Video: fietser is niet onder indruk van herrie-Aventador

Auteur: , 79 Reacties

Fietsers en automobilisten: ze blijven vaak op gespannen voet met elkaar leven (toch, Jezza?). Nu in Londen de exoten weer en masse rondrijden, levert dit nog wel eens...irritaties op.

You revvin' at me?!

Ik kan me goed voorstellen dat je het als Londenaar die niets met auto’s heeft zo onderhand wel helemaal gehad hebt met die patsers die alleen maar rondjes in de stad rijden en hun motor zo veel mogelijk laten revven. Deze matzwarte Aventador is voorzien van een set Capristo brulpijpen, die als volgt klinken:

Wanneer de Lambo aan een van zijn vele nutteloze rondjes bezig is, doemt er ineens een fietser op, die hem bewust lijkt te hinderen. Als er daarna een revsalvo uit de Capristo’s klinkt is voor de oude baas op zijn tweewieler de maat vol:

Ik heb zelf een hele grote hekel aan ‘priesters’ of zelfverklaarde politieagenten in het verkeer, die het moreel gelijk aan hun zijde menen te hebben, en nooit schromen je dit wel eventjes duidelijk te maken. Deze man heeft absoluut dergelijke trekjes, en eigenlijk moet hij gewoon netjes links houden en zich niet zo aanstellen.

Aan de andere kant: als hij vorige week misschien drie keer bijna van zijn sokken is gereden door een Millionaire Boy Racer, of gisternacht tot 3 uur door een V12-orkest uit zijn slaap is gehouden, dan wordt zijn pestactie weer wat begrijpelijker, nietwaar?

Update: Autojunk heeft de herrie-Lambo inmiddels ook op de korrel.79 reacties

Zo hé, wat heftig zeg! Ze zeiden bijna iets tegen elkaar!
Als je nou 12 bent of zo, dan kan ik snappen dat je er een kick uit krijgt om een beetje herrie te maken in de buurt. Leuk, aandacht, dat is een fase en gaat normaal gesproken over.
Dit soort onzin, daar zie ik het nut niet van in.
Een Lamborghini hoor je te hebben om mee te rijden; mooie bergwegen, autobahn en misschien riviera cruisen. Toch niet om in London in een winkelstraat rondjes te rijden met 10km/u en in de file mee te staan.
Maar goed, als je met je aars op een pot olie geboren wordt en eigenlijk nooit geen uitdaging hebt in je leven… wat moet je dan? O wacht, ja, iets goeds voor anderen doen die een zwaarder leven hebben… ja, dat is een goede!
@gregorius: Ik stem op jou.
Zodat jij mij vervolgens gaat dicteren waar en hoe ik moet rijden volgens jou..
@kaasboerin: Dus als ik het goed begrijp vind jij het niet erg dat mensen asociaal rijden in de stad?
@fristie: als je dat daaruit haalt moet je kunstenaar gaan worden.
rijke fantasie..
@kaasboerin: Voel jezelf vrij om mij te verbeteren, want ik begrijp jouw commentaar ook niet.
@kaasboerin: Koop eerst maar eens zo’n lambo.
@gregorius: aan een race fiets in de stand heb je ook geen hol dus beide een dikke fail
@qoekje: stad
@gregorius: Dit was een Britse auto je ijlt een beetje toch geen jaloezie hoop ik.
@sandniggah:

Er zijn genoeg saudi’s die ook een verblijf in londen + auto hebben! ;)
@gregorius:

Nooit geen…dus eigenlijk wel???
Spanning en sensatie, komt dat zien!! Oh wacht..
New kids in Londen!
Mooie auto’s , maar van die patserige rijke kindjes die er in zitten moet ik niets hebben.
@ruudw: jij gaat voor 18 plus ?
Tsja, je bent al standaard een crimineel/zakkenvullende topman als je meer hebt dan een ander, dus terecht.

Nee, effe serieus, die wielrenner moet is werk gaan zoeken.. Misschien kan hij er dan ook 1 betalen later.
@kaasboerin: jij moet eens niet zoveel reageren. Misschien dat je er dan ook ooit 1 kan betalen
@kaasboerin: dus als je met een duurder voertuig rijdt, dan heb je meer echt op de weg? Of is het als je een belangrijkere bestemming hebt? Of de mooier voertuig? Of als je het meeste lawaai maakt? Ik stem ook niet op jou dan…

Ik kies geen kant hoor, beide haantjes hier hebben wat te veel ego op, maar het idee dat een auto meer recht heeft op ruimte dan een fiets is nogal dom.

