Sebastian Vettel stapt in het huwelijksbootje

Auteur: , 38 Reacties

Of moeten we zeggen, de huwelijksbolide? De F1-coureur pakt mogelijk naast een wereldtitel ook nog eens zijn meisje.

Sebastian Vettel (26) en Hanna Prater (25) kennen elkaar al sinds hun schooltijd in Heppenheim. Inmiddels zijn ze al een aantal jaren verder en met een uiterst rooskleurige carrière voor Vettel wordt het misschien eens tijd om de ringen erbij te halen.

Afgelopen weekend wijdde Vettel zijn overwinning aan zijn vriendin. Alsof dit nog niet romantisch genoeg is, bekent de coureur dat er binnenkort wel eens getrouwd zou kunnen worden. Alsof het allemaal nog heel erg geheim moet blijven, voegt hij eraan toe dat ze er nog over nadenken.

Na de race in India reisde Vettel terug naar huis in Zwitserland om even bij te komen. Voor de volgende race in Abu Dhabi gaat Hanna mee. Dit is uitzonderlijk, want meestal is zij niet van de partij. Is dit een aanwijzing dat we straks een huwelijksaanzoek live op TV mee mogen maken? Autoblog Boulevard houdt jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.38 reacties

Hij is goed bezig
ik hoop alleen voor haar dat tie in de slaapkamer ook niet de snelste is
@rob5nismo: Haha inderdaad als naast de F1 fans ook je vriendin/vrouw “Boring!” gaat roepen…
Ik dacht altijd dat hij van de mannen was…?
@2800cc: of gehoopt?
@dakloos: we zijn niet allemaal dakloos…
Nou, hij liever dan ik.
leuke meid
Geen live-huwelijksaanzoek in Dubai please. Zoek maar een mooi plekje in Duitsland of Zwitserland, veel waardevoller!
Nooit geweten dat die een vriendin had, niet echt een pareltje. Hij kan beter een voorbeeld nemen aan Hamilton of Alonso.
@kraakensmaak: Smaken verschillen. Maar kennelijk doet Vettel toch iets goed door met zijn voetjes bij de grond te houden en zijn schoolliefje te houden. Maar als we jouw mening “niet echt een pareltje” volgen dan is het logisch dat Vettel viervoudig wereldkampioen is want hij is niet bezig met “sjeril” (zoals een andere coureur) en daardoor succesvol?
@kraakensmaak: ten eerste: mijn vrouwtje is zeker niet mooier, ten tweede: mooie vrouwen heb je nooit alleen, zeker in dat soort rijkestinkertmilieus…
@mar10us: yep, hij had haar natuurlijk al omdat ie een rijke pappie had op de middelbare school. Vond t meisie vast wel interessant: (netje opgevoed, niet zulke platte humor). En nu heeft ze nog de jackpot ook aangezien dhr S. Vettel hard aan het cashen is. Zodra ze die ring heeft, hoeft ze nooit geen dag in haar leven meer te werken.
floris_scheurleer
@kraakensmaak: pareltje en de vriendin van Alonso gaan niet in één zin samen. Wat een gratenpakket….. Hamilton heeft een met goud behangen vrouwtje dat uit is op de aandacht en de bling bling. Nee dan snap ik Vettel wel.
@floris_scheurleer: volgens mij heeft Hamilton helemaal niks meer…
@RRenault: 1 of 2 weken geleden stond op de achterklap van nu.nl dat ze weer bij elkaar waren, voor de 235 of 236e keer. En in afgelopen seizoen van X-factor-UK ging het de helft van het programma over het liefdesverdriet van die arme lapdanseres.
@kraakensmaak: Die pussycat doll is best wel mooi, maar dan vind ik deze meid er toch leuker uitzien. En die van alonso ziet er uit alsof ze net uit een concentratiekamp komt, niet echt mijn ding.
Ja, die van Alonso is qua bekkie wel tof :-) Hij moet er alleen eens wat meer eten in proppen…
@VeniVidiVici: En niet alleen maar worst.
@alcantara: Haha nee ook melk nou goed ;-)
@VeniVidiVici: Want? je houdt van dikke vrouwen?
-edit: nutteloze bijdrage-
@w211: ook boeiend
leuk normaal vrouwtje
Lekker die ad-filmpjes op de foto’s.
@sebasjuhh: waardeloos ja. die gasten van autoblog hebben nooit genoeg ;)
Op de topicfoto lijken ze wel moeder en zoon.
@berlinetta: Op die foto staat hij ook niet met zijn eigen vriendin maar met skikampoene Lindsey Vonn
Ik vind dr wel leuk hoor, als Seb zich nou komend jaar volledig op dat huwelijk richt, dan kan Lewis eindelijk weer eens een titel pakken…
Als Vettel z’n vriendin dit weekend huwelijksaanzoek zou doen.Zal zij wel antwoorden”ik had het al gelezen op internet”. Verrassingsefect is nu wel weg natuurlijk.
Haha nice touch auto boulevard!!
Ze is niet moeders mooiste. Doet me denken aan: http://www.lefsetime.com/store/images/P/smiling-girl-troll.jpg
Dame op die topic foto is toch echt Lindsey Vonn
Ik snap niet wat jullie allemaal zitten te klagen, ziet er toch prima uit? Komt ook bij dat er niet de meest charmante foto’s bij staan. Volgens mij is het best een knappe vrouw.
@woot: iedereen heeft hier natuurlijk een fotomodel thuis zitten.

En afgezien daarvan vind ik het ook een leuke dame om te zien. En volgens mij is karakter ook nog steeds belangrijker dan uiterlijk, maar dat zal wel weer een te politiek correcte reactie zijn.
Het kan altijd erger. Webber met ega.

http://celebrities.quadruplor.com/files/2013/06/mark3.jpg
ik hoop dat ze tijdens het sex haar achternaam niet waar maakt
Ik heb ze minder gehad.
Die Pocahontas van Hamilton is best aardig. Maar deze ziet er toch ook wel prettig uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).