette C7 Stingray. Zijn brullende supercar werd in de nacht van 1 augustus vernield door een vandaal, die de lak van de bolide compleet vernield heeft. Hughes dacht in eerste instantie dat zijn Corvette overgoten was met een zuur goedje, maar uiteindelijk bleek het te gaan om lakverwijderaar.

Dat had voor de dader het gewenste effect, want je kunt niet meer naar de Corvette kijken zonder een stuk beschadigd lakwerk te zien. Laten we hopen dat de schade puur cosmetisch is, want of je de C7 nu mooi vindt of niet, zo wil je ‘m natuurlijk niet terugvinden op je oprit.

Er ligt 2700 dollar klaar voor degene die de dader opspoort, dus mocht je nog op zoek zijn naar wat extra vakantiegeld, kijk dan hier even.22 reacties

Tja, behoorlijk triest dit soort dingen altijd. Zelfs als er quasi een reden voor is volgens de dader. Vorige week vrijdagnacht trouwens ook een of andere klojo met een sleutel of iets de hele zijkant van mijn Volvo van een kras voorzien.
@stephane8200: Voorzie zijn hele zijkant van een kras met je Volvo.
@spotu2: je zou het haast wel willen doen…maar omdat afgelopen woensdag onze zoon geboren is heeft dat oneindig veel hogere prioriteit. Wel gelijk aangifte gedaan, voor wat het waard is.
@stephane8200: Gefeliciteerd! Succes met de kleine en hopen dat de dader een ernstige ziekte krijgt…
@stephane8200: quasi reden?? Wat een onzin, er is nooit een reden om dit te flikken.

Als je een probleem hebt met de eigenaar, dan vecht je dat maar face to face met diegene uit en ga je niet als een laffe hond zijn auto bekrassen als hij er niet bij staat.
@mopar: er is nooit een reden voor want gesprek aangaan is beter om eventueel een probleem op te lossen. Mijn auto stond ergens in 010 geparkeerd en je hebt er mensen tussen die denken dat de hele wereld tegen hen is en dat soort lui halen dit soort grappen helaas uit.
Dader opzoeken en bewerken met lakverwijderaar.
@ddimi: oog om oog tand om tand
Dat lost alles op;-)
Jaloerse types heb je overal. Maar waarom dan toch altijd gelijk het vernielen?
@rammillius: Dat geeft zulke figuren een gevoel van zelfbevrediging.
Dus het ging daar van brullen naar janken.
Mensen die dit doen mogen ze wat mij betreft naar noord Korea deporteren. Als je dan toch vind dat alles gelijk moet zijn voor iedereen zit je daar prima.
Ehh…. Renee Hughes (met 2 e’s) is nog altijd een vrouw.
Zie ook haar FB-pagina.
@Klojum:

Ik denk dat als vrouw het risico van een jalourse tik op je dak te krijgen net zo groot is als wanneer je een man bent.
Dat is inderdaad een (…) streek. Ik denk dat het volledig opschuren word en een respray. Geen plamuur hoop ik
@reggie-boy_rood:
Dader volledig opschuren en accuzuur oid opgooien.
Mag degene creperen hoop ik. Gewoon met je tengels van een anders eigendom afblijven. Dit soort hater acties zijn gewoon not done. Als je iets moois ziet bij een ander wat je zelf ook graag zou willen bezitten dan moet je doen wat je moet doen.
Zie het als hoop dat eea mogelijk is.
Heb er ervaring mee dat vandalen je auto mollen omdat ze die niet kunnen krijgen……(afloop is een paar bloedende gasten op straat) Blijf van spullen, huizen en auto’s af die NIET VAN JOUW ZIJN
Ophangen !
@timd: Nounou..
Ach, met een beetje Quick’n’Brite is dat zo weer netjes.
Wel apart dat derden meebetalen om de beloning te verhogen. Dat heb ik nog nooit gezien..
Handjes afhakken en knieschijfjes vastzetten. Dat geldt overigens niet alleen voor dit soort vergrijpen, maar ook voor o.a. die mongolen die vannacht iemand hebben overvallen en (per ongeluk) hebben vermoord…..
ER IS NAMELIJK GEEN ENKEL EXCUUS OM MET JE POTEN AAN ANDERMANS GOED OF LEVEN TE KOMEN.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).