Heel grote kans dat deze heer een auto heeft waarmee ie veel meer in de weg kan rijden. Als ie op die straat woont kan ie vast zo ook en Aventador kopen. Maar dat is dus naast de kwestie.

Wel dat ie als persoon door te fietsen eigenlijk plaats vrijmaakt voor autos, steden met veel fietsers hebben zijn ook het snelste per auto, win-win!
@kaasboerin:

Jouw reacties vallen anders regelmatig onder “werktijd” of heb je zo vaak en zo lang koffie/rookpauzes ofzo?
Lekket stoer doen met je audi… Geef mij maar een echt Italiaans merk en een goeie brandblusser erbij :-)
wielrenner en Lambo ..

beide zeeeeeeer sportief ..
maar beide ook zwaar gay ..
Ik heb een hekel aan fietsers dus deze keer krijgt de Vaghinnie boy gelijk.
@norge:
In dit geval geef ik het voordeel van de twijfel aan de fietser….
@jrk68: De fietser had ff een tikkie moeten krijgen en dan had de bestuurder van de Lambo gelijk moeten remmen kan hij zonder doping 80 km per uur halen.
Ja, waarom zeuren jullie nou! Die man heeft gewoon geld enn leeft zich uit! Ik kan dat zelf ook niet betalen maarja. Laat die man gwn doen wat hij wil ookal is hij jong of oud. Als hij met zijn bezit misbruik maakt oke. Maar in dit geval maakt hij gewoon lol verder niks!
@akifoskii:
Fijn, jij bent het dus ook roerend eens met die fietser….

Snap sowieso niet waar die pauper in die Audi zich druk over maakt, de hele dag 10km/u rijden en als hij dan eens een fietser tegenkomt heeft hij ineens haast….
@jrk68: Vroeger moest je een kerel zijn met die zware koppeling tegenwoordig kan iedereen het .
rijke lui daar een Bentley, Rolls-Royce, een andere aventador en een nissan gt-r
@beukeltje: maar daar hoe je niet iedereen en elke dag in te betrekken. Kan je net zo goed rondjes gaan rijden met een scheepshoorn omdat het zo leuk is op dat knopje te drukken.
@rotarypowah: @akifoskii niet beukeltje.
Het schijnt dat je zulk gedrag automatisch gaat vertonen zodra je op een wielrenfiets stapt.
Maar de Lamborijders gaan er goed mee mee om. Geen woorden aan vuil maken verder, niet voor ‘m gaan rijden en ‘m nog eens goed intrappen.. Ze houden de eer aan hun zelf.
@rotarypowah: Zij eer had hij al verspeelt.
Ik kan goed begrijpen dat deze Lambochauffeur hier kwaad van wordt. Veel wielrenners/mtb’ers en hardlopers menen dat de straat van hun is en van niemand anders. Daar erger ik me hier in Nederland ook stierlijk aan.
@stanoow: ze betalen waarschijnlijk meer wegenbelasting .
@stanoow: Een fietser is meestal vrij snel weer in te halen. Een vrachtwagen, tractor of andere slome sukkelaar niet, daar erger me veel meer aan.
@stanoow: Moet je zelf ook maar gaan fietsen, heb je ook nergens last van. Autorijden in de stad is doorgaans nergens voor nodig…
@henrie: meestal is het vooral buiten de stad dat mtb’ers en wielrenners menen dat de weg van hun is. Ik reed een keer op een smalle weg en voor me reed een groep wielrenners. Ze zagen en hoorde me aankomen maar gingen niet aan de kant. Ik dus even toeteren om te laten blijken dat ik er langs wil, krijg ik een middelvinger opgestoken van twee van de heren. Dit is maar één van de vele voorbeelden van het asociale gedrag dat deze groep weggebruikers vertoont.
@stanoow: Ja, ik ben op de fiets ook wel eens gesneden door een automobilist. Hufters zijn, allemaal!
@stanoow: dat heb je met mensen die in een roedel optrekken, die doen er alles aan om te zorgen dat de roedel in stand blijft. Dat heb je ook met motorrijders tijdens een toertocht, bejaarden met rollators en scootmobielen, militaire colonnes, schoolklassen op de fiets, busjes van het zelfde bedrijf etc.
@stanoow: laatst tijdens een wedstrijd waar je doorgaans zoon 15-25 uur per week in stopt en dat een jaar lang een auto midden op een afgesloten parcours eerst rijdt hij zo traag dat ik er om heen wil dan trekt hij vol gas op daarnaa vol in de ankers en slaat rechts af zonder knipperlicht wat resulteert in een kopstaart botsing en zo kan ik je nog wel een paar noemen ben btw. geen wielrenner ben triatleet
@qoekje: dat is wel wat anders als waar ik het over heb. Die auto waar jij het over hebt rijdt op een afgesloten parcour. Die heeft daar inderdaad niks te zoeken, daar geef ik je helemaal gelijk in. Ik heb het over wielrenners die op de openbare weg het overige verkeer belemmeren door bijv. met z’n vieren langs elkaar te blijven rijden of midden op de weg te rijden zodat er zeker geen auto meer langs kan. Ik mountainbike zelf ook vaker op de weg, maar ik houd wel altijd rekening met het overige verkeer en doe niet alsof ik onschendbaar ben of dat de weg van mij is.
merendeel van jullie zou ook patsen als je een verwend oliekind zou zijn hoor. best begrijpelijk
@voetveeg: Die rotkind van de paarse Lambo heeft ook nog een luchtmacht tot zijn beschikking .

