Deze vrouw verkoopt Bugatti’s bij de vleet (€ 15 mln p.j.)

Auteur: , 36 Reacties

We wisten het al lang, maar Anita Krizsan onderstreept het nog eens: vrouwen zijn uitstekende autoverkopers!

Anita Kriszan, topverkoopster

Wanneer je voor een exclusieve dealer werkt, in een wijk waarin de miljoenen ponden je om de oren vliegen alsof het niets is, dan is je uitgangspositie riant, maar auto’s verkopen zichzelf (meestal) niet. Een beetje charme en een goed vermogen om deals af te ronden helpen dan. Kennelijk heeft mevrouw Kriszan de fijne kneepjes van het vak goed in handen, want vorig jaar verkocht zij niet minder dan 11 Bugatti’s, met een verkoopwaarde van 15 miljoen euro, en ongetwijfeld goed voor een leuke commissie. Doe haar dat maar eens na.

Met een dergelijk beperkt koperspubliek blijf je niet de hele dag in de showroom hangen, dus verruilt Anita haar werkgever, het Londense Jack Barclay regelmatig voor Rusland of het Midden-Oosten. We vermoeden bovendien dat dit niet met houtje-touwtje-pauper-airlines gaat, maar lekker business class. Ja, deze tante heeft het zo slecht nog niet bekeken.

Haar hoogtepunt? Een klant blij maken met een Veyron Supersport ter waarde van een kleine 2 miljoen euro. Lees het gehele interview met Anita Kriszan via dailymail.co.uk.

Oh, u bent geen oliesjeik, Volkswagen-CEO, of een verwende rijkeluiszoon? Dan kan je altijd bij Seat aankloppen. Nee niet bij haar, viespeuk! Bij haar natuurlijk.

Foto credit: SWNS.com
36 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Tja iemand die een Bugatti koopt heeft waarschijnlijk ook een gat in zijn hand, dus ze zullen vast een gezamelijke passie hebben..
@roberto: jaloezie??
@mightymike: Volgens mij snap je de grap niet helemaal. Ook al is ie een beetje seksistisch en flauw, kon er wel even om grinniken.
“Haar hoogtepunt? Een klant blij maken met een Veyron Supersport ter waarde van een kleine 2 miljoen euro. ”

Je zou denken dat die klant zelf die auto koopt en dus zichzelf blij maakt.
Ik denk dat in dit geval ‘verkopen’ een groot woord is. Zal meer het aanvinken van kleurencombinaties etc. zijn. Lijkt mij dat de gemiddelde Veyron koper gewoon zo’n ding wilt hebben zonder vooraf overgehaald te moeten worden.
@str8six: Dat dus. Een of andere rijke patser die ’t in z’n hoofd heeft gehaald om zo’n ding te kopen die doet dat gewoon. Al staan Bert en Ernie in de showroom.
Enige waar nog over gepraat wordt zijn de optielijst en de kleur. Deze auto verkoopt zichzelf – in tegenstelling tot wat in de openingspost staat – gewoon wél zelf.
@borrelnoot: En waarom verkoopt zij er dan 11 per jaar, en haar collega;s gemiddeld 3?
@sir_smokalot: Dat zeg je toch zelf al? Ze zit in London, waar het gros van het geld van Europa zit. Of dacht je dat als ze bij het voormalige Hessing werkte ze er ook 11 wist te slijten? Naief…..
@seneca: OK, dan ga ik nog even door. Er zijn ook dealers in Silicon Valley, of in Manhattan, met een nog grotere miljonairsdichtheid. Toch gaan de verkopers daar niet over haar heen…

Bovendien: ze gaat regelmatig naar Rusland en Arabistan, wat aangeeft dat lokatie in dit geval weinig zegt. Om een Veyron te verkopen kan je nog eens een vliegreisje maken, en als zij dat kan, kunnen anderen het ook. Maar zij slijt ze..
@sir_smokalot: Nu ik het artikel van de Dailymail gelezen heb kom je nog dommer over. Ze zeggen er duidelijk bij dat ze niet naar het midden Oosten gaat om auto’s te verkopen maar om ze AF TE LEVEREN! Dat houdt dus is dat al die vermogende arabieren naar London komen om de Veyron te kopen. Ja dan zit je al gauw aan 11 stuks met dat volk erbij. Daarnaast staat dat ze Russisch spreekt en daardoor naar Rusland gaat om auto’s ook daar af te leveren. Man o man moet ik echt alles voorkauwen. Wat een flutartikel weer.
@seneca: Sorry lieverd, ik moet ook nog de toko hier enigszins draaiende houden, onder andere door flutartikelen te schrijven, dus vergeef me dat ik het hele artikel niet even uitvoerig heb nageplozen. Jij hebt gelijk, ik niet. Zo.

