Video: dit gezin heeft een leger engeltjes op de schouder

Auteur: , 49 Reacties

Regel #1 in de Russische verkeersjungle: als je om wat voor reden dan ook stil valt, for the love of God, GA NOOIT MIDDEN OP DE WEG STAAN, want je medeweggebruikers hebben het gezichtsvermogen van een 80-jarige mol met staar, en het reactievermogen van een Autoweek-webredacteur.

Spring!

Als we een gokje zouden moeten wagen, dan zouden we zeggen dat deze mensen hun kind laten plassen, en daarom hun Nissan Note maar even hebben stil gezet op deze betonplaten-droevenis ergens in Rusland. De berm ziet er erg zacht uit, dus ik kan het me ergens wel voorstellen, maar toch, neem regel #1 te allen tijde in acht. Je kunt nog beter met bloed ingesmeerd in een school witte haaien gaan zwemmen, dan in Rusland midden op de weg gaan staan.

Deze mensen deden dat niet, en dat wordt meteen afgestraft. Hoe ze het er van af brengen? Dat zie je op autojunk!49 reacties

“en het reactievermogen van een Autoweek-webredacteur”
No you didn’t!?! :o
@StijnB: Hahaha auto-website wars!!
Nog niet gekeken maar geweldig stukje tekst om te lezen hahaha
Euthenasie is altijd een optie, minder pijnlijk ook…
@CBR600rr: Over deze onderwerpen ga je geen domme grappen maken, het is al erg genoeg dat sommige mensen dit moeten doen omdat zij ongeneeslijk ziek zijn.
@bsxc2: je zegt het zelf: een “domme grap“.

Besteed er dan ook gewoon geen aandacht aan…
@bsxc2: Dat moeten ze helemaal niet, het is zelfmoord op verzoek. Dus geen domme opmerkingen maken over onderwerpen waar je niets vanaf weet. Maak dan liever een domme grap.
@alcantara: dat het je verzoek is betekend niet dat het niet ”moeten” is… dit zijn mensen in situaties waarbij het slechts kiezen is tussen het beste van 2 kwade
@bsxc2: Of je gaat gewoon even van de kast af en braaf in je mand liggen. Grappen kunnen altijd, over elk onderwerp: zoiets heet vrijheid van meningsuiting. Zoals Hans Teeuwen zegt: “als je ergens geen grappen meer over mag maken, gebeuren er hele enge dingen”. Of je de grap wel of niet grappig vindt, dat is een tweede en helemaal aan jou. Maar dit is het internet, en soms kom je weleens dingen tegen die je misschien niet helemaal zullen bevallen…
@CBR600rr: Grappen kennen hun grenzen, maar iedereen die een reactie heeft geplaatst op mijn reactie weten gewoon niet hoe het is om in de schoenen te staan van die mensen.
@bsxc2: Waarschijnlijk zijn het letterlijk onze schoenen geweest..
HA! grapje….
@kaasboerin: Ik heb je een plusje gegeven, ondanks dat ik de grap niet snapte.
Natuurlijk verschrikkelijk allemaal, maar welke mongolite zet dan ook midden op een weg z’n auto stil om die kleine te laten zeiken. Dan ben je toch fakking dom bezig. Aan al die dashboardfilmpjes te zien verbaast het me dat ze daar in huizen wonen en niet in grotten, woest jagend op een Mammoet ofzo. Wat een achtergesteld volk.
@E34M5Touring: Jij bent niet zo slim, he? De conclusie die jij trekt aan de hand van een aantal dashcam filmpjes, slaat natuurlijk nergens op. In NL zou je precies hetzelfde krijgen.
Achtergesteld? Ga jij nou maar een keer geschiedenis boeken lezen, voordat jij dat soort dingen roept. Ga maar eens kijken hoeveel wetenschappers, wiskundige genieën, scheikundige, poëten, componisten etc Rusland heeft en heeft gehad.
@e550: E34M5 gaat wel vaker kort door de bocht. Hij rijdt zeker graag rondjes om het dorp met zijn M5.
@FrankypankyV8: Hij is tegenwoordig eerder aan het gummen met de Camaro volgens mij.
@FrankypankyV8: Jajaja, ga jij nou maar vrachtwagens ijsvrij maken. Met je huilie huilie de hele tijd.
@e550: Ok, maar de overige 99% dan. Ik spreek zeer regelmatig Russische mensen en ook zij verbazen zich over de idioterie in dat land. Je kan wel zeggen, dat gebeurt in NL ook maar ik heb nog nooit gezien of gehoord dat er iemand is aangereden omdat ie midden op snelweg z’n koter laat pissen. Dus voordat je mijn intelligentie in twijfel trekt… Eerlijk is eerlijk, dat achtergesteld volk was niet goed. Maar je kan niet ontkennen dat er bovengemiddeld veel idioten rondrijden/lopen.
@e550:
De doorsnee Rus kan, op basis van hier verschijnende dashcamfilmpjes, waarlijk niet beschouwd worden als een genie. Op uitgebroken, tot levenslang veroordeelde TBS-ers lijkende sujetten, die menen als een volleerd coureur met doodsverachting door het stadsverkeer te kunnen scheuren. Verder de op dubieuze wijze rijk geworden Russen, die menen dat, als ze maar met geld kunnen smijten, zich hier in het westen alle smeerlapperijen kunnen permitteren en menen personeel in horeca-aangelegenheden en ook anderen openlijk te mogen degraderen tot minderwaardige wezens. Dit soort verschijnselen van/in het “nieuwe” Rusland doen je de roem van alle vroegere en huidige genieën totaal vergeten. Om nog maar te zwijgen van de alom heersende corrupte bende, die ze daar “overheid” noemen. Nee, de glorie die jij uit de geschiedenisboeken meent te kunnen aanhalen bestaat er niet meer. Het is gewoon een losgeslagen zooitje.
@E34M5Touring: Als je nou nog eens naar het filmpje kijkt:

– het dashcamfilmpje is van vrij hoog gefilmd, dus vanuit een vrachtwagen of bestelwagen.
– de auto’s voor de dashcamwagen rijden keurig om de stilstaande wagen heen, en ook de dashcamwagen stopt. Er was namelijk ruimte en tijd zat.
– de grijze Lada kwam door de berm langs de vrachtwagen, want lak aan een remmende voorligger. Hij kon niet zien waarom de wagen voor hem remde, zag dus ook geen uitstappend moedertje.