De Lambo met Joop zoetemelk die zuur is is gewoon een Brit met poen .
Triest figuur in de Lambo, hij krijgt een keertje zijn zin niet, het verwende menneke.
Vroeger deden wij dit ook.. Met blikken achter de fiets.
Ik begrijp die fietser wel. Het is toch diep triest om de hele dag rondjes door een van de drukste steden ter wereld te rijden met je supercar. Je hoort er mee te vlammen over een mooie bergpas. Rondjes rijden in de stad kan ook met een Nissan Leaf.
Volkomen terecht van deze fietsmeneer, kan me goed voorstellen dat je als Londenaar of bewoner van een andere grote Europese stad deze mannetjes goed zat raakt.

*zich gereed maakt voor een grote storm aan minkudo’s, opmerkingen over Volvorijders en andere antimoraalridders*
Had em ff recht in z’n face gerevved! Kijken of die fiets vuurbestendig is. 90% van de wielrenners vinden zichzelf heer en meester op de weg. Ik haat ze. Sporten doe je niet op de openbare weg.
@vali1992nl: Een compleet huizenblok met mensen ‘in hun face revven’ doe je uiteraard wél gewoon op de openbare weg
@vali1992nl: En waar moet je dan wel wielrennen/sporten? In de sportschool op zo’n lullige hometrainer? De weg is van iedereen, dus een fietser heeft er net zo veel recht op als een automobilist. Behalve op een snelweg, maar daar heb ik ook nog nooit een fietser gezien. Dit in tegenstelling tot auto’s op een fietspad…
@henrie: op een wielrenbaan. Of bijvoorbeeld netjes rechts van de weg. Of in ieder geval niet spookrijdend. En ook niet schreeuwend naar andere fietsers omdat een bel te zwaar is. En ook niet in het donker zonder licht omdat lampjes niet aërodynamisch zijn.
@vali1992nl: Wielerbanen zijn erg dun gezaaid, dus dat is geen optie. Dus moet je wel op de weg/fietspad. Daar mag je als wielrenner net zo goed gebruik van maken als elke andere fietser, motorrijder, automobilist, vrachtwagenchauffeur, enz. Dat je daarbij rechts houdt, lijkt me logisch. En dat je niet gaat spookrijden, spreekt voor zich (zowel in een auto als op een fiets). Dat je op heel smalle paden wel eens een auto bewust blokt, is ook niet zo vreemd. Ik rijd wel eens over dermate smalle paden dat ik daar liever niet door een auto wordt ingehaald, want voor je het weet wordt je door een spiegel aangetikt. Ik zal bepaald niet eerste fietser zijn die daardoor op z’n smoel gaat…

Dat wielrenners vaak schreeuwen naar andere fietsers, heeft een reden. En dat heeft niets te maken met het gewicht van een bel. Het heeft wel te maken met het beperkte nut van zo’n bel. Als je namelijk met 30+ km/h achter op een stel andere fietsers (+/- 15km/h) komt aanrijden, dan kun je doorgaans bellen tot je een ons weegt, maar die bel horen de fietsers voor je pas als je vlak bij ze bent. En veel oudere mensen horen ‘m helemaal niet, dus dan moet je alsnog ‘schreeuwen’. Dus bellen heeft doorgaans niet veel zin. En ik kan het weten, want ik heb (wel) een bel op m’n racefiets (en ook op m’n mtb trouwens)…

