Verstappen wil toch nog effe met Ricciardo praten

Auteur: , 22 Reacties

Onze raceheld neemt het zekere voor het onzekere.

Verstappen wil toch nog effe met Ricciardo praten

In de eerste ronde van de afgelopen Grand Prix van Hongarije voltrok zich een absolute nachtmerrie voor Red Bull Racing. Een te gretige Verstappen beukte de auto van teamgenoot Ricciardo in bocht 2 al ondersturend van de baan. De race zat erop voor de Australiër en Max zei sorry.

Ricciardo accepteerde de excuses van zijn teammaatje en daarmee leek de kous af. Toch wil Verstappen voor de komende race op Spa-Francorchamps nog een keer met the Honey Badger om de tafel zitten. De Nederlander wil er zeker van zijn dat de lucht tussen de twee geklaard is.

Op de vraag of Verstappen het idee heeft dat hun band weer helemaal hersteld is antwoordt de Nederlander dat hij denkt van wel. Toch kiest Max ervoor om de ins & outs over de kwestie verder binnenskamers te houden. We hebben het idee dat het wel goedkomt tussen die twee en dat we in de aanloop naar de zo goed als uitverkochte GP van België (eind augustus) weer de nodige grappen en grollen van het olijke duo op Facebook en Instagram zien verschijnen.22 reacties

Oké, bedankt voor deze zeer relevante informatie Albert!
@trustmeiamanengineer: komkommertijd nu in de wereld van de Formule 1!
@trustmeiamanengineer: Ik vraag me een beetje af wat het doel is van die soort comments. Als Autoblog zijnde wil je toch een zo breed mogelijk publiek aantrekken. Zolang het auto gerelateerd is denk ik dat het relevant is. Het argument ‘je hoeft het artikel niet te lezen’ gaat hier wel op vind ik. Ikzelf werk vaak op zondag dus kan de F1 zelden zien. Ik vind het wel leuk om op deze manier mee te krijgen hoe het met onze nieuwe nationale held gaat.
Geen persoonlijke aanval. Maar het valt me op dat ik vaker dit soort semi-kritische reacties langs zie komen.
@ekidey: bij het aanspreken van een zo breed mogelijk publiek rond om het thema auto zou misschien juist een wat beperktere dosis Verstappen “nieuws” passen.
@mashell: je HOEFT niet te klikken op zo’n artikel als het je niet interesseert.
@henk_he: Je hoeft ook niet te antwoorden. Of naar autoblog surfen wat dat betreft.
@heidekonijn: gratis tip: volg je eigen advies op.
@ekidey: dit en dergelijke artikels hebben meer weg van een goedkoop magazine blad die een publiek aanspreken dat waarschijnlijk beperkt op autoblog zit. Of te wel wilt autoblog meer van dat soort mensen aanspreken en zal de echte fan kwijtraken of zullen ze hun fout inzien en terug normale artikels blijven plaatsen.
@trustmeiamanengineer: Oké, dit wordt gewoon geregisseerd door Heineken en hij in Spa weer met 2 flesjes naar Ricciardo moet lopen…
Soms, en dan ook soms, slaat een artikel kant noch wal.
En als je al geen tijd hebt op zondag, alles is tegenwoordig live terug te kijken….
@st220: Live terug te kijken? Antithese much no?
“weer de nodige grappen en grollen van het olijke duo op Facebook en Instagram zien verschijnen.”

https://giphy.com/gifs/tfMOHPNIzUoc8/html5
Als die foto een beetje actueel is dan lopen ze al weer hand in hand. Alles is dus weer koek en ei. Of om de voedsel- en warenautoriteit en de GLBT gemeenschap een plezier te doen, alles is weer koek en koek.
Dat krijg je met een overdosis Verstappen nieuws, daarvan wordt je helemaal koekkoek.
Hij heeft zich verontschuldigd en ik ben ervan overtuigd dat hij het niet expres deed dus daarmee is dit accident wel afgesloten. Als grote Verstappen fan vind ik het dan ook vervelend om vast te stellen dat dit echter wel ooit eens te verwachten viel. Verstappen rijdt niet voor zijn team, hij is ook totaal geen teamplayer. Verstappen lijkt zijn eigen succes op plaats één te zetten – meer dan de andere coureurs. Als hij meer zou denken in gezamenlijk succes (overwinningen voor beiden, samenwerken met ricciardo om zo tactisch toch kans te maken, de constructeurstitel etc) dan was dit ongeluk niet gebeurd. Verstappen bekijkt alles echter uit zijn standpunt. Hij moest en zou iedereen inhalen in die bocht – geen seconde denkend aan zijn teamgenoot. Beetje jammer vind ik het – neemt echter niet weg dat die kerel fantastisch rijdt
@jonathan1996: Ik las ergens dat de eigenaar van Red Bull bij deze race aanwezig was. Het lijkt mij dan helemaal dat je de risico’s zoveel mogelijk probeert te beperken en zeker niet je teammaat wilt raken.
@jonathan1996:

Ik ben het hier niet mee eens. Dit kan gebeuren. Race incident. En ze rijden allemaal vooral voor zichzelf, tenzij ze duidelijk als tweede rijder zijn aangenomen.
Ricciardo heeft overdreven gereageerd na dit onopzettelijke contact. Sore loser, vingertje opsteken, zeggen dat zijn teammaat niet kan velen dat Ricciardo voor hem zou rijden. Een hoop nare praatjes en gedrag.
Verstappen moet er verder geen woorden meer aan vuil maken. Laat die Australiër maar lekker doorzeuren. De honden blaffen, de karavaan trekt verder.
Waarom maken jullie niet een verstappenblog.nl aan? Ik kom hier om autonieuws te lezen. Ja het betreft auto’s maar serieus jongens, straks gaan jullie nog een artikel posten elke maal Max naar het toilet gaat.
@olivierc: -1 like van mij
@piquet1986: oh jee, als hij nu nog maar kan slapen vannacht?
Dat binnenkamers houden is niet zo lastig hoor ,als je in hetzelfde appartementencomplex in Monaco woont.
Gedeelde zwembad- en fitnessruimte enz.
In plaats van totaal nutteloze F1 info te geven, breng een info rond een autosport die hier anders niet vaak aangehaald wordt?
Max max max max max max max max max max max max

Max
Ik vind het wel leuk, dat nieuws over Max, maar ik mis hier wel de bron. In gesprek met wie heeft Max gezegd dat ie nog ff met Ricciardo wil praten?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).