Verse bootpr0n van Mercedes-AMG en Cigarette Racing

Auteur: , 28 Reacties

Iemand nog een miljoen over voor deze powerboot in de kleur van Ma Stoopje d'r favoriete jurk?

We kunnen de klok er op gelijk zetten. Zodra de Miami International Boat Show van start gaat presenteren Cigarette Racing en Mercedes-AMG een nieuw bootdesign, steevast geïnspireerd op een recente AMG. In het verleden zagen we al powerboten op basis van de SLS AMG, G63, SLS AMG Electric Drive en de Vision GT Concept. Ditmaal is het de 911- en F-Type-rivaal die model mocht staan. Beter bekend als de AMG GT S.

De overeenkomsten tussen de kleine AMG en de Cigarette Racing 50 Marauder GT S Concept beperken zich tot de kleur ‘Solarbeam’ en een aantal matzwarte accenten. Geeft verder niets, want achter de 15 meter lange en 2,4 meter brede boot hangen twee dikke Mercury racemotoren. Voldoende voor een Vmax van 217 km/u. Wat op het water toch best hard is. De prijs voor dit vaartuig? 1,2 miljoen USD, omgerekend 1,06 miljoen EUR.28 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
En wat heeft de boot met AMG te maken?Juist
@bouwvakkert: de kleur ‘Solarbeam’ en de matzwarte accenten. Zoals je hebt kunnen lezen.
@str8six: dus vanwege de kleur zet je er maar met koeienletters AMG op? Naar mijn mening een beetje overdreven
@bouwvakkert: Niet heel gek als AMG racing eraan meegewerkt heeft. Het zou pas raar geweest zijn als er M Power op stond.
@bouwvakkert: nou ja, ze doen dit al een paar jaar, heb ze in het verleden ook met de SLS voorbij zien komen. Tja, AMG verbinden met je eigen tak van sport is denk ik altijd goed om te doen, tenzij je iets met BMW of Audi doet. Ik vind het wel gaaf en het levert altijd mooie plaatjes op!
@str8six: Het levert zeker leuke plaatjes op. Maar de meerwaarde die AMG zou moeten toevoegen is ver te zoeken.
@bouwvakkert: toch wel te vinden. Als er geen AMG op zou staan zouden wij er nu niet over lullen ;-)
@str8six: oke jij wint.
Dan blijft de vraag over, krijg je er die AMG GT bij?
Mooie combi
Ik heb niks met boten, dit is autoblog
En ook op het water produceer ik bij die snelheid een keurige bruine spoor
BoorprOn? Lekkere boor man!
@edgaar: is dus al aangepast ^^
Leuk bootje, lekker snel ook. Denk wel dat de meeste gebruikers er niet zoveel van merken. Op zee heb je geen referentiepunten. Je kunt beter een wat kleinere speedboot kopen en de rivieren onveilig maken. Op de lek vaart in de zomer vaak een rode speedboot met een enkele motor er achter, dat ding gaat gruwelijk hard. Ieder golfje is genoeg om dat ding meters hoog te laten stuiteren. En een geluid… ik doe altijd de deuren open en genieten geblazen. Dat lijkt me veel leuker dan op zee golfjes stuiteren.

Nog liever een oude sleepboot met langzaamloper. Oh wacht, heb ik al ;)
Duidelijk dat veel mensen hier weinig met varen hebben. Snap ik en ’t blijft autoblog. Maar 217km/u op het water… ik wil het nog weleens meemaken! Heb zelf wat bootjes gehad waarvan er 2 boven de 100 liepen. Genoeg om stoere mannen die nog nooit hard gevaren hebben aan het huilen te krijgen ;-)
Vooral flink doorvaren op niet volledig vlak water is een ontzettend leuke bezigheid en behoorlijk werken. Daarnaast is spelevaren met voldoende vermogen net als driften: lekker brandstof verbranden zonder doel, maar ontzettend vermakelijk!
Dat zal dan wel kracht hebben.
Wat is zo’n cigarette toch een vreselijk geile boot. Misschien heb ik die nog wel liever als de auto. Als ik in florida zou wonen ;)
Vindt het een beetje raar dat bij een boot van dit formaat er 2 buitenboordmotoren aanhangen.Bij zo’n boot hoort de Lamborghinimotor er toch n te zitten?
Waarom is deze zo enorm lang eigenlijk? Doe mij maar zo`n houten klassieke speedboot met Lamborhini V12, dat is pas fijn!
Was leuker geweest als ze twee Huyara motoren omdat ding hadden gelegd. Maar zal te moeilijk zijn.
Mooie trailer
Erg leuk bootje! Aanschafprijs valt me alles mee, ga toch wel twijfelen tussen een huayra/laF/p1 en deze boot. Anyways, de mensen die 1milioen aan een voertuig uitgeven nemen ze gewoon lekker allebei!
Is die Mercedes AMG GT eigenlijk wel leverbaar met een trekhaak om deze trailer met dit bootje te trekken?
Als de boot korter was was hij ook goedkoper
Krijg je er de auto bij voor dat geld?
Grote boot joh! Krijg je er ook een G Klasse bij om die trailer te trekken?
Wouw dikke combo, leuk ook. Met de AMG gt even naar je bootje in saint tropez rijden en dan rondje varen en weer terug

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).