Bovendien, als ze de bel horen, doen heel veel fietsers iets wat ze juist niet moeten doen (en wat ook helemaal niet nodig is): omkijken. En dan het liefst over de linker schouder, zodat ze automatisch naar links sturen, waardoor je dus al helemaal niet meer kunt inhalen. Als het even kan, bel (of schreeuw) ik dus helemaal niet, maar fiets ik er gewoon langs. Dat werkt doorgaans het beste…
@henrie:
Uw racefiets beschikt over een bel, reflectoren in de pedalen en reflectoren in de velg?
Nee? dan heb je met die fiets niets te zoeken op de openbareweg, je wordt slechts gedoogd.
Het voertuig dat u bestuurd voldoet niet aan de voorschriften gesteld in de wegenverkeerswet.
Daarnaast is het in dit land alleen toegestaan om met zijn tweeën naast elkaar te fietsen als het overige verkeer niet gehinderd wordt. Met z’n zessen naast elkaar mag dus überhaupt niet.
Ergo, wielrennen doe je op een afgesloten parcours.

Het zou wat zijn als ik met een kart op straat zou gaan rijden omdat de kartbanen zo dun bezaaid zijn…
Kortom een kut excuus, ik ken genoeg mooie wielerparcoursen waar nauwelijks gebruik van wordt gemaakt.
@vali1992nl: als je sporten niet op de openbare weg doet, wat moet die Avantador daar dan? Dat is een superSPORTwagen… Een beetje dikke maar sportwagen al te goed.
Dit wil ik wel ff mededelen! Die fietser kwam volgens mij EXPRES midden op de weg fietsen. Die man heeft gewoon een hekel aan luide auto’s. Of je dat wel of niet vind wat die fietser deed is fout!
@akifoskii: die Lambo was ook onnodig luid en derhalve ook fout. Omdat je fout en fout tegen elkaar weg kan strepen, is de fietser per definitie de stoerste van de 2 omdat deze als zwakke verkeersdeelnemer het hier zelfs als een ware David opneemt tegen de Goliath.
@mashell: hahaha okee daar heb je ook wel een punt maar als je een van de coolste lambo hebt dan weet ik 100% dat jij ook zo gas zal geven ! Ik kan me echt niet voorstellen dat je dan rustig gaat rijden !
@akifoskii: Je hebt gelijk. De fietser deed het expres.

Elke weggebruiker, van vrachtwagen, fietser tot sportauto heeft evenveel recht op het gebruiken van de weg. Dat hangt niet af van het prijskaartje van de auto. En ik zou ook asociaal gedrag niet verdedigen omdat het toevallig een Lambo is. Echter om zo demonstratief langzaam de weg op te strompelen en dan ervoor te blijven staan, is echt heel erg sneu. Ik kan natuurlijk niet oordelen of de Lambo rijder met zijn tiende rondje bezig was. Maar in het filmpje reed hij helemaal niet snel of asociaal. Wel maakt dat ding meer geluid als een Ford focus natuurlijk en is niet voor iedereen een feestje maar als een rode lap voor een stier.

Dat je denkt iemand te moeten corrigeren op deze manier, is eigenlijk heel erg niet sociaal. En als je dan toch al zo ver bent om pontificaal voor de auto uitdagend stil te staan, ga dan ook de conversatie aan met de Lambo rijder om je ongenoegen met argumenten te staven. Als een volwassen persoon.

Het doet me denken aan iemand met een kinderwagen, die bij het zebrapad staat. En met het leven van haar/zijn kind voorrang wil afdwingen. Zelfde type mens.
Al die figuren die hier op autoblog die eigenaar van de lambo triest noemen moeten eens even inloggen op hun bankrekening en na hun eigen saldo gezien te hebben zullen ze beseffen dat ze helaas zelf triest zijn
@brabusrocket: Ja, er is een causaal verband tussen wel of geen geld hebben en triest zijn.
@brabusrocket: hoezo? Geld maakt toch niet gelukkig?
@brabusrocket: some people are so poor, the only thing they have is money…
Weet je wat nog het meest triest is: dat er direct 63995825195 puisterige pubertjes met hun camera klaarstaan… Dáárom rij ik dus geen Lambo…
@Svenska_Aeroplan_AB: Ja, alleen daarom… Hehe… ;)
Kan iemand mij helpen,

