Paarse Lambo van Al Thani rijdt weer vrolijk rond

Auteur: , 32 Reacties

Het waren een paar spannende weken voor millionair boy Nasser Al Thani.

Opvallen doet-ie zeker.

Zijn *ehum* prachtige Aventador werd eind vorige maand in beslag genomen omdat de verzekeringspapieren niet op orde zouden zijn. Dat is toch wel even slikken als je speeltje met 760 pk onceremonieel op een dieplader wordt gehesen. De Londense politie treedt momenteel met “Operation Cubo” erg streng op tegen onverzekerde voertuigen op de openbare weg.

Vooral de Millionaire Boy Racers kregen het zwaar te verduren, want met hun rijkdom hebben ze over het algemeen geen behoefte aan een goede verzekering in hun thuisland. Zo ook Al Thani, dacht de Metropolitan Police Force. Zij parkeerden de paarse Tron Aventador pontificaal voor hun hoofdkwartier met een grote sticker op de voorruit, om duidelijk te maken dat zelfs supercars niet veilig zijn voor de sterke arm der wet.

De politie moest eerst nog een stevig woordje met Al Thani hebben, maar dreigde bij voorbaat al de paarse bolide in de crusher te gooien.

We have been seizing many types of cars, but sports cars have been among them. We have had a few Porsches, BMW X5s, and a Ferrari – that one got crushed and in fact the vast majority of them are.

Gelukkig kon Al Thani nu wel een geldig verzekeringsbewijs laten zien en kreeg zijn auto terug. Hopelijk schikt dit akkefietje hem en zijn rijke matties niet af om volgend jaar weer in grote getallen de Britse hoofdstad te bezoeken en ons te voorzien van heerlijke spots. Of eigenlijk juist wel, zodat er wordt uitgeweken naar een ander Europees land om de vakantie door te brengen. Wat dachten jullie van Nederland?32 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Gelukkig wel ik vind hem wel vett!
Hij matcht bij die bloemen erachter
“We have had a few Porsches, BMW X5s, and a Ferrari – that one got crushed and in fact the vast majority of them are.”

Ik kan echt niet begrijpen waarom ze prima auto’s kapot zouden maken. Verkoop ze dan door ofzo, maar om ze kapot te maken vind ik achterlijk.
@fristie: Juist, de veiling op met die bakken!!! Dat doet de politie hier toch wel mag ik hopen.
@azenomei: dienst domeinen doet dat in Nederland. Voor de economie is het beter ze te vernietigen, kan er weer een nieuwe gekocht worden.
@fristie: Tja kreeg gisteravond telefoon van de london police, moest eerlijk bekennen aan ze dat @norge en @jrk68 nog een paar anderen en ik zelf er nog niet uit waren wie nu op het knopje van de crusher mocht drukken.

Om een ontzetttend lang verhaal kort te maken hebben ze toen maar besloten om de vogel te laten vliegen en met een boete er vanaf te laten komen, heb nog tegengestribbeld en @jrk68 gebeld helaas mocht niet baten.
Ik zag dat ding liever in de ‘verpulveraar’verdwijnen
Vag kermisactractie.
Klaar.
@bayernmunchen: Vag kermisactractie! Whoehahahha heerlijk :D
Zag hem toevallig gisteren langsrijden hier in Londen. De blauw/alu ghost en mulsanne van sultan Johor staan ook opgesteld voor het Wellesley hotel. Ja t is leuk spotten met al die zandhazen die in de zomer hier vertoeven met hun speelgoed :)
@ransjrover: is gewoon verkrachting van auto’s wat die debieltjes doen, ja ze zijn stinkend rijk blabla maar wat die met die wagens doen geeft aan dat ze op het niveau van een 4 jarige zitten met al die verschrikkelijke hot wheels kleuren.

