Vellano zet Lamborghini Aventador op witte wielen [gallery]

Auteur: , 14 Reacties

Customizen is hot onder Lambo-rijders. Een set nieuwe wielen voor de Aventador is dus altijd welkom, bijvoorbeeld deze maagdelijk witte exemplaren.

De Amerikaanse velgenfabrikant Vellano heeft al vaker een Aventador op de brug gehad, maar deze keer komen ze met een wat gewaagdere set rollers. De zogenaamde ‘VCY Concave’ velgen zijn spierwit, afgewisseld met enkele spijlen die een zwarte coating hebben. De spijlen lijken overigens los in de velg te liggen, wat een hyper-de-chique effect geeft. Al met al steekt dat mooi af tegen de fenomenale gele remklauwen van de Italiaan. De wielen meten achter 21 inch en zijn vóór een maatje kleiner.

Los van dat het niet ieders smaak is, is er nog een probleempje met deze wielen. Remslijpsel en witte lak lijken mij geen prettige combinatie. Deze velgen moet je letterlijk na elke rit schoonmaken, wil je ze een beetje toonbaar houden. Maar natuurlijk heeft elke Aventador eigenaar daar zo zijn mannetjes vrouwtjes voor. En heb je geen witte Lambo? Dan is Vellano de beroerdste niet en spuiten ze de wielen graag in de originele kleur van jouw bolide. Of heb je liever deze bronskleurige ADV.1’s?14 reacties

Nee bedankt.
Ik hou hier normaal helemáál niet van maar dit is echt supermooi!!
*kwijl* dit staat goooeed!
Weet iemand waarom de velgen aan de rechterkant altijd tegenwaards draaien ?
@reggie-boy_rood: Omdat ze kosten willen uitsparen door geen 2 verschillende velgen te moeten produceren. Ik vind het ook slordig ogen. Daarom dat ik dit type velg niet zo mooi vind. Ze ogen vaak te complex en deze tweekleurige zeker.
De turbinevelgen op de SLR Mclaren waren wel verschillend.
@adyton: Amen to that! Audi heeft hier ook zo’n lekker handje van. Kijk mijn dikke RS velgen, uhhh uggly. Doe mij maar gewoon een symmetrische velg, dan wel het SLR type velgen ;-)
@mlbenz: bij de slr moesten ze toch de remmen koelen?
@rolov: dat zou zomaar kunnen! Klinkt wel aannemelijk. Win win situatie ;-)
@mlbenz: Dat is waar!! De slr is volgens mij de enige velg waarbij ze linker en rechter velgen hebben. Wat je zegt. Tegenwaardse velgen zijn echt lelijk
@reggie-boy_rood: ook is het nog zo dat de velgen voor minder breed zijn dan achter, dus welgeteld 4 verschillende velgen voor 1 auto.
Liever zwart in plaats van wit :)
Ik ben normaal niet zo’n fan van aftermarket op lambo’s, maar deze hebben toch wel wat.
De Aventador kan deze velgen zeker hebben, alleen zijn het niet echt velgen die je op je dagelijkse auto wilt hebben inderdaad.
@mclarenf1lm: Hmm, mijn bericht werd afgesneden, maar wat ik wou zeggen was dat de Aventador waarschijnlijk ook niet als dagelijkse auto word gebruikt, dus dat zal niet echt uitmaken, en als je een aventador rijdt maak je hem zelf waarschijnlijk niet schoon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).