Video: Geert Wilders over zijn autoliefde

Auteur: , 29 Reacties

Geert Wilders blijkt een waar petrolhead te zijn, die hard gaat op Deutsche gründlichkeit. Over het vraagstuk 'meer of minder muesli-auto's met bijtellingsvoordeeltjes' vindt hij: Minder! Minder! Minder!

Geert Wilders houdt van Deutsche gründlichkeit

In onderstaand interview, zittend in een A6, gaat ome Geert met de billen bloot over zijn voorliefde voor Audi. De beste man blijkt hard gespaard te hebben zodat hij tien jaar geleden een gloedjenieuwe Audi TT kon kopen. Omdat hij het een mooie auto vond en snel bovendien, met veel pk. Hij liet zijn TT zelfs tunen, “zoals dat geloof ik heet”.

Maar zijn avontuurtjes met zijn liefje waren van korte duur, een jaar na aankoop kwam Wilders onder permabeveiliging en het zelf rijden was over. En dat vond Wilders -terecht- een nare zaak. “Het is het meest vervelend als je je eigen vrijheid kwijtraakt,” stelt de politicus. Nu gaat hij per Audi A8 van deur tot deur, eerder waren dat een Siebener en X5.

Over fiscale voordelen voor auto’s als de PHEV heeft Geert een mening. Hij zegt het maar raar te vinden dat er één groep auto’s is die alle voordelen krijgt. “De ene boven de ander bevoordelen mag niet. Dat werkt marktverstorend. Ook die elektriciteit moet nog steeds worden opgewekt en ook dat gebeurt volgens mij nog steeds in steenkoolcentrales.”

Meer populistische praat? Check onderstaand filmpje!29 reacties

Ik ben geen fan van de beste man, maar hij heeft wel gelijk over de verstorende werking van subsidies op zogenaamde groene auto’s.
Die tt schijnt nog steeds in zijn garage te staan in de hoop dat hij er ooit nog eens in kan rijden. Ik vermoed dat hij af en toe er nog eens stiekem in rijdt.
populistische of niet. Het klopt wel dat al die milieu regelingen omtrent auto’s gewoon waardeloos zijn, niet doordacht en slecht onderbouwt zijn.
Geert wie? Ik kende een Gertruida, die was ook gek op ringetjes.
Hebben we een stuk regeringsbeleid dat wel werkt, mensen kiezen immers massaal zuinige auto’s, is het weer niet goed. Is er ooit iets wel goed voor deze man? Of heeft nu de SP volwassen geworden gewoon hun oude motto “wij zijn altijd tegen” maar gewoon gestolen?
@mashell:

Ja we kopen allemaal “zuinige” auto’s. Het gros ervan zijn de, in de praktijk helemaal niet zo zuinige, 14% bijtellers en nog de grote groep die een o zo zuinige outlander (bijvoorbeeld) die tot de hoek elektrisch rijdt en de rest van de tijd zijn bijna 1800 kg wegende lichaam op benzine voortsleept…

Tis allemaal leuk en aardig, maar in de praktijk slaat het gewoon nergens op. Puur vanwege de enorme korting wbt wegenbelasting, bpm en bijtelling zijn deze auto’s interessant. Met alleen het brandstofvoordeel zouden ze nooit zo verkopen.

Dat is dus marktverstoring (onafhankelijk van wie het uitkraamt)
Leuke video dit is nou eens interesant EN leuk!!
Ja past ook uitstekend bij elkaar Wilders en Audi.

Wel goed om te horen dat hij ferm tegen ongelijke behandeling is van verschillende groepen mensen. Ik vind het zelf ook onzin dat benzine rijders veel meer moeten betalen dan EV rijders.
hahaha!! Geertje in een TT !
@jrmpower24: hij past beter in een oerkever. Dan kan hij echt laten zien waar hij zijn gedachtengoed vandaan haalt…… Opsluiten die gek!
Ik ben het (meestal) niet eens met zijn politieke meningen, maar ik ben het helemaal mee eens met zijn keuze voor Audi…
@marussia:
Ze passen in elk geval prima bij elkaar, beide zijn onbetrouwbaar..
@tupperware: Zeg wat je wilt. Wilders is nog altijd een stuk oprechter dan al dat ander tuig wat in Den Haag rond loopt.
@imba: Dus jij hebt hem kunnen betrappen op het zeggen van de waarheid?