Hoe komt die lambo aventador aan die flames?, is dat stock?,

Dus elke aventador kan flames maken?,

Please hier duidelijk antwoord hierop
@hot12345: optie 12: smokers pack… Krijg je er nog een asbak bij ook.
@Svenska_Aeroplan_AB:
Kost dat?
Die VW mogen ze houden, maar ik kan best nog wel een asbakje gebruiken….
???
@hot12345: hij bedoeld als je een lamborghini aventador koopt dan krijg je een lijst en dan kan je kiezen of je dat wil dus de keuze is aan jouw of je dat wel of niet wil!
Die Lambo-rijder moet wel het kleinste piemeltje allertijden hebben.
“Thuis” wordt ie gestenigd als hij zich misdraagt op de weg, dus doet ie het ergens anders. Lekker stoer doen als mama even niet kijkt.
in het eerste filmpje…wat voor andere auto’s staan er allemaal in die straten…man man, moet dringend eens naar London toe.
Wel geinig de reacties hier boven. Ik ben absoluut een petrol head en vind zo´n Lambo natuurlijk gaaf. Maar ik ben ook wielrenner-fietser en doe dat ook met veel plezier!

In dit geval kan ik het mij voorstellen. London is een waanzinnig drukke stad, waar de fiets heel veel voordelen biedt ten opzichte van de auto. Als er dan van die mensen zijn die constant alleen maar rondjes aan het rijden zijn in een veel te luide auto dan kan ik mij voorstellen dat sommige mensen zich eraan gaan irriteren. Dit is zijn manier om even af te reageren, prima toch.. Ik word een beetje moe van die discussies over fietsers gevaarlijk, of sportauto´s uit de stad weren, joh geef elkaar nu gewoon een beetje ruimte…

Hoe vaak ik wel niet met de klassieker lelijk aan wordt gekeken door fietsers, wandelaars en meer van dat, alsof ik een zware misdaad bega. En als ik dan op de wielrenner zit, dan gebeurt het zelfs dat auto´s bewust je de weg afsnijden, omdat je op de wielrenner zit, nee dat is prettig. Ik vind dat soort gedrag van beide kanten debiel
Ik woon zelf in een drukke stadsstraat en ik moet even kwijt hoe irritant dergelijke geluiden zijn als je lekker zit te studeren oftewel, wilt genieten van je huiselijke rust. Daar in London is er al genoeg lawaai op straat en als daar dan tig supercars met een overdreven uitlaat rondrijden kan ik me goed voorstellen dat er irritaties optreden.
Men moet eens proberen wat rekening met elkaar te houden, een goed voorbeeld is niet met je motorfiets 3 keer volgas om 11 uur ’s avonds door dezelfde straat rijden.
Leven en laten leven Dat zei m’n opa al jaren terug Altijd is er wel wat Erger je niet, m’n schat Leven en laten leven Je bent maar even op deze aard Neem hoe ’t komt ’t Is de moeite waard.
Je stelt nooit iedereen tevreden Altijd wel iemand met kritiek De ene dag word je aanbeden De andere dag de zwarte Piet Je stelt nooit iedereen tevreden Zorg dat je zelf tevreden bent Kijk in de spiegel met een glimlach Een blij gezicht kost je geen cent Lalalala lalalalai lalailailailai lalailalailalaa Leven en laten leven ’t Is om ’t even hoe je ’t ziet Vandaag spring je uit de band En morgen weer in je mand Leven en laten leven Al krijg je regen of zonneschijn Neem hoe ’t komt, dat geeft ’t leven gein.
Je stelt nooit iedereen tevreden Zorg dat je zelf tevreden bent Kijk in de spiegel met een glimlach Een blij gezicht kost je geen cent Lalalala lalalalai lalailailailai lalailalailalaa Lalalala lalalalai lalailailailai lailalalalalalai…
@Henk_he: “Zorg dat je zelf tevreden bent”.

Ja, dat is juist het probleem. Dat doen de meeste mensen ook, en wordt als zeer asociaal ervaren.

Inlevensvermogen en empathie zijn altijd het moeilijkst.
Ik had mijn fietsje rustig op straat ‘geparkeerd’.
Even op het raampje kloppen,gaat het raampje open,dan had ik deze kadaver een hoek gegeven,dat hij niet meer weet of hij nou in een lambo zit,of zich begeeft in de stoet van de gay-pride met een praalwagen.
die sls rotster passeerde die aventador

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).