Dus in plaats van “welke mongolite zet dan ook midden op een weg z’n auto stil om die kleine te laten zeiken“, had je beter kunnen schrijven: “welke mongool scheurt met z’n Lada door de berm langs een vrachtwagen zonder te kunnen zien waarom die remt“.

En verder heb je duidelijk nog nooit met een kind in de auto gezeten dat net zindelijk is geworden en dus z’n plas (of grote boodschap) nog niet kan inhouden.
@potver7: Je stopt MIDDEN op een doorgaande, in bedrijf zijnde weg om je kind, midden op de weg te laten zeiken. Papa of niet, ik geloof nooit dat jij midden op de A200 tussen Halfweg en Haarlem je kind laat zeiken. Geloof ik no way. Dat die Lada schrikt van het feit dat er midden op de weg iemand stilstaat en daardoor ineens halsbrekende toeren uithaalt om er omheen te vliegen is nog steeds de schuld van de gene die midden op de weg stopt. Kan je wel beginnen over de hoogte van de dashcam maar dat heeft er geen fuck mee te maken. En als mijn kind niet zindelijk is en er is geen veilige plek om te stoppen, pist ie maar in z’n broek. Gaat papa er de eerste afslag af om een nieuwe te kopen voor hem. Dat kan dan nog, als ie doodgereden wordt niet meer. Next.
GTA V ziet er realistisch uit.
Gezien de staat van het wegdek, zou ik zeggen dat het hier Belgie betreft
@melkkoe: How how how. Moest je in België wonen zoals ik, zou je weten dat dat niet waar is.
De weg in het filmpje is enorm slecht, maar de putten zijn er wél opgevuld, dus het kan nooit België zijn.
Is het oorlog met Autoweek of zo? :D

Over het filmpje:
Midden op de weg…? Je moet al goed kijken om een weg te kunnen zien, laat staan de zijkant ervan te vinden…
Zo kan het ook. Zelfmoord neigingen? Er zijn zo veel mogelijkheden waarbij andere weggebruikers niet de schuld krijgen. Doe het thuis.
‘Reactievermogen van een autoweek redacteur’?

Beetje jammer, jullie zijn toch geen powned?
@alassad: bovendien was het volgens mij jullie eigen Sjoerd van Stokkum die bijna een f12berlinetta afschreef..
@alassad: ooooowww!!! Nu jullie weer
Knap dat ze meteen weer op de been waren, zag er knap pijnlijk uit.
Ik zou eerst is effe bij het echte slachtoffer kijken..
Degene die met z’n beschadigde auto in de berm hangt.
@kaasboerin: hoezo? straf komt na de zonde, en dit geval strafte god meteen! had hij maar niet zo asociaal door de berm moeten komen ;)
@kaasboerin: Nee, is te ver lopen. Bovendien stapt die zelf al uit z’n auto dus met de verwondingen valt het wel mee.
Toch wel bijzonder hoe verbaasd ze keken dat er zo’n mongoloïde Rus er van rechts even langs kwam kijken.
Ik had tegen dat kind gezegd dat ie maar fijn ff in z’n broek pist i.p.v. daar gaan stilstaan……..
Russen zijn dan ook veel taaier en kunnen dit beter hebben. Mocht hetzelfde hier gebeuren dan werd meteen heel het gezin afgevoerd naar de intensive care. Daar is het gewoon even schrikken en weer verder rijden, eventuele botbreuken genezen vanzelf wel.
@alcantara: no brain, no pain…
@Carreza: Hahahah! Grappig, /sarcasm off

Ik heb heel wat Russische vrienden die waarschijnlijk meer herseninhoud hebben dan jij.
Dabbel joe tie ef.
zalige stuk tekst!
ik heb wel medelijden met dat kind
Dat is een andere manier van rechtsinhalen zeg.
Rusland. Waar Darwin nog hevig huishoudt. Heel taai volkje. En dankzij de dashcams weten we waarom.
@Klassiekerrally: Ehhhm je mag blij zijn dat die dashcams in Nederland niet zo populair zijn. Je zou je rot schrikken volgens mij…
Thanx autoblog eindelijk autojunk voor mobiel
Waar een Rus is, is een weg…
Hij heeft nog tenminste zijn alarmlichten aan. Ik krijg hier in NLD wel eens de indruk dat dat niet meer hoeft als je langs de kant van de weg stil gaat staan,
die wordt nu eens letterlijk omhoog gereden

wat wil je als je in het midden van de weg stopt en ze in rusland heel de ruimte gebruiken voor inhalen
Ja, het is raar om op die plek stil te staan. Maar stel dat die auto pech had? De andere bestuurder was gewoon fout bezig, door zo idioot te gaan rijden.

En hij reed ook nog recht op die man en zijn kind af met een idiote snelheid…Maar ik zei het al; “Waar een Rus is, is een weg”…
Kindje plassen? Dan krijgt u van ons een zelfmoorddeur. Geheel “kosteloos”
Autojunk doet het eindelijk op de telefoon, goed werk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).