Hij is zelf getrouwd met een Oost-blok meid hij is duidelijk Indisch al probeert de beste man zijn haren te kleuren (zeer macho) .

Lekker oprecht
@tupperware: Wat je zegt klopt helemaal niet. Ik rij al een tijd lang met een Audi en heb nog nooit problemen gehad. Ook is wilders betrouwbaarder dan de huidige Minister-President (dat zegt niet dat ik voor hem ben hoor)..
@marussia:
Met Audi heb ik hele andere ervaringen net als een aantal vrienden van mij, je hebt dus of geluk of je liegt dat je sterft.
Of je het nu eens bent met Rutte of niet, die zegt dat hij je gaat naaien en dat doet hij ook, Wilders daarentegen weet zelf donders goed dat hij kan roepen wat hij wil omdat hij het toch nooit hard hoeft te maken. Hetzelfde met partijen als de SP, GL en PvdD, die zitten daar gewoon goedkoop te scoren tegen een dikke vergoeding.
@tupperware: je hoeft geen geluk te hebben om een goeie Audi te hebben want die auto’s zijn verdomd goed gemaakt. Wat wel een probleem is is als je eentje heb met 450.000 km en als je de 12e eigenaar bent (die aftermarket spullen op de auto heeft gemonteerd), dan kun je problemen verwachten, maar als je de auto goed laat keuren kun je er lang van genieten…
@marussia:
Die van mij en die van mijn vrienden waren nieuw, geeft niks hoor, de echte fanboy steekt nu eenmaal graag zijn kop in het zand.
@tupperware: welke Audi’s hebben jij en je vrienden dan? Want ik weet dat sommige Audi’s (vooral de A4) bepaalde reliability issues hebben… (Zelf heb ik daar nog nooit last van gehad dus noem me maar “lucky”)…
@tupperware: wat wel stom is is het feit dat de onderhoudskosten moordend zijn en dat reparaties erg duur zijn…
De Audi TT verklaart in ieder geval z’n kapsel….
@e34m5touring: hihihi
@E34M5Touring: Als iemand in zo’n kappers auto rijdt dan verwacht je tenminste dat hij er ook naar toe gaat….
@marussia: Ik heb dat kappersauto nooit echt gesnapt.. Er zijn niet veel kappers die 50K aan een auto kunnen spenderen lijkt me??
@drime:
“kappers” staat in dit geval synoniem voor Homo, klinkt iets minder discriminerend..
Zo gek is Wilders niet.Hybride auto’s die nooit aan de laadpaal komen te staan maar wel belastingvoordeel genieten,etc Dat we ons scheel betalen aan belasting om het geld vervolgens aan andere landen te schenken.Dat wil toch ook niemand(Uitgezonderd Rutte en Samson).
Respect voor Geert Wilders. Hij maakt opofferingen en cijfert zichzelf weg om van Nederland een beter land te maken. Het zegt veel over de islam dat wanneer je er kritiek op uit je in een bunker moet gaan wonen en je je leven niet meer zeker bent. Blijkt hij nog een petrolhead te zijn ook die Geert. Heeft deze man ook slechte kanten? #TeamGeert
‘Ik vindt het raar dat je alleen van een bepaald soort auto’s bijtelling regelt’ …aldus Wilders.

Is dat niet precies hetzelfde als wat hij doet maar dan op bepaalde ethnische groepen? Hij spreekt toch ook heel bewust alleen de Marokkanen aan?

Maar buiten dat… deze man kan ik niet serieus nemen ook niet buiten de politiek als het over auto’s gaat… bij deze man gaat het namelijk altijd over politiek. Met dit soort PR dingen probeert hij de sympathie van ons petrolheads te krijgen. Van mij dus mooi niet.

Next!!
Als Wilders een petrolhead is dan bedoelen ze zeker dat hij brandstof in zijn haar smeert ,

Het zou heel veel verklaren benzine en hersencellen gaan niet samen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).