Ongevraagd advies: volgende keer gewoon artikel skippen als je mijn naam er boven ziet staan, scheelt je een hoop ergernis en gekromde teentjes. Kusje!
@sir_smokalot: Hèhèhè.. Nu is het menens!! :)
@sir_smokalot: Omdat jij ook liever tegen een leuk moppie aankijk als tegen een kerel die 36 crémpjes voor zn huid gebruikt..
@borrelnoot: Als je zelf wat meer in je hoofd had als Bert en Ernie samen had je geweten dat jouw opmerking complete onzin is. Als je alleen een malloot nodig hebt om een koopcontract uit te printen en aan te wijzen waar Sheik huppeldepup zän krabbeltje moet zetten zou elke andere Bugatti verkoper ook makkelijk 11 Veyrons per jaar kunnen verkopen. Maar schijnbaar zijn dat er maar max 3. Dus deze dame doet toch iets bijzonders.
@FelixF: Jullie denken dus dat er meerdere verkopers op je af komen en jij als koper kiest bij wie je het koopt? Wanneer jij aangeeft interesse te hebben kiest de dealer welke verkoper je toegewezen word of in haar geval vaak naar je toe komt vliegen. Zoals str8six en borrelnoot aangeven is deze mevrouw meer een personal assistant dan dat ze echt verkoper is. Ja ze is goed in wat ze doet maar het is echt niet zo dat ze klanten over de streep trekt wat andere verkopers niet lukken. Als je zo`n ding wil, dan heb je dat al besloten en heb je haar nodig die je tot op je wenken komt bedienen en assisteerd met alle keuzes en eventueel extra wensen.
@KUYL: toegewezen door de dealer? Voor zover ik weet gaan de verkopers bij Bugatti opzoek naar de klanten, iedereen die er een kan betalen en er ook daadwerkelijk een wilde hebben hem al gekocht. Waarom denk je anders dat er om de haverklap weer een limited edition uitkomt? Dus de verkoper moet meer moeite doen dan alleen een optie lijst aankruisen.
Leuk die autowiki specs, lijkt wel alsof het gaat om een amerikaanse oude SUV.
Waar zit haar vleet?
Ziet eruit als een charmante dame … Moet ook wel brains hebben!
Ben in Spanje eens mee geweest met een vriend naar de Porschedealer. Hij werd geholpen door een dame die echt wel kennis van zaken had. En ik kon achterover geleund genieten van haar zeker niet onprettige decollete ;-)
Liever dat dan zo’n IVA-knaapje met vet achterover gekamd haar die je de accesoirefolder gaat zitten voorlezen.
@pjotr: ik vermoed dat er eentje graag IVA had gedaan….
@roeffe: of haar had gehad.
@roeffe:
Hoezo, hoe vaak ik in een showroom niet aan zo’n IVA nerd heb moeten uitleggen wat er wel en niet kon. Vaak is hun kennis te triest voor woorden.
Video in dat linkje naar verwende rijeluiszoontjes doet ’t niet. Hier is ‘ie nog wel te zien: http://docunet.nl/millionaire-boy-racers-of-london/
Zet een vrouw met een theedoek op in de showroom en de sjeiks kopen volgend jaar 22 Veyron’s.
Stuur die gele kanarie die hier pas voorbij kwam en nu nog bij PON staat maar naar haar dan. Beetje met de boebies schudden, lief lachen en die banaan is binnen no time verkocht.
@VeniVidiVici: zo kan het natuurlijk ook.
Bugatti Veyron met happy ending zeker?!
Moet je eens nagaan, verkoop je 11 van dit soort apparaten in een heel jaar… Wat doe je dan de rest van je tijd…? Een webshop voor Veyrons zal volstaan, van harde verkoop zal hier geen sprake zijn, meer van: “ohh.., doe mij die maar”
Mooi verhaal. Het is de gun-faktor die het ‘m doet en daar is deze mevrouw blijkbaar bedreven in. Er moet een klik zijn tussen de verkoper en de klant en het werkt het best als dat onbewust gaat. Menig autoverkoper kan hier wat van leren. Als ik weer de reviews lees van showroombezoekjes door mystery personen van Autovisie of Autoweek, springen de tranen me soms in de ogen. Er heerst nog steeds hoogmoed ondanks de economische malaise. Deze vrouw kan een hoop geld verdienen als ze het opleidingscircuit ingaat.
@midasracer: ik denk (maar dat weet ik niet zeker hoor) dat ze dat al doet
Zou dr doen.
laat r maar lancia’s gaan verkopen als ze echt zo’n goede verkoopster is….
kan ze nog flink aan de bak
Er zijn slechter jobs…
Dat is slechts drie weken per verkocht exemplaar om alle administratie in orde te brengen… Stressjob!
“vrouwen zijn uitstekende autoverkopers!”

Dat is net zo stereotyperend als zeggen dat alle mannen uitstekende autoverkopers zijn. Er zijn altijd een paar die uitblinken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).