Zou geeneens omkijken, zie liever een mooie zwarte aston dan deze verneukerij.
@amgpower63: Ik heb ook niet gezegd dat ik het ook maar enigszins mooi vind. Ik waardeer zelf ook de Astons en de klassiekers als de e-types meer. Toch is het leuk om dergelijk spul langs te zien rijden. En wees blij dat die gekken zoveel besteden aan die rommel op
hun exoten, zo rolt de economie ook nog een beetje door…
Dit was de auto vorrig jaar: http://www.autojunk.nl/2012/08/lamborghini-aventador-lp760-2-oakley-design

wel moet ik zeggen dat Autoblog een beetje laat is met dit nieuws want de auto rijd al meerdere dagen weer rond, ik bedoel flammend rond: http://www.youtube.com/watch?v=1g_KiGHNfJw
Zo zie je maar: met geld koop je geen smaak…
@awesome: Maar wel heel veel verschillende auto’s.

Wat begrijpen jullie niet het is een wrap (glow in the dark) om mee uit te gaan voor een 24 jarige jongeman.

Wat reden jullie op jullie 24ste en waar ?
@sandniggah:
Wees eens stoer en vertel dat eerst eens over jezelf!
@9000cse: Ik heb in iedere geval geen kritiek op een auto wel op jaloerse mensen.
@sandniggah: wat heeft dat ermee te maken dan? Ik vind de auto namelijk ook smakeloos zoals die hier op de foto staat. En wat ik straks hoogstwaarschijnlijk op mijn 24ste rij hoef ik jou niet aan je neus te hangen en staat (als je het echt wil weten) zelfs gewoon op mijn profiel.
@ej20g: Je zou huilen als een kind als je de auto kreeg.
@sandniggah: inderdaad, maar het eerste wat ik in ieder geval zou doen is die wrap er af halen
@sandniggah: Ik reed op mijn 24e een Clio en zag toen al in dat het volledig zinloos is om je auto op te leuken met allerlei spul.
Dit zijn namelijk investeringen die je nooit meer terug ziet.

Dat dit gedaan is om de aandacht van Snooki te trekken op een stapavond was mij ook wel duidelijk.
@awesome: Een auto zelf is al een hele slechte investering wist je dat de wrap alleen al duurder is dan een 2e handse clio ?

Nee Snooki krijg ja a met een drankje mee je moet alleen anabolen gebruiken en geen diepgang hebben.

Een soort ed va Amsterdam RIP.
@sandniggah: no shit Sherlock…
@sandniggah:

24 jaar en dan nog met “glowinthedarkmeuk” spelen ..

dan ben je toch niet fris in je hoofd ..
Dat kan links Amsterdam niet verdragen dat ze hier komen.
@rufctr01: zij ook niet je wilt 020 toch niet vergelijken met Londen?
Zodra dat hok in Nederland arriveert kan ik niet voor zijn veiligheid gegarandeerd staan. de boot vanaf Harwich komt hier aan en een vriendje van me kan zo maar eens net iets eerder het luik open doen!
@cocksdriveaudi: Een vriendje ? ben je er zo een ?!!
In Nederland is het toch zo dat als je jong bent en in een dikke bak rijdt de politie officieel reasonable cause heeft om je aan te houden en je financiën door te ploegen…

Tja, het is natuurlijk ook wel verdacht iemand die geld heeft met ons belastingklimaat…en hoe durf je het in je hoofd te halen dan een mooie auto te kopen met tienduizenden Euros CO2 tax erop…Dat kan links Nederland inderdaad niet aan.

Kortom ik zou die olie rijken aanraden maar in Londen te blijven.
@jaapiyo: hoezo links Nederland? Het is rechts Nederland waar je dit beleid aan te danken hebt: de politie moet boeven pakken! Een jong iemand in een dikke auto is bijna altijd een drugsdealer, dus die controleren is makkelijk scoren voor de politie.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zo’n iemand is geen Lambo waardig als je het uiterlijk zo verkracht. Maar dat is vaak met mensen met geld dat ze geen smaak hebben.
@dahlback: Zij zeggen over jou dat je geen geld